Igavus tapab!

Kõik, mis mujale ei sobi
Locked
dr_luke
huviline
Skype Kasutaja: nascar_dad

Post by dr_luke »

DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

uus toitev kokteil:

Image
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

ai pagan, see on hüva kraam - jood topsi ära ja kõht ka täis...
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Koit
lobamokk
Skype Kasutaja: koit aro

Post by Koit »

Õllele uus rivaal
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

Rumeenlase kokaraamat

1) Kõigepealt tuleb varastada pott.
2) jne....

Sama pädeb loomulikult igatmasti murjanite puhul
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
90Deville
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: jaan järva

Post by 90Deville »

Mötlesin, et postitan siia teistele hoiatuseks väikse nipi, nali see küll pole vöi kui siis minu kulul. Nimelt tasub Lätti söites alati pass kaasas kanda, kuna ahvid teevad natu pärast piiri kontrolli. Paningi siis eelmisel pühapäeval röömsalt Lätti ajama, no niisama-sittagi pold teha, load olid kaasas ja mötlesin et piirid lahti ja nöugokudeliit ja köik on vägev. Aga vähe hapuks läks sest tagasiteel riiast koju tömbas mingi piirivalvevillis meid maha ja kuna juhil ka passi polnud vaid load siis eskorditi meid endisesse piiripunkti. Seal tuli kohe vägevalt meelde nöuka-aeg, ainus hi-tek aparaat oli vana malli lauatelefon millega siis kohe meie isikuid tuvastama hakati. See ei vötnud rohkem aega kui vaid u kolmveerand tundi, tösi, samal ajal täideti 3leheküljeline protokoll. Kogu suhtumine oli ülimalt vaenulik,räägiti venekeeles mida söber ei vallanud ja ma ise valdasin hindele 1-. Löpuks sain kätte protokolli koopia,lätikeelse muidugi, kuhu kirjutasin ka omapoolse versiooni, st ma ei teadnud et load ei ole mingi dokument. Sinna oli ka paika pandud et pean tulema lätti komisjoni ette 5 märtsil, selle ma jätan vahele. Täna sai lastud söbral sinna helistada ja minuna esineda, pidid kirjaga otsuse mulle koju saatma.
Eks näis
ain
ravi puudub

Post by ain »

jah - pass või id kaart peavad ikka kaasas olema - saksas oleks sind päriselt türmi pandud sellise pühaduseteotuse eest :)
erlend
huviline

Post by erlend »

jah. sellest kirjutas vist isegi leht et kiluvargad siukesi tempe teevad! ei te millest se neil tingitud on aga isegi riiast paadi pealt tulles on piirvalvur kopsti platsil ja soovib naha ni auto, haagise kui ka oma passi! ise oma peaga motlesin et nende vaenulikus(eestlaste) vastu tingitud tanu nende oma lollusele! olivad ju meil jalle kiluvargil kainud!!! kas se passikontroll sis nn nu**iks meie vastu voi on sel mingi muu pohjus - ei tea!?
ain
ravi puudub

Post by ain »

pagan teab - eks ned kuuevarbalised ametimehed ole kogu aeg meie peale karvased olnud...
aymur
vaikne vend

Post by aymur »

90Deville wrote:Mötlesin, et postitan siia teistele hoiatuseks väikse nipi, nali see küll pole vöi kui siis minu kulul. Nimelt tasub Lätti söites alati pass kaasas kanda, kuna ahvid teevad natu pärast piiri kontrolli. Paningi siis eelmisel pühapäeval röömsalt Lätti ajama, no niisama-sittagi pold teha, load olid kaasas ja mötlesin et piirid lahti ja nöugokudeliit ja köik on vägev. Aga vähe hapuks läks sest tagasiteel riiast koju tömbas mingi piirivalvevillis meid maha ja kuna juhil ka passi polnud vaid load siis eskorditi meid endisesse piiripunkti. Seal tuli kohe vägevalt meelde nöuka-aeg, ainus hi-tek aparaat oli vana malli lauatelefon millega siis kohe meie isikuid tuvastama hakati. See ei vötnud rohkem aega kui vaid u kolmveerand tundi, tösi, samal ajal täideti 3leheküljeline protokoll. Kogu suhtumine oli ülimalt vaenulik,räägiti venekeeles mida söber ei vallanud ja ma ise valdasin hindele 1-. Löpuks sain kätte protokolli koopia,lätikeelse muidugi, kuhu kirjutasin ka omapoolse versiooni, st ma ei teadnud et load ei ole mingi dokument. Sinna oli ka paika pandud et pean tulema lätti komisjoni ette 5 märtsil, selle ma jätan vahele. Täna sai lastud söbral sinna helistada ja minuna esineda, pidid kirjaga otsuse mulle koju saatma.
Eks näis
pidid kuni 3000.- väänama sellise asja eest :(
ja kui maksmata jätad ja järgmine kord vahele jääd sis saad ka kiluvarga konge vast seestpoolt näha :)
90Deville
krooniline mölapidamatus

Post by 90Deville »

Ainult 3k? Mulle siin teadjad pajatasid 18k midagi. Ei tea, täna lasin söbral helistada sinna ja too on parem jutumees, kauples et tehke ikka hoiatus alguses. Lasin tal ka öelda et olen töötu, raha ei ole ja m on ka lühike-ühesönaga täiuslik orbik. Lubati köike arvesse vötta ja kiri otsusega koju läkitada. Tra, olen Rootsis korduvalt lubadega hakkama saanud, pole probleemi. Aga mis siin ikka soiguda, mul olid lihtsalt valed riided seljas, teiste taskus on pass alati ligi.
Hea vähemalt et te siin köik seda teate, jääb palju jama ära.
aymur
vaikne vend

Post by aymur »

http://www.postimees.ee/160208/esileht/ ... 312256.php
siin juttu sellest,paluks pähe õppida et ennast eemale hoida sellistest jamadest :)
kahju,et inimestele kiipi p***se ei panna....irw :) jääksid ära sellised jamad ja oleks ID alati kaasas :)
KogerQ
aktivist

Post by KogerQ »

http://www.ilm.ee/~uploader/loodus/?leh ... tsakaamera

Kes veel näinud pole. Tegemist on live pildiga otse metsast. Head jälgimist!
Kapsu
aktivist

Post by Kapsu »

KogerQ wrote:http://www.ilm.ee/~uploader/loodus/?leh ... tsakaamera

Kes veel näinud pole. Tegemist on live pildiga otse metsast. Head jälgimist!

Minu meelest Ain pani kunagi siia sellise lingi juba,kus sead nosisid :hat
90Deville
krooniline mölapidamatus

Post by 90Deville »

aymur wrote:http://www.postimees.ee/160208/esileht/siseuudised/312256.php
siin juttu sellest,paluks pähe õppida et ennast eemale hoida sellistest jamadest :)
kahju,et inimestele kiipi p***se ei panna....irw :) jääksid ära sellised jamad ja oleks ID alati kaasas :)

Äkki,kamraadid, kellegil on siuke hästi väike ja vilets Caddy, cimmaron oleks vist sobivaim.Laoks selle head-paremat täis(c4 ja tema söbrad) ja saadaks Lättti,rsk. Sest nii tegelikult normaalsed inimesed ei tee.
Locked