Õige! Pole mõtet neid kindlustusi nuumata jah, pärast ongi mingi pauk ja loetakse osavasti välja, et see ikkagi sinna korvatavate asjade hulka ei kuulu ja ole terve Siis ei jaksa ära kiruda. Mina olen ise sellele kaskovärgile täitsa vastane. Mõned sellised debiilsed juhtumid on tuttavatel olnud, ise ei hakka parem katsetamagi. Minuarvates on sedasi, et kui ikkagi ise näiteks vastu seina sõidad, siis oled ise süüdi ja pead ka oma kukrut kergitama, mitte laskma kellelgi teisel see kinni taguda (lause polnud süüdistava tooniga, ise jooksis selliseks lihtsalt). Kui keegi külge sõidab linnas kuskil, siis saab tavakindlustusega ka kenasti hakkama. Mitte alati ka jälle, kord sõideti mul ühele Voyagerile maja ees sisse, erilisi vigastusi polnud. Bumper kõver ja paar pudinat veel, aga käima ei läinud enam pärast. Siis saadeti pm. perse ja see ajas küll sita keema. Mingi Seesam vms. oli rammija kindlustaja. Igastahes, fk kasko on minu mõte
Pigem kannatab teha õigusabikulude kindlustus. Siit saab tähelepanelikumalt lugeda: http://das.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mul üks ex-töökaaslane seal tööl ja selgitas asja täpsemalt.
Lühidalt maksab kindlustus kinni kohtuvaidlused sinu ja kindlustuse-põhjustaja vms vahel.
Ja eraisikule on pakett ka üsna soodus - oli vist mingi 700.- aastas.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
ain wrote:Pigem kannatab teha õigusabikulude kindlustus. Siit saab tähelepanelikumalt lugeda: http://das.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Mul üks ex-töökaaslane seal tööl ja selgitas asja täpsemalt.
Lühidalt maksab kindlustus kinni kohtuvaidlused sinu ja kindlustuse-põhjustaja vms vahel.
Ja eraisikule on pakett ka üsna soodus - oli vist mingi 700.- aastas.
see selts on hea asi küll jah. aga otsustasin et ei hakka seda kaskot tegema. kui siit (soomest) ükskord pääsen siis lähen ja küsin salvast et mis siis saab kui ma seda andurit ei pane kuna see läheb ni kalliks maksma . ning lugesin salva nö eeskirjad läbi ja seal kirjas ei olnud et nad seda nõudma peaks