Mahuandur
Mahuandur
Probleem siis selles et oleks vaja panna oma autole mahuandur. Kas keegi oskab soovitada kedagi kes suudaks mu 99a. sevillele paigaldada selle. Viljandis üks suuremaid ja paremaid signalisatsiooni paigaldajad viskasid mind välja peale 1.5h ja ütlesid et nemad ei suuda midagi teha
- antoonio
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: sniffest
Re: Mahuandur
see küll viljandijast pisut kaugevõitu kohalikus mõõtkavas aga võid ju nendega suhelda ikka http://www.telemedia.ee/teleip.php?lang ... id=0080255" onclick="window.open(this.href);return false; .
Nad siin ikka üht koma teist leiutanud.
Nad siin ikka üht koma teist leiutanud.
Cadillac Coupe Deville 79 dMarchand Edition
Do ya f*ckin' believe any of that sh!t?!?!
aga milleks sulle mahuandur? Hoiad autot kogu aeg lahtiste akende-ustega?
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
ei saa muidu kaskot tehaain wrote:aga milleks sulle mahuandur? Hoiad autot kogu aeg lahtiste akende-ustega?

oh johhaidii - on idioote meil ikka olemas. palju õnne kindlustuse turakad.
aga pane lihtsalt mingi andur külge ja kui käe aknast sisse ajad, vajuta vargsi puldil auto otsimise nuppu - pasundab küll
aga pane lihtsalt mingi andur külge ja kui käe aknast sisse ajad, vajuta vargsi puldil auto otsimise nuppu - pasundab küll

kurat selle peale ei tulnudkiain wrote:oh johhaidii - on idioote meil ikka olemas. aga pane lihtsalt mingi andur külge ja kui käe aknast sisse ajad, vajuta vargsi puldil auto otsimise nuppu - pasundab küll

ei ole seda küljes - mikis, kus tõrv ilmselt autosid rohkem ära ajab, kui meil, on aru saadud et uste-luukide signast ja immost piisab. meil ikka ei jagata. Õigemini jagatakse küll aga hea on ju klienti kottida ja nõuda ei tea mida.varsti muide tuleb uus määrus välja, mis kohustab kasko puhul autoaknad teraspaneelidega katma parkimise ajaks 

Kui keegi on pannud siis on. Tehase poolt seda minu teada ei ole. Vähemalt minu omal mitte. Huvitav miks minult seda ei nõutud kui mina kaskot tegin 

jah, mine teise seltsi ehk hääleta jalgadega. Hea soovitus seegi 
ja enne soovitan läbi lugeda selle andurinõudja kasko tingimused - ehk taat luuletas suvamulli enda pehmest peast? mis kindlustusega tegu üldse?

ja enne soovitan läbi lugeda selle andurinõudja kasko tingimused - ehk taat luuletas suvamulli enda pehmest peast? mis kindlustusega tegu üldse?
huvitav nagu kirjutasin replay aga ei tea lolain wrote:jah, mine teise seltsi ehk hääleta jalgadega. Hea soovitus seegi
tegu siis salva kindlustusega ja ma küll pole neid tingimusi lähemalt uurinud aga tean et salva nõudis ka ühelt mu tuttavalt neid mahuandureid

naljakas mul ka teises firmas kasku ja 2005a massin ja pole mingit mahuanduri nõudmist. kahjuks sellist n.ö universaal nahhaali head alarmi ja tehase seadmete kokku sulatajat ei tea + sinna veel mahuandur juurde pookida. Pigem pakutakse n.ö ala kahepuldi varjanti või siis originaali asemele uus süsteem.
- antoonio
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: sniffest
nu soovitaks ek ergot, seal (vähemalt minul) pole viimase 10 aasta jooksul miskit ajudekeppi tehtud. V.a. kui üks idioodist ex IF ajutiselt sinna tööle saabus. Aga see oli üks kord ja teemaks mitte liiklusvahend.
Cadillac Coupe Deville 79 dMarchand Edition
Ergoga mul ka vähemalt 10 aastat head kogemused.
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
salva on naturaalne saast, kamraad kunagi töötas seal pealikuna ja ei olnud mitte rahul kogu värgiga. endal ka tore kogemus, kus caddyle tagurdati sisse ja süüdlase seltsiks salva, üritasid mulle selgeks teha, et 78 aasta caddy, millesse mittevähe raha topitud, maksab healjuhul 8000 eeku.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
no jah asi selge siis. lisapulti EI taha . järelikult on lihtsam seda kaskot mitte teha ja loota et midagi ei juhtuDevilDeville wrote:salva on naturaalne saast, kamraad kunagi töötas seal pealikuna ja ei olnud mitte rahul kogu värgiga. endal ka tore kogemus, kus caddyle tagurdati sisse ja süüdlase seltsiks salva, üritasid mulle selgeks teha, et 78 aasta caddy, millesse mittevähe raha topitud, maksab healjuhul 8000 eeku.