Autokell

Remont jms.
Post Reply
Jaanus
huviline

Autokell

Post by Jaanus »

Kas kellelgi on kogemust kella remondiga,kas üldse saabki seda teha. Kohalikud kellasepad vaid kriibivad pead :hmm . Tegu Cadillac Coupe DeVille 1972.
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

vii korraliku vanakooli kellassepa juurde.
olev
aktivist

Post by olev »

ain wrote:vii korraliku vanakooli kellassepa juurde.
See mees, kes minu auto kella käima pani, töötas viimati (möödunud suvel) Tartu vanas kaubamajas. Tema nime ma ei mäleta, aga soovitan ikkagi :)
1956 Series 62 coupé
Jaanus
huviline

Post by Jaanus »

Käidud ka seal vanas Kaubamajas ja saadeti sama pikalt kui teistest kohtadest :cry: . Olev, kas sul oli mehhaaniline või elektriline probleem? Minul nimelt elektriline ja keegi pole asjast huvitatud :gaah . Tänapäeva kellassepad mõistavad ainult kella patareid vahetada ja kullale sisse graveerida "igavesti sinu". Nõme värk! Ilmselt tuleb e-bayst luurama hakata.
ain
ravi puudub

Post by ain »

:?: - elektriline probleem saab olla ainult kas katkises mähises või mustades/kulunud kontaktides.
Kell, nagu kell ikka, ainult üleskeeramist teostab pisike relee - vedru maha käies suleb kontaktid, need annavad litaka releele, mis eemale karates lööb vedru jälle vinna.
Ja nii iga x minuti tagant.
Ei ole seal ju midagi keerulist - kui kellasseppa ei leia, lase kellelgi elektroonikul mähis uuesti mähkida. Kui muidugi viga selles on.

No pagan küll mehed, ainult natuke kreatiivset mõtlemist.....
:mrgreen:
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Jaanus
huviline

Post by Jaanus »

ain wrote:vii korraliku vanakooli kellassepa juurde.
Mina,kui algaja caddi omanik ,uskudes vanemaid, käisin otsimas neid vanakooli kellaseppi :bang . Loomulikult on viga põlenud mähises kui pilk peale visata :duh .
olev
aktivist

Post by olev »

Jaanus wrote:...Olev, kas sul oli mehhaaniline või elektriline probleem? Minul nimelt elektriline ja keegi pole asjast huvitatud ...
Mul on hea meel kuulda, et jamale jälile said. Minu kellal oli mehhanism kulunud/katki, kellassepp treis mõned mikroskoopilised tekstoliitpuksid ja ehitas umbes sama suure jõhvvedru :). A' võib-olla ta elektrit ei taha puutuda tõesti. See on ju karm värk ;)
1956 Series 62 coupé
andres
õlinina

Re: Autokell

Post by andres »

Mul 56 a. Cady kellaga ka probleem - üks mähis läbi. Kes oskaks soovitada mähkijat?
ain
ravi puudub

Re: Autokell

Post by ain »

pead ilmselt otsima mõne vanakooli elektrooniku - need ehk viitsivad veel sellist tööd teha...
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Post Reply