Autokell
Käidud ka seal vanas Kaubamajas ja saadeti sama pikalt kui teistest kohtadest
. Olev, kas sul oli mehhaaniline või elektriline probleem? Minul nimelt elektriline ja keegi pole asjast huvitatud
. Tänapäeva kellassepad mõistavad ainult kella patareid vahetada ja kullale sisse graveerida "igavesti sinu". Nõme värk! Ilmselt tuleb e-bayst luurama hakata.

Kell, nagu kell ikka, ainult üleskeeramist teostab pisike relee - vedru maha käies suleb kontaktid, need annavad litaka releele, mis eemale karates lööb vedru jälle vinna.
Ja nii iga x minuti tagant.
Ei ole seal ju midagi keerulist - kui kellasseppa ei leia, lase kellelgi elektroonikul mähis uuesti mähkida. Kui muidugi viga selles on.
No pagan küll mehed, ainult natuke kreatiivset mõtlemist.....

„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Mul on hea meel kuulda, et jamale jälile said. Minu kellal oli mehhanism kulunud/katki, kellassepp treis mõned mikroskoopilised tekstoliitpuksid ja ehitas umbes sama suure jõhvvedruJaanus wrote:...Olev, kas sul oli mehhaaniline või elektriline probleem? Minul nimelt elektriline ja keegi pole asjast huvitatud ...

1956 Series 62 coupé
Re: Autokell
Mul 56 a. Cady kellaga ka probleem - üks mähis läbi. Kes oskaks soovitada mähkijat?
Re: Autokell
pead ilmselt otsima mõne vanakooli elektrooniku - need ehk viitsivad veel sellist tööd teha...
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).