sevillele uus makk?

Kõik, mis mujale ei sobi
Post Reply
limu24
vaikne vend

sevillele uus makk?

Post by limu24 »

kas on saada kuskilt sevillele uut makki, mul cd ei toimi ja kassett pole kah suurem asi..raadio kah vaid usa sagedustel..nõu?
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

Kapsu
aktivist

Post by Kapsu »

Pagan,Ain jõudis ette lingiga.

Suht lihtna asi vahetada,kui tarvis võin aidata.

PS:mis sellel CD täpsemalt viga on (mis tegematta jätab)
limu24
vaikne vend

Post by limu24 »

CD ga see jenka et ta ei võta nagu yldse plaati sissegi?äkki annab korda putitada mõne helgepea juures?
tänan
Kapsu
aktivist

Post by Kapsu »

Mul oli täpselt sama viga,et ei võtnud sisse,küll käisin siin ja seal ja,BOSE makid neile meeldisid,aga niikui ma ütlesin,et Cadillaci BOSE makk siis löödi uks kohe kinni :evil: .Keegi isegi ei vaevunud vaatama,äkki mingi lihtne viga.Ise küll kakkusin ta lahti (kaotada ju polnud miskit) kuid midagi ebatavalist ei kohanud.USA st tellides peab ka uurima muidugi kas raadio paarituid nr loeb.
limu24
vaikne vend

Post by limu24 »

kas siis said korda või ei??
limu24
vaikne vend

Post by limu24 »

ei tea kas mingi vahetykiga sinna siis ka mingit muud makki annaks yritada sokutada?
Kapsu
aktivist

Post by Kapsu »

Põhimõtteliselt on uus tellimisel.Nagu ma rääkisin Aini poolt lisatud lingis,et sinna uut suvalist pioneeri sisse panna,siis tuleb süsteem ümber ehitada,kuna tal on igale kõlarile oma võimendi,nii uste sees kui taga pagassis.Vaevlt sa sellist makki leiad mis oleks 6 RCA väljundiga.Odavam on Ebayst uus tellida.Kuna sa nagunii omale puldi lased tuua tutaval siis telli ka see makk ära kohe,siis üks toomine.

PS:Nägin täna Su masinat centrali parklas,kui seal parkisin,olid laialt üle kahe koha risti :D .Ma ise ka nillisin seda sevillet,aga ei hakanud enda oma välja vahetama.
limu24
vaikne vend

Post by limu24 »

pargin jah seal diagonaalis yle kahe koha et limusiinile kohta hoida...muidu on seal limu.
omar. sry kui kitsas on...
Star
vaikne vend

Post by Star »

Kui siin keegi E Bay-st tellimas on,siis ka minul sama mure,et CD ei tööta.Sooviksin ka uut (loe kasutatud) raadiot-cd mängijat.Ühineksin tellijaga.
Soul17
huviline

Post by Soul17 »

http://forum.cadillacclub.ee/viewtopic.php?t=232 selles teemas on kah mingi lühike jutt, sellest kuda minu auto eelmine omanik on Bose välja vahetanud.
Mina olen üldiselt mega rahul, soundi on autos rohkem kui kunagi vaja peaks minema, ca 550W RMS :twisted:
Loud pipes save lives!
99a STS
Post Reply