TH-400 tuksis

Remont jms.
Post Reply
MiL472
aktivist

TH-400 tuksis

Post by MiL472 »

Tervist foorumlased! Pole siin varem sõna võtnud, nüüd olen seda sunnitud tegema paraku negatiivses võtmes.
Asi selles et mu `69 Caddy TH-400 andis (arvatavasti) otsad. Iga kord kui sõidud tehtud siis kontrollisin ka käigukasti õli ja asi oli norm. Paar päeva tagasi aga juhtus sõidul selline asi, et tundsin kuidas kast hakkas läbi libisema. Sai sihtpunkti kuidagi läbi ussi m**** ära veeretud, aga päris teekonna lõpumeetritel kadus vedu absoluutselt ära ja õli kontrollides oli sellel räme kärsahais küljes. Nüüd täna, kui mõtlesin et viin auto slepis kohta kus sellega saab vaikselt tegelema hakata proovisin, kas äkki liigub. Madalatel pööretel liikuski ja sai auto kindlasse kohta. Nüüd jutu point: kas keegi tark mees oskaks mu auto käigukastile raudse diagnoosi panna, on kellelgi sellist jama olnud? Olen küll rääkind paari endast targema vennaga, aga tahaks kuulda järsku oskab keegi siit aidata. Ise ma kardan et ei julge seda kasti alt ära võtta- esiteks pole 100% vahendeid ja teiseks pole käigukastides väga "kodus", fakt on aga selles et mingeid kettaid jms ei tahaks suure hurraaga ära tellida, äkki polegi asi selles.
Tänan juba ette heade mõtete eest!
Mart
90Deville
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: jaan järva

Re: TH-400 tuksis

Post by 90Deville »

Küll ta sul ikka tuksis on, kui vähegi vöimalik lase ikka remont ära teha. Kui läks järsku peeti, siis ilmselt purunes ühe lamellipaki mansett mis seda kokku surub ja kettad hakkasid libisema, sellest ka kärsakas.
On tehtud siis on tehtud, ega pole ju eriti tore mingi poolpidusega ringi tiksuda ja kogu aeg väriseda, millal jälle vedu läinud.
Külmalt veab selle pärast paremini, et öli veel paks.
kkk
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Re: TH-400 tuksis

Post by ain »

ja kui remontida ei viitsi, siis mul on sulle pakkuda 67 aasta TH400 kast.
http://forum.cadillacclub.ee/viewtopic.php?f=3&t=501" onclick="window.open(this.href);return false;
Aga muidu soovitan ma Imret Paldiski maanteelt - on neid kaste juba paarkümmend aastat vast teinud küll.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Post Reply