Oh, Ain, küll saab. Mina kui kogemustega rootsi takso-volvode maaletoojana vöin öelda et köik on ainult pealehakkamises kinni.Volvol nimelt kah tuleb kolm eraldi boxi erasida, et siis kui kährik servises pistiku taha lükkab ei hakkaks mingeid imelikke läbisöite näitama. Keritakse, kusjuures, rootsis stockholmis kesklinnas politsei peamajast u 500m kaugusel, ja ka mendid on kliendid, tösi küll nad tavaliselt lasevad juurde kerida. 1k seki, ja elu on jälle ilus praktiliselt uue autoga.
No raisk, enam rohkem otks ei saa vist minna.
Mis on sinu Norhstari läbisõit
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
Re: Mis on sinu Norhstari läbisõit
nu kui seda tänapäeval Hanomagiks nimetatakse, siis olen küll kõrvust tõstetud90Deville wrote:Martinile-Hanomagi mötlesid jah?DevilDeville wrote:nu ma ühe teatava "valepidiavanevate" pooltagaustega aparaadi armatuuri oleks nõus ka uneajast vahtimaain wrote:Aastate kaupa sama armatuuri vahtida pole mulle huvitav lihtsalt...

Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
:finger90Deville wrote:No raisk, enam rohkem otks ei saa vist minna.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Kui sa selle kuskilt sebid, siis ma olen valmis selle asja vaatlemise eest tapma(mitte et ma seda näinud ei oleks)
Uneaeg vöi mitte, ei mängi mingit rolli.
Siis vöid taotleda klubis ka ntx jumala positsiooni(vöi allah,kuidas kellelgi)
Uneaeg vöi mitte, ei mängi mingit rolli.
Siis vöid taotleda klubis ka ntx jumala positsiooni(vöi allah,kuidas kellelgi)
kkk
Täna keris ette 220 000km. Probleeme ei esine, ilmselt kestab teine samapalju veel
miks mul on tunne et minu N* on siin kõige suurema läbisõiduga 

saabotska wrote:Täna keris ette 220 000km. Probleeme ei esine, ilmselt kestab teine samapalju veelmiks mul on tunne et minu N* on siin kõige suurema läbisõiduga
Miskipärast on tunne et minu 232000 on veitsa suurem :P Aga aasta arv mul ka jupp maad vanem
`93 Seville STS
minu esimene kone kestis ca 340k nyyd pea poolik aasta ainilt ostetud kone kapoti all a selle läbisõidust ei mäleta ma enam midagi :roll:
237k on nüüd, krt ma sõidan päris palju ma vaatan
ostes oli miskised 192k ( vist) ja see oli 1,5 aastat tagasi