Probleem järgmine, süüdet keeratres on kuulda mingit plõksimist.Mis võib viga olla ja kuidas starterile ligi pääseb?kas maha võtmine on keeruline?
Kes oskab andke nõu.
Asi oli nagu nii, et jätsin auto seisma, natuke aega seisis.Pärast enam käima ei läinud, plõksplõks ja kõik.Et järsku nagu, enne jamasi pole olnud sellega.
aku juhtmed-klemmid puhtad ja tugevalt kinni?
aku ise korras? korras selles mõttes, et kui pole kindel, lase koormustest teha.
Kui on, siis pole muud, kui sisselase maha ja vaata, kas starteri küljes juhtmed puhtad ja kinni.
Kui on, siis ilmselt tõmberelee jamab või on starter õhtal.
Akul juhtmed kõik korras kinni jne.
Aga vaatasin neid pilte, minu jaoks siiski suhteliselt keeruline.Aga kuidas siis lõplikult selle starteri sealt kätte saan, kas sealt on vaja väga palju asju maha võtta/keerata?
aga sa loe ka, mitte ära ainult vaata - seal on ju kogu värk, mis vaja maha võtta kirjas, samuti kaua see aega võtab.
Ja pildilt näed, et starter on seal kinni nagu ikka, kahe poldiga.
tundub olema starterite hooaeg... ise sama moodi..kuskil toredas metsas... üritasin käivitada: õnneks tegu hea vana pommikindla lahendusega.. lisaks hästi ligipääsetav : kruvikas klemmidele vastu ja n.ö koju saab Aga ega siin muud tõesti pole..kui aku korras siis starterist pihta hakkama...
Mina võtaks ikka korraks akul klemmid maha ja puhastaks korralikult ära, nii aku kui juhtmete otsad. Olen ka korra selle murega pead vaevanud ja läks õnneks, ei pidanud starteri kallale minema!:)