Tervist, registreerisin siia foorumisse et Cadillac-idest juttu lugeda ja vahel abi saada...endal ka 89 Eldorado kuid ei ole eriti sovoi klubiga liituda.
Aga asume siis asja juurde,
oskab keegi soovitada mis marki/mudeli summutid läheksid 89 Eldole alla?
Kuna ma netis surfasin üsna mitu päeva ja ei leidnud midagi, otsingutest vastuseid ei andnud jne.
Tänud abi eest kes suudab ära öelda!
Last edited by mats36 on 20 Dec 2007, 18:51, edited 1 time in total.
tegemist siis väikse ninaveduse E-body- ga. kindel pole aga loogiliselt võttes peaksid sobima ka Oldsmobile Toronado ja Buick Riviera samade aastakäikude pudinad s.o. 1986-1991. kui natuke aega leidub, siis kogu kola võimalik Rockautost tellida. samas aja/raha suhtes kõlbab täitsa rahulikult ka kohalikke summutimeistreid kasutada. kilulinnas näituseks http://www.autosummutid.ee
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
promon siis taaskord http://www.newcadillacparts.com küsivad jupist 28.13 kohalikku tugrikut mikidemaal. ebay-st saab ilmselt mingi kümne dollariga, kui keegi müüa viitsib. samas seal ka soovinurgake olemas.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
Ebays pole sihukest asja :D läbi ja lõhki otsitud, see soovinurgake ei andnud ka tulemusi, muidu sealt cadillac partsist leidsin ühe... Eestisse saadavad?
saadavad, aga... ma pakun et saatmiskulud on umbes 3x suuremad.
minu caddy all on näiteks ka eesti sõjaväes kasutatava chevy maasturi pütid.
neid oli vist lausa kuskil automaailmas saada
käravad küll, toru pidi pisut keevitama küll
Miks sa sikutad kaamelit läbi nõelasilma?
iga asjalik sumpsifirma pakub sulle sinu autole sobiva püti.
mõõda ära püti pikkus, laius ja paksus. vaata lisaks kus pool siss- ja välja minev auk on ja korras. Ma enda 90 Eldole (mis on pm. sama) sain küll siit abi...
Töenäoliselt on sama ka 90 Devillel,millel kogu summ koosneb siis katist,pikast torust ja tagumisest pütist.Selle tagumise püti hind Rootsis Hansen Racingus oli u 800 meie tugrikut,niiet mingi sinnakanti summaga pead ilmselt arvestama.