Laenan: auto kärukonksuga

Kõik, mis mujale ei sobi
Post Reply
Indrek_S
õlinina

Laenan: auto kärukonksuga

Post by Indrek_S »

Vaja siis reede õhtust pühapäeva õhtuni. Vedada vaja kerge käru koos kaltsukoormaga Tartust Kuressaarde.

Vajadusel annan samaks perioodiks kasutada oma hübriid-siibiku

Indrek
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo :)
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

pakun siibikust ökonoomsemat pilli elik konnakoiba masuudikatlaga ;)

(tjah, käruga vast pole ökom aga siiski)
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
Indrek_S
õlinina

Post by Indrek_S »

jäta oma kontaktnr mulle PS-i..mul enam pole..kaotasin eelmisel nädalal taas telefoni ära :roll:
Current:
Kapsu
aktivist

Post by Kapsu »

Charly wrote:jäta oma kontaktnr mulle PS-i..mul enam pole..kaotasin eelmisel nädalal taas telefoni ära :roll:

Kle indrek,see vist sul loomuses asju kaotada :hat Pole esimene jutt kus loeme et midagi ää oled kaotanud :cry: Loodan,et ülejäänud elu ikka natuke happym on.Ma ei mõtle seda mitte paha pärast,aga see nagu üks anekdoot juba :roll:
Janek
aktivist

Post by Janek »

Kui väga vaja siis saaks ka ühe konksuga legacy välja pakkuda.
Indrek_S
õlinina

Post by Indrek_S »

Kapsu wrote:
Charly wrote:jäta oma kontaktnr mulle PS-i..mul enam pole..kaotasin eelmisel nädalal taas telefoni ära :roll:

Kle indrek,see vist sul loomuses asju kaotada :hat Pole esimene jutt kus loeme et midagi ää oled kaotanud :cry: Loodan,et ülejäänud elu ikka natuke happym on.Ma ei mõtle seda mitte paha pärast,aga see nagu üks anekdoot juba :roll:
Ei tea jah...väikesed asjad ei püsi peos kuidagi. Seekord siis telefon ja koduvõti. Mäletan täpselt ,et tol ööl Pärnust kõrvalistmel koju hõljudes rääkisin telefoniga juttu. Hommikul polnud ei koduvõtit (teine juba siis) ja telefoni kuskil. Ilmselt panin kuhugile "kindlasse kohta". Auto ja kodu on pahumpidi pööratud..."kindlat kohta" pole veel leidnud :)
Current:
Kapsu
aktivist

Post by Kapsu »

Charly wrote:
Kapsu wrote:

Ei tea jah...väikesed asjad ei püsi peos kuidagi. Seekord siis telefon ja koduvõti. Mäletan täpselt ,et tol ööl Pärnust kõrvalistmel koju hõljudes rääkisin telefoniga juttu. Hommikul polnud ei koduvõtit (teine juba siis) ja telefoni kuskil. Ilmselt panin kuhugile "kindlasse kohta". Auto ja kodu on pahumpidi pööratud..."kindlat kohta" pole veel leidnud :)

:mrgreen:
Post Reply