Räägin siis oma kogemustest distantskäivitusega.
Kuna ostes mu STSil alarmi polnud siis mõtlesin korraga panna ka distantskäivituse.
Uurisin veic ja jõudsin sellisesse kohta nagu Trinwest oü kadaka teel.
Toode ise http://www.autoalarm.ee/web/index.php?secure" onclick="window.open(this.href);return false;
Mina sain veel suvel kogu krempli eest koos paigaldamisega tera üle 5K maksta.
Nüüd nagu näha on hinnad alla läinud. Takkaotsa soovitaksin kui vähegi võimalik paigaldustööd kuskil mujal teha. Trinwestis tehti veidike polstritele haiget ja lisaks kõigele muule said nad ühe hea trikiga hakkama.
Nimelt kapotiandur oli paigaldatud tiiva renni nii, et esimese vihmaga kui ealt vesi voolama hakkas, andis asi ühendust ja andis alarmi.
Pärast siis väikse jagelemise peale pandi normaalne lüliti.
Huvitav on see, et see firma paigaldas esinduse mazdadele ka alarme. Seega tundusid esialgu asjalikud.
Seadme enda kohta aga pole ühtegi halba sõna öelda. Elan 5 kordses majas kolmandal korrusel ja pole kohta maja ümber kuhu pult toast ei leviks. Külma ilmaga lähed välja ja aknad on juba puhtad. Igati hea. Lisaks oli alguses palju imestavaid nägusid kui hommikul õue lähed ja sooja autosse istud kui teised alles aknaid kraabivad.
Kuna pean töö asjus vahetevahel elektroonikutega suhtlema, sain kokku mehega kes on selle alarmi maaletooja ja kui ma talle oma makstud hinna ütlesin, läksid tal silmad ikka õige suureks.
Seega kui kellelgi on mingeid küsimusi või tahate ilma mitmekordse vahenduseta asja osta helistage talle. Mehe nimi on Thomas ja nr on 58150783 Päevati ta teatud hetkedel telefonile vastata ei saa aga eks siis proovige mitu korda.
DEFA elektriline plokisoojendus N*
Re: DEFA elektriline plokisoojendus N*
Seville STS '97