Xenon tuled

Remont jms.
saabotska
aktivist

Re: Xenon tuled

Post by saabotska »

Päevatuled pole mul kunagi töötanud jah :) . Mul kaugtuledes tavalised halogeenid, piisavalt hästi näitavad et xenonit sinna mitte panna. Aga see et kaugtuled ja lähituled koos põlevad pole 2,5 aasta jooksul mingit probleemi tekitanud. Selle päevatulede probleemi lahendab ju suht lihtsalt, relee karbist välja ja peakski hea saama :mrgreen:
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

mina lahendasin samuti, et kaugtuleks oli originaal ja lähiks halogeen. sai hakkama küll ja päevatuli (=mugavus ju, pagan) jäi kah alles.
Kui väga lolliks tahad minna, võid ju lähidesse bi-xenonid osta aga ma pakun, et see on suht mõttetu tegu.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Mart
huviline

Post by Mart »

kuskilt lugesin et kui kasutada nö päevatulesid siis peale auto seiskumist põlevad nad mingi aja ja siis kustuvad ise ära. pole ise proovinud kui kaua nad siis põlevad aga üldjuhul ei ole millegipärast neid kasutanud. Lähituledega peaks midagi ette võtma sest need on nagu seasilmad :coco ja kaugtuledega olen rahul
Koit
lobamokk
Skype Kasutaja: koit aro

Post by Koit »

DeVillel on vasakul armatuuri servas "Twilight Sentinel" nupp koos tulede lülitiga ühel paneelil. Liigub ta horisontaalselt ja vastavalt asendile on ka tulede põlemise aja pikkus. Äkki Sevillel samamoodi.
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
Rein
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: reinbiker

Post by Rein »

Mart wrote:kuskilt lugesin et kui kasutada nö päevatulesid siis peale auto seiskumist põlevad nad mingi aja ja siis kustuvad ise ära. pole ise proovinud kui kaua nad siis põlevad aga üldjuhul ei ole millegipärast neid kasutanud. Lähituledega peaks midagi ette võtma sest need on nagu seasilmad :coco ja kaugtuledega olen rahul
Kas tuleklaasid ja reflektorid on korras? Vanal Volvol viskasin kunagi uued klaasid ette ja nagu noor jumal oleks ennast öösel ilmutanud. Iga kivitäkke koht hakkab ju juba valguskiiri neelama ja murdma.
http://reinufoto.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, http://pilt.delfi.ee/user/Reinz/" onclick="window.open(this.href);return false;
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

Minu seville tuled on ka nagu seasilmad :mrgreen: xenon teeb asja paremaks aga sõidaks nagu ikka küünlavalgel eriti kui asfalt märg on
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

Tuleb Fleetwood või DeVille osta - neil on tuled igati vinks-vonks :eye
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

ain wrote:Tuleb Fleetwood või DeVille osta - neil on tuled igati vinks-vonks :eye
Selle peale võtame :beer

Vahetan oma Seville DeVille või Fleetwoodi vastu :mrgreen: Kes tahab?
Koit
lobamokk

Post by Koit »

Davai! Mul ongi just täna uued pirnid ka sisse keeratud, niiet tuledega probleemi pole. Küll aga on üks teine "natuke" suurem mure..aga vähemasti saad maja ees istuda ja heade tulede põledes muusikat sees kuulata. Viid minema ja tood enda oma asemele? :devil
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

Koit wrote:Davai! Mul ongi just täna uued pirnid ka sisse keeratud, niiet tuledega probleemi pole. Küll aga on üks teine "natuke" suurem mure..aga vähemasti saad maja ees istuda ja heade tulede põledes muusikat sees kuulata. Viid minema ja tood enda oma asemele? :devil
Mis see teine "natuke" suurem mure on? :roll:
Mart
huviline

Post by Mart »

Koit wrote:DeVillel on vasakul armatuuri servas "Twilight Sentinel" nupp koos tulede lülitiga ühel paneelil. Liigub ta horisontaalselt ja vastavalt asendile on ka tulede põlemise aja pikkus. Äkki Sevillel samamoodi.
Jah Koit just nii see on. lugesin manuali :hmm kui lükkad lõppu välja siis põlevad kuni 3 min
Koit
lobamokk

Post by Koit »

Sai Norras trollide käest natukene lõuga :)
palumx
aktivist
Skype Kasutaja: palumx

Post by palumx »

oot-oot, mis lõuga ta sai?
When you turn your car on, does it return the favor?
Rein
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: reinbiker

Post by Rein »

Mis ta juhtus norima mõne tugevamaga, või siis jalakäijad ei mahtunud mööda minema?
http://reinufoto.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, http://pilt.delfi.ee/user/Reinz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Koit
lobamokk

Post by Koit »

Kõverad teed, rämedate kividega ääristatud. Lollakas Idaeuroopalasest (mina) juht ja natukene valesti valitud sõidukiirus. Naksas küljega vastu kive niiet mõned jupid lähevad nüüd vahetusse. Midagi hullumeelset pole, aga natuke räsitud on küll. Kuu lõpus sõidan Eestisse ja otse remonti, uued plekid ja natuke värvimist ja valmis ta ongi. Siis saab jälle muude asjadega tegelema hakata, kuhu järg pooleli jäi enne seda "tagasilööki" :)

Edit: Tahtsin tagantjärgi natukene muuta lugu, et tegelt polnud mina ise roollis deformeerumise hetkel, aga lihtsam (ägedam, vaimukam,lõbusam...loe kuidas tahad) oli sedasi väites lugu kirja panna siia. Heh, muidugi kõiki räigelt huvitab, et miks ja kuidas. Jälle see kuradima maailmanaba sündroom, tablette võtan küll...a lahja vist. Ma ütlesin kohe arstile, et ma pussitasin enda pool suguvõsa ära, aga too väitis, et pidavat kõrvalnähud olema. Võta nüüd kinni. Muidu olen hästi rahulik inimene. Aint Cadillacid viivad vahest rööpast välja. Fakk, lõikasin endal just vasaku jala põlvest saadik maha..pole hullu, tagumine vasak amort oli läbi kah, põlved mul õhuga ei käind aga inteligentsed olid, panen raisa õigesse auku vähemasti...põlveks saab kasvõi esialgi vana Jawa külgkorvi panna, seniks kui M`i oma saada pole, saals rohkem õlut põlvel koju tassida...

ok, head ööd, hakkas ära kruttima jälle.
Last edited by Koit on 22 Aug 2010, 04:33, edited 1 time in total.
Post Reply