Kõverad teed, rämedate kividega ääristatud. Lollakas Idaeuroopalasest (mina) juht ja natukene valesti valitud sõidukiirus. Naksas küljega vastu kive niiet mõned jupid lähevad nüüd vahetusse. Midagi hullumeelset pole, aga natuke räsitud on küll. Kuu lõpus sõidan Eestisse ja otse remonti, uued plekid ja natuke värvimist ja valmis ta ongi. Siis saab jälle muude asjadega tegelema hakata, kuhu järg pooleli jäi enne seda "tagasilööki"
Edit: Tahtsin tagantjärgi natukene muuta lugu, et tegelt polnud mina ise roollis deformeerumise hetkel, aga lihtsam (ägedam, vaimukam,lõbusam...loe kuidas tahad) oli sedasi väites lugu kirja panna siia. Heh, muidugi kõiki räigelt huvitab, et miks ja kuidas. Jälle see kuradima maailmanaba sündroom, tablette võtan küll...a lahja vist. Ma ütlesin kohe arstile, et ma pussitasin enda pool suguvõsa ära, aga too väitis, et pidavat kõrvalnähud olema. Võta nüüd kinni. Muidu olen hästi rahulik inimene. Aint Cadillacid viivad vahest rööpast välja. Fakk, lõikasin endal just vasaku jala põlvest saadik maha..pole hullu, tagumine vasak amort oli läbi kah, põlved mul õhuga ei käind aga inteligentsed olid, panen raisa õigesse auku vähemasti...põlveks saab kasvõi esialgi vana Jawa külgkorvi panna, seniks kui M`i oma saada pole, saals rohkem õlut põlvel koju tassida...
ok, head ööd, hakkas ära kruttima jälle.
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51