Uus Foorum
Uus Foorum
Ain, kas see, et foorum avab linke samas aknas on minu viga, või uue foorumi? ...jube kehv variant igaljuhul
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo
Current:

- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
Re: Uus Foorum
lappasin ka kasutaja kontrollpaneeli edasi-tagasi ega suutnud tuvastada võimalust linkide avamise regullimiseks sealtkaudu. sestap jah, Ain vaata, ehk saad miskit ette võtta selle porpleemoga.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
jah, olen isegi seda täheldanud - selle vastu aitab esialgu keskmine hiirekliks aga asja uuritakse
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
- jaamakorraldaja
- aktivist
... ja lisaksin kohe ka tähelepaneku, et kas "ain" on särtspunaseks
hakanud ainult mu kuvaris? - vai on see miski uuenduse värk...

{ specialgarage.com ~ Life Is Just One Cadillac After Another }
Ain on punane (värv) sellepärast et ta on siin foorumil adminstraator, kui kunagi rahvast rohkem siis eks saab keegi moderaatori (rohelise nime) koha.jaamakorraldaja wrote:... ja lisaksin kohe ka tähelepaneku, et kas "ain" on särtspunasekshakanud ainult mu kuvaris? - vai on see miski uuenduse värk...
Cadillac - Neegri märg unelm.
- jaamakorraldaja
- aktivist
no see on ikke vast teada. samas pole siiani kusagil foorumis kohanud lihtsalt sellist asja.
mötlesin, et see miski uuendamise käigus settingu teema vai siuke paigast ära... et sedasi hõõgub
mötlesin, et see miski uuendamise käigus settingu teema vai siuke paigast ära... et sedasi hõõgub
{ specialgarage.com ~ Life Is Just One Cadillac After Another }
Kasutajanime vahetus - Charly=Indrek_S
Üle öö on pooled vennad punased....riigipööre????
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
Current:

Klubilased jah punased
see on aprillimässu mälestuseks :finger
see on aprillimässu mälestuseks :finger
Klubilased, kellel puudub juurdepääs klubilaste erateemasse ja üritustesse - andke mulle teada, teen asja korda.
Avastasin täna väikse vea sellega seoses.
KARJUGE KÕVASTI
Avastasin täna väikse vea sellega seoses.
KARJUGE KÕVASTI

Taas avatud RSS feed - selle saad endale meelepäraseks teha lehe üleval keskel asuvast lingist Smartfeed
uuendati foorumi tarkvara - kui keegi avastab, et miski ei toimi, siis kisage kõvasti....
Nagu olete isegi tähele pannud, on viimasel nädalal olnud foorumi töös auke. See tuleb sellest, et patsiga poisid tõstavad ämbriga bitte ja baite teise serverisse. Eks sellise asja juures võib nii mõndagi juhtuda.
Aga ma hoian asjal silma peal, seega pole hullu....
Siia juurde sobilik anekdoot: lugu selline, et ükspäev olevat kõik hullud hullumajast ära jooksnud. Peaarst käis mööda maja ringi ja kordas omaette: pole hullu, pole hullu….

Nagu olete isegi tähele pannud, on viimasel nädalal olnud foorumi töös auke. See tuleb sellest, et patsiga poisid tõstavad ämbriga bitte ja baite teise serverisse. Eks sellise asja juures võib nii mõndagi juhtuda.
Aga ma hoian asjal silma peal, seega pole hullu....
Siia juurde sobilik anekdoot: lugu selline, et ükspäev olevat kõik hullud hullumajast ära jooksnud. Peaarst käis mööda maja ringi ja kordas omaette: pole hullu, pole hullu….

homme kustub ära hulk tegelasi, kes pole sel aastal sisse loginud ega ühtegi posti teinud - eeldan, et nad on kas surnud või meeltesegaduses endale kasutaja teinud.
Ehk esitan lolli
ettepaneku aga äkki peaks tegema uues foorumi formaadis rubriigid külaliste ja cce liikmete autod eraldi alafoorumitesse?

"We have a great oportunety to great a New World order" G.Bush 1991