Mis on sinu Norhstari läbisõit
Mis on sinu Norhstari läbisõit
Paneks sellised asjad ka kirja - ehk murrab mõne teadmatu inimese arvamuse, et N* kestab ainult 100 000km.
Teen siis enda omadega algust
´96 Eldo - 172 202km
´96 DeVille - 102 000km
´96 Eldo - 179 000km
Lisaks veel, et mitte ühegi auto mootoril pole midagi vahetatud ega parandatud - peale küünalde, õli ja -filtri.
Teen siis enda omadega algust
´96 Eldo - 172 202km
´96 DeVille - 102 000km
´96 Eldo - 179 000km
Lisaks veel, et mitte ühegi auto mootoril pole midagi vahetatud ega parandatud - peale küünalde, õli ja -filtri.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Re: Mis on sinu Norhstari läbisõit
`93 Seville Touring Sedan ~228000km Ise vahetanud ainult mahlad - küünlad. EGR klapp samuti ja jahutus radikas. Rohkem pole nagu vist midagi olnud, muidugi ei tea mis sellega enne tehtud! Kui midagi peaks meenuma siis lisan juurde.
`93 Seville STS
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Ma ei suuda vastu panna ja solgin natuke teemat. Nimelt, tooge näiteks üks pool milli söitnud n*, siis usun sellesse.
Ise omanud siis 4.5l mille ls oli 510k km ja söidab siiani. Teine sama konega oli 380k km söitnud, pidin vahetama ühe hüdrotöukuri mis millegipärast saba pani. Praegune 4.9l on läbi söönud 310k km ja löpp veel ei paista. Need siis köik pmtselt üks-sama kone.
Ma tegelikult arvan et sellised läbisöidud peaks olema vöimalikud ka n* ga , aga eks see ripub köik omanikus kinni. Kui kogu aeg hooldad ja tähele paned iga hoiatust ja sellele ka reageerid siis ilmselt peaks vöimalik olema. Aga fakt on et ma pole kunagi ühtki suure ls n* näinud....
Ise omanud siis 4.5l mille ls oli 510k km ja söidab siiani. Teine sama konega oli 380k km söitnud, pidin vahetama ühe hüdrotöukuri mis millegipärast saba pani. Praegune 4.9l on läbi söönud 310k km ja löpp veel ei paista. Need siis köik pmtselt üks-sama kone.
Ma tegelikult arvan et sellised läbisöidud peaks olema vöimalikud ka n* ga , aga eks see ripub köik omanikus kinni. Kui kogu aeg hooldad ja tähele paned iga hoiatust ja sellele ka reageerid siis ilmselt peaks vöimalik olema. Aga fakt on et ma pole kunagi ühtki suure ls n* näinud....
kkk
-
- vaikne vend
- Skype Kasutaja: mobiilimees69
'97 ETC 139000km
Vahetatud ainult mahlad ja filtrid.
Vahetatud ainult mahlad ja filtrid.
- Koit
- lobamokk
- Skype Kasutaja: koit aro
97 Deville ja läbisõit on 82 000 kilti...ja pole kah veel häda mitte kõigevähematki 

Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
2001 a. seville sts, kellal 211 000km. Vahetatud minu poolt vaid kõik vedelikud, filtrid, küünlad, piduriklotsid, tagumine rattalaager ja esimesed õõtsad.
- 90Deville
Noh, härrased, kus on pool milli remondita sötnud nstar?
Neti kuulujutud ei lähe arvesse.(mitte et neid oleks)
Tra, mulle see teema meeldib!
Neti kuulujutud ei lähe arvesse.(mitte et neid oleks)
Tra, mulle see teema meeldib!
kkk
poole milli läbimiseks siin peab olema panetunud autojuht - kogu aeg tuli katlas ja magamine ainult tankimise ajal :big
- 90Deville
Njah, ma ei tea, minu rehnungi kohaselt ületan selle piiri ise vist kolme aasta pärast(eelmise a ls tuli45kkm)
Taksot ei söida.
See mis mul vanasti oli teenis jah hotelli limusiinina rootsis, seal vahemaad kah pikemad.
Aga endiselt, näidake mulle möni pool milli REMONDITA läbinud nstar.
Tegelt, mis siin näidata, pole lihtsalt olemas.
Taksot ei söida.
See mis mul vanasti oli teenis jah hotelli limusiinina rootsis, seal vahemaad kah pikemad.
Aga endiselt, näidake mulle möni pool milli REMONDITA läbinud nstar.
Tegelt, mis siin näidata, pole lihtsalt olemas.
kkk
siin vast pole jah. aga vaata mingis teises teemas oli link sarnasele arutelule miki foorumis - seal neid ikka oli. Suurem maa ja rohkem autosid.
meil on hea, kui mingi 150 N* autot kokku tuleb.
Minu auto ei saa kindlasti see olema, sest ma ei kannata ühegi autoga nii kaua sõita - müün enne maha ja ostan uue ja huvitavama mudeli.
Aastate kaupa sama armatuuri vahtida pole mulle huvitav lihtsalt...
meil on hea, kui mingi 150 N* autot kokku tuleb.
Minu auto ei saa kindlasti see olema, sest ma ei kannata ühegi autoga nii kaua sõita - müün enne maha ja ostan uue ja huvitavama mudeli.
Aastate kaupa sama armatuuri vahtida pole mulle huvitav lihtsalt...
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
nu ma ühe teatava "valepidiavanevate" pooltagaustega aparaadi armatuuri oleks nõus ka uneajast vahtimaain wrote:Aastate kaupa sama armatuuri vahtida pole mulle huvitav lihtsalt...

Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
- 90Deville
Jah, ma tean mida sa tunned, alles eilegi oli mul sama värk...
Ei ole mulgi neid viitsimist pikalt pidada, kuid see sahtel on kuidagi hinge läinud. Olen sinna ka rohkem raha matnud kui vaja oleks(küll mitte midagi mootorisse peale hoolduse)
See on mul ka esimene liikur mis stabiilselt a24 üleval ei ripu.
Niiet mina arvan et see on mu köige uuem Caddy, siit edasi saab ainult vanemaks minna.
Lihtsalt, köik see elektrooniline kräpp hakkab ära tüütama, vaja oleks masinat millel mootorisse läheb kolm juhet ja plokikaane tihendit saab vahetada patentvötmega...
Vabandan ot pärast, samas pole hullu kuna suurläbisöiduga nstare pole kuskilt näha, ja muidugi ei tea keegi palju neid keritud on,enne kui siia jöuavad.
Ei ole mulgi neid viitsimist pikalt pidada, kuid see sahtel on kuidagi hinge läinud. Olen sinna ka rohkem raha matnud kui vaja oleks(küll mitte midagi mootorisse peale hoolduse)
See on mul ka esimene liikur mis stabiilselt a24 üleval ei ripu.
Niiet mina arvan et see on mu köige uuem Caddy, siit edasi saab ainult vanemaks minna.
Lihtsalt, köik see elektrooniline kräpp hakkab ära tüütama, vaja oleks masinat millel mootorisse läheb kolm juhet ja plokikaane tihendit saab vahetada patentvötmega...
Vabandan ot pärast, samas pole hullu kuna suurläbisöiduga nstare pole kuskilt näha, ja muidugi ei tea keegi palju neid keritud on,enne kui siia jöuavad.
kkk
- 90Deville
Martinile-Hanomagi mötlesid jah?DevilDeville wrote:nu ma ühe teatava "valepidiavanevate" pooltagaustega aparaadi armatuuri oleks nõus ka uneajast vahtimaain wrote:Aastate kaupa sama armatuuri vahtida pole mulle huvitav lihtsalt...
kkk
N* Caddyt ei saa kerida - vin ja kilometraaz on sees kere ajus ja armatuuris, lisaks mingites moodulites veel - saab, kui ära vahetada miskised 5 moodulit (kõik ühest autost) - mis ilmselt murjanitele on liig töömahukas.