Vaja siis reede õhtust pühapäeva õhtuni. Vedada vaja kerge käru koos kaltsukoormaga Tartust Kuressaarde.
Vajadusel annan samaks perioodiks kasutada oma hübriid-siibiku
Indrek
Laenan: auto kärukonksuga
Laenan: auto kärukonksuga
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo
Current:

- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
Charly wrote:jäta oma kontaktnr mulle PS-i..mul enam pole..kaotasin eelmisel nädalal taas telefoni ära :roll:
Kle indrek,see vist sul loomuses asju kaotada

Ei tea jah...väikesed asjad ei püsi peos kuidagi. Seekord siis telefon ja koduvõti. Mäletan täpselt ,et tol ööl Pärnust kõrvalistmel koju hõljudes rääkisin telefoniga juttu. Hommikul polnud ei koduvõtit (teine juba siis) ja telefoni kuskil. Ilmselt panin kuhugile "kindlasse kohta". Auto ja kodu on pahumpidi pööratud..."kindlat kohta" pole veel leidnudKapsu wrote:Charly wrote:jäta oma kontaktnr mulle PS-i..mul enam pole..kaotasin eelmisel nädalal taas telefoni ära :roll:
Kle indrek,see vist sul loomuses asju kaotadaPole esimene jutt kus loeme et midagi ää oled kaotanud
Loodan,et ülejäänud elu ikka natuke happym on.Ma ei mõtle seda mitte paha pärast,aga see nagu üks anekdoot juba :roll:

ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
Current:

Charly wrote:Ei tea jah...väikesed asjad ei püsi peos kuidagi. Seekord siis telefon ja koduvõti. Mäletan täpselt ,et tol ööl Pärnust kõrvalistmel koju hõljudes rääkisin telefoniga juttu. Hommikul polnud ei koduvõtit (teine juba siis) ja telefoni kuskil. Ilmselt panin kuhugile "kindlasse kohta". Auto ja kodu on pahumpidi pööratud..."kindlat kohta" pole veel leidnudKapsu wrote:Charly wrote:jäta oma kontaktnr mulle PS-i..mul enam pole..kaotasin eelmisel nädalal taas telefoni ära :roll:
Kle indrek,see vist sul loomuses asju kaotadaPole esimene jutt kus loeme et midagi ää oled kaotanud
Loodan,et ülejäänud elu ikka natuke happym on.Ma ei mõtle seda mitte paha pärast,aga see nagu üks anekdoot juba :roll: