Tervitused kõikidele Cadillaci meestele!
Mul suur mure, soojendus ei tööta kuna mootor vist antis varre ,olen kõik partsid ja muidu mehed läbi käinud ja abi pole leidnud ja uus mootor maksab 5 kg
kas keegi oskab mulle nõu anda mis teha? Kas oleks üldse võimalik seda mootorit korda teha . Sõita nagu nats udune .
Cadillac Seville SLS 4.6 V8 205 kW
osta rockautost - mingi 250 taala maksis. Vahetamine muidugi on omaette teema, aga küll sa hakkama saad.
Ma ei mäleta, kas mul oli üks mootor üle või ei - kui häda suur, võin minna ja garaazist vaadata...
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Lahe, ei tea, kas mul DeVille mootoriga sama seis. Jäi teine seisma, mass ja pluss olemas, aga ei kõssugi. Kätte ei mahu ka teist sealt saama mitte kuidagi
Rein wrote:Lahe, ei tea, kas mul DeVille mootoriga sama seis. Jäi teine seisma, mass ja pluss olemas, aga ei kõssugi. Kätte ei mahu ka teist sealt saama mitte kuidagi
Mul tegi elektrik deville ventika korda. 10 euri jagu juppe ja teist sama palju tööraha.
Täpselt ei mäleta aga vist lõikasin korpust natuke katki, tuli siis ventikas välja. Ei mäleta et oleks suuremaid synnitusvalusid sellega olnud.
Lisan: tookord elektrik ütles et arvatavasti on ventika laager/puks kuivaks jäänud ja sellega seoses pinged liiga suureks läinud ning mingid kikkarid läbi põletanud. Oli vist isegi silmaga näha mis põlenud/kuuma saanud. Sellest on nyyd viis aastat ehk...töötab siiamaani.