Hei,
Olen ühe 72-ndast pärit Eldo kupee omanik, mille taastamise aasta tagasi tõsisemalt ette võtsin. Paraku ei edene vist ükski seda tüüpi projekt just liiga kiiresti.
Probleem selles, et sõber võtab sel nädalavahetusel naist ja tahaks kangesti miskit vanemat (s.t. max 7-ga algava sünniaastaga) aparaati. Ta küll on minu autot näinud ja väidab, et see teda rahuldab, aga mulle tundub nagu piinlik ilma tagaakna liistuta, ühe ilukilbita ja "sihikuta" pulmaautoks tükkida. Pärast saavad krüüslerisõbrad jupp aega näpuga pulmapilte torkida ja naerda.
Ega ma ei loodagi et sihukesed asjad tasuta sülle kukuvad. Samas ei raatsi päris CHR.EE hinnakirja järgi täislaksu ka lajatada. Poolega isegi lepiks. Aga nad oma väljareklaamitud telefonitoru niikuinii ei tõsta, olen eelmisest reedest saadik vahelduva eduga proovinud, niiet vahet pole.
Et ühesõnaga, äkki keegi oskab aidata.
gibs
50 73830
Autot reedeks 24-ndaks
- jaamakorraldaja
- aktivist
vöimas.
huvitet - kui palju on siis helistatud ? - ning kuna see on hobiline teema -- ja ka PUHKUSTE AEG - siis pigem arvestades infoajastu hetkeolukorda on võimalik viljakalt e-maili teel oma soovid edastada?!
aga tegelikult on ju selle nädalivahetusega see lugu, et köik asjalikud ja veerevad masinad lendavad ju kokkutuleku üritusele.... seega raske vast kedagi pulmitama ja kuivama sedasi siia linna jätta...
huvitet - kui palju on siis helistatud ? - ning kuna see on hobiline teema -- ja ka PUHKUSTE AEG - siis pigem arvestades infoajastu hetkeolukorda on võimalik viljakalt e-maili teel oma soovid edastada?!
aga tegelikult on ju selle nädalivahetusega see lugu, et köik asjalikud ja veerevad masinad lendavad ju kokkutuleku üritusele.... seega raske vast kedagi pulmitama ja kuivama sedasi siia linna jätta...
{ specialgarage.com ~ Life Is Just One Cadillac After Another }