Mahuandur

Remont jms.
Mart
huviline

Mahuandur

Post by Mart »

Probleem siis selles et oleks vaja panna oma autole mahuandur. Kas keegi oskab soovitada kedagi kes suudaks mu 99a. sevillele paigaldada selle. Viljandis üks suuremaid ja paremaid signalisatsiooni paigaldajad viskasid mind välja peale 1.5h ja ütlesid et nemad ei suuda midagi teha
antoonio
ravi puudub
Skype Kasutaja: sniffest

Re: Mahuandur

Post by antoonio »

see küll viljandijast pisut kaugevõitu kohalikus mõõtkavas aga võid ju nendega suhelda ikka http://www.telemedia.ee/teleip.php?lang ... id=0080255" onclick="window.open(this.href);return false; .
Nad siin ikka üht koma teist leiutanud.
Cadillac Coupe Deville 79 dMarchand Edition
Do ya f*ckin' believe any of that sh!t?!?!
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

aga milleks sulle mahuandur? Hoiad autot kogu aeg lahtiste akende-ustega?
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Mart
huviline

Post by Mart »

ain wrote:aga milleks sulle mahuandur? Hoiad autot kogu aeg lahtiste akende-ustega?
ei saa muidu kaskot teha :coco nad ei leppi lihtsalt sellega mis seal peal on
ain
ravi puudub

Post by ain »

oh johhaidii - on idioote meil ikka olemas. palju õnne kindlustuse turakad.
aga pane lihtsalt mingi andur külge ja kui käe aknast sisse ajad, vajuta vargsi puldil auto otsimise nuppu - pasundab küll :)
Mart
huviline

Post by Mart »

ain wrote:oh johhaidii - on idioote meil ikka olemas. aga pane lihtsalt mingi andur külge ja kui käe aknast sisse ajad, vajuta vargsi puldil auto otsimise nuppu - pasundab küll :)
kurat selle peale ei tulnudki :bonk :bang sest tüüp seletas julmalt seal kõrval midagi ja ma oleks vabalt saanud seda teha. ta arvas et on olemas küll see andur aga vb lihtsalt ei tööta. siit kas küsimus kas 99a. sevillel võib olla ta küljes ja kuidas kontrollida
ain
ravi puudub

Post by ain »

ei ole seda küljes - mikis, kus tõrv ilmselt autosid rohkem ära ajab, kui meil, on aru saadud et uste-luukide signast ja immost piisab. meil ikka ei jagata. Õigemini jagatakse küll aga hea on ju klienti kottida ja nõuda ei tea mida.varsti muide tuleb uus määrus välja, mis kohustab kasko puhul autoaknad teraspaneelidega katma parkimise ajaks :eye
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

Kui keegi on pannud siis on. Tehase poolt seda minu teada ei ole. Vähemalt minu omal mitte. Huvitav miks minult seda ei nõutud kui mina kaskot tegin :hmm
ain
ravi puudub

Post by ain »

jah, mine teise seltsi ehk hääleta jalgadega. Hea soovitus seegi :)
ja enne soovitan läbi lugeda selle andurinõudja kasko tingimused - ehk taat luuletas suvamulli enda pehmest peast? mis kindlustusega tegu üldse?
Mart
huviline

Post by Mart »

ain wrote:jah, mine teise seltsi ehk hääleta jalgadega. Hea soovitus seegi :)
ja enne soovitan läbi lugeda selle andurinõudja kasko tingimused - ehk taat luuletas suvamulli enda pehmest peast? mis kindlustusega tegu üldse?
huvitav nagu kirjutasin replay aga ei tea lol

tegu siis salva kindlustusega ja ma küll pole neid tingimusi lähemalt uurinud aga tean et salva nõudis ka ühelt mu tuttavalt neid mahuandureid :gunman . Aga igaljuhul paluksin ikkagi mingeid normaalsete hindadega kohti kes tegelevad selliste asjadega
blood
õlinina

Post by blood »

naljakas mul ka teises firmas kasku ja 2005a massin ja pole mingit mahuanduri nõudmist. kahjuks sellist n.ö universaal nahhaali head alarmi ja tehase seadmete kokku sulatajat ei tea + sinna veel mahuandur juurde pookida. Pigem pakutakse n.ö ala kahepuldi varjanti või siis originaali asemele uus süsteem.
antoonio
ravi puudub
Skype Kasutaja: sniffest

Post by antoonio »

nu soovitaks ek ergot, seal (vähemalt minul) pole viimase 10 aasta jooksul miskit ajudekeppi tehtud. V.a. kui üks idioodist ex IF ajutiselt sinna tööle saabus. Aga see oli üks kord ja teemaks mitte liiklusvahend.
Cadillac Coupe Deville 79 dMarchand Edition
Do ya f*ckin' believe any of that sh!t?!?!
ain
ravi puudub

Post by ain »

Ergoga mul ka vähemalt 10 aastat head kogemused.
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

salva on naturaalne saast, kamraad kunagi töötas seal pealikuna ja ei olnud mitte rahul kogu värgiga. endal ka tore kogemus, kus caddyle tagurdati sisse ja süüdlase seltsiks salva, üritasid mulle selgeks teha, et 78 aasta caddy, millesse mittevähe raha topitud, maksab healjuhul 8000 eeku.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
Mart
huviline

Post by Mart »

DevilDeville wrote:salva on naturaalne saast, kamraad kunagi töötas seal pealikuna ja ei olnud mitte rahul kogu värgiga. endal ka tore kogemus, kus caddyle tagurdati sisse ja süüdlase seltsiks salva, üritasid mulle selgeks teha, et 78 aasta caddy, millesse mittevähe raha topitud, maksab healjuhul 8000 eeku.
no jah asi selge siis. lisapulti EI taha . järelikult on lihtsam seda kaskot mitte teha ja loota et midagi ei juhtu :devil aga suured tänud vastuste ja abi eest
Post Reply