sevillele uus makk?
sevillele uus makk?
kas on saada kuskilt sevillele uut makki, mul cd ei toimi ja kassett pole kah suurem asi..raadio kah vaid usa sagedustel..nõu?
Mul oli täpselt sama viga,et ei võtnud sisse,küll käisin siin ja seal ja,BOSE makid neile meeldisid,aga niikui ma ütlesin,et Cadillaci BOSE makk siis löödi uks kohe kinni
.Keegi isegi ei vaevunud vaatama,äkki mingi lihtne viga.Ise küll kakkusin ta lahti (kaotada ju polnud miskit) kuid midagi ebatavalist ei kohanud.USA st tellides peab ka uurima muidugi kas raadio paarituid nr loeb.

Põhimõtteliselt on uus tellimisel.Nagu ma rääkisin Aini poolt lisatud lingis,et sinna uut suvalist pioneeri sisse panna,siis tuleb süsteem ümber ehitada,kuna tal on igale kõlarile oma võimendi,nii uste sees kui taga pagassis.Vaevlt sa sellist makki leiad mis oleks 6 RCA väljundiga.Odavam on Ebayst uus tellida.Kuna sa nagunii omale puldi lased tuua tutaval siis telli ka see makk ära kohe,siis üks toomine.
PS:Nägin täna Su masinat centrali parklas,kui seal parkisin,olid laialt üle kahe koha risti :D .Ma ise ka nillisin seda sevillet,aga ei hakanud enda oma välja vahetama.
PS:Nägin täna Su masinat centrali parklas,kui seal parkisin,olid laialt üle kahe koha risti :D .Ma ise ka nillisin seda sevillet,aga ei hakanud enda oma välja vahetama.
http://forum.cadillacclub.ee/viewtopic.php?t=232 selles teemas on kah mingi lühike jutt, sellest kuda minu auto eelmine omanik on Bose välja vahetanud.
Mina olen üldiselt mega rahul, soundi on autos rohkem kui kunagi vaja peaks minema, ca 550W RMS :twisted:
Mina olen üldiselt mega rahul, soundi on autos rohkem kui kunagi vaja peaks minema, ca 550W RMS :twisted:
Loud pipes save lives!
99a STS
99a STS