Igavus tapab!
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Mötlesin, et postitan siia teistele hoiatuseks väikse nipi, nali see küll pole vöi kui siis minu kulul. Nimelt tasub Lätti söites alati pass kaasas kanda, kuna ahvid teevad natu pärast piiri kontrolli. Paningi siis eelmisel pühapäeval röömsalt Lätti ajama, no niisama-sittagi pold teha, load olid kaasas ja mötlesin et piirid lahti ja nöugokudeliit ja köik on vägev. Aga vähe hapuks läks sest tagasiteel riiast koju tömbas mingi piirivalvevillis meid maha ja kuna juhil ka passi polnud vaid load siis eskorditi meid endisesse piiripunkti. Seal tuli kohe vägevalt meelde nöuka-aeg, ainus hi-tek aparaat oli vana malli lauatelefon millega siis kohe meie isikuid tuvastama hakati. See ei vötnud rohkem aega kui vaid u kolmveerand tundi, tösi, samal ajal täideti 3leheküljeline protokoll. Kogu suhtumine oli ülimalt vaenulik,räägiti venekeeles mida söber ei vallanud ja ma ise valdasin hindele 1-. Löpuks sain kätte protokolli koopia,lätikeelse muidugi, kuhu kirjutasin ka omapoolse versiooni, st ma ei teadnud et load ei ole mingi dokument. Sinna oli ka paika pandud et pean tulema lätti komisjoni ette 5 märtsil, selle ma jätan vahele. Täna sai lastud söbral sinna helistada ja minuna esineda, pidid kirjaga otsuse mulle koju saatma.
Eks näis
Eks näis
jah. sellest kirjutas vist isegi leht et kiluvargad siukesi tempe teevad! ei te millest se neil tingitud on aga isegi riiast paadi pealt tulles on piirvalvur kopsti platsil ja soovib naha ni auto, haagise kui ka oma passi! ise oma peaga motlesin et nende vaenulikus(eestlaste) vastu tingitud tanu nende oma lollusele! olivad ju meil jalle kiluvargil kainud!!! kas se passikontroll sis nn nu**iks meie vastu voi on sel mingi muu pohjus - ei tea!?
pidid kuni 3000.- väänama sellise asja eest90Deville wrote:Mötlesin, et postitan siia teistele hoiatuseks väikse nipi, nali see küll pole vöi kui siis minu kulul. Nimelt tasub Lätti söites alati pass kaasas kanda, kuna ahvid teevad natu pärast piiri kontrolli. Paningi siis eelmisel pühapäeval röömsalt Lätti ajama, no niisama-sittagi pold teha, load olid kaasas ja mötlesin et piirid lahti ja nöugokudeliit ja köik on vägev. Aga vähe hapuks läks sest tagasiteel riiast koju tömbas mingi piirivalvevillis meid maha ja kuna juhil ka passi polnud vaid load siis eskorditi meid endisesse piiripunkti. Seal tuli kohe vägevalt meelde nöuka-aeg, ainus hi-tek aparaat oli vana malli lauatelefon millega siis kohe meie isikuid tuvastama hakati. See ei vötnud rohkem aega kui vaid u kolmveerand tundi, tösi, samal ajal täideti 3leheküljeline protokoll. Kogu suhtumine oli ülimalt vaenulik,räägiti venekeeles mida söber ei vallanud ja ma ise valdasin hindele 1-. Löpuks sain kätte protokolli koopia,lätikeelse muidugi, kuhu kirjutasin ka omapoolse versiooni, st ma ei teadnud et load ei ole mingi dokument. Sinna oli ka paika pandud et pean tulema lätti komisjoni ette 5 märtsil, selle ma jätan vahele. Täna sai lastud söbral sinna helistada ja minuna esineda, pidid kirjaga otsuse mulle koju saatma.
Eks näis

ja kui maksmata jätad ja järgmine kord vahele jääd sis saad ka kiluvarga konge vast seestpoolt näha

- 90Deville
Ainult 3k? Mulle siin teadjad pajatasid 18k midagi. Ei tea, täna lasin söbral helistada sinna ja too on parem jutumees, kauples et tehke ikka hoiatus alguses. Lasin tal ka öelda et olen töötu, raha ei ole ja m on ka lühike-ühesönaga täiuslik orbik. Lubati köike arvesse vötta ja kiri otsusega koju läkitada. Tra, olen Rootsis korduvalt lubadega hakkama saanud, pole probleemi. Aga mis siin ikka soiguda, mul olid lihtsalt valed riided seljas, teiste taskus on pass alati ligi.
Hea vähemalt et te siin köik seda teate, jääb palju jama ära.
Hea vähemalt et te siin köik seda teate, jääb palju jama ära.
http://www.postimees.ee/160208/esileht/ ... 312256.php
siin juttu sellest,paluks pähe õppida et ennast eemale hoida sellistest jamadest
kahju,et inimestele kiipi p***se ei panna....irw
jääksid ära sellised jamad ja oleks ID alati kaasas 
siin juttu sellest,paluks pähe õppida et ennast eemale hoida sellistest jamadest

kahju,et inimestele kiipi p***se ei panna....irw

http://www.ilm.ee/~uploader/loodus/?leh ... tsakaamera
Kes veel näinud pole. Tegemist on live pildiga otse metsast. Head jälgimist!
KogerQ wrote:http://www.ilm.ee/~uploader/loodus/?leh ... tsakaamera
Minu meelest Ain pani kunagi siia sellise lingi juba,kus sead nosisid

- 90Deville
aymur wrote:http://www.postimees.ee/160208/esileht/siseuudised/312256.php
siin juttu sellest,paluks pähe õppida et ennast eemale hoida sellistest jamadest![]()
kahju,et inimestele kiipi p***se ei panna....irwjääksid ära sellised jamad ja oleks ID alati kaasas
Äkki,kamraadid, kellegil on siuke hästi väike ja vilets Caddy, cimmaron oleks vist sobivaim.Laoks selle head-paremat täis(c4 ja tema söbrad) ja saadaks Lättti,rsk. Sest nii tegelikult normaalsed inimesed ei tee.