olge ka parkimisel ettevaatlikud:)

Kõik, mis mujale ei sobi
Post Reply
blood
õlinina

olge ka parkimisel ettevaatlikud:)

Post by blood »

Et siis selline vaatepilt oli täna kui tulin oma autu juurde tagasi... ei nissani juhti ja tuju mõnusalt rikutud.. pealegi oli kiire mujale minekuga.
Igapäev nagu üritad hoiduda igasugusets jamast aga mjah näe parkides juhtub ka... mis kõige põnevam.. Nissan olevat otsa veerenud ilma juhita:) Õnneks tegin kunagi õigevaliku.. nissan vaene mõlkis ning kaitseraud katki ja tuligi katki... minul mõned kriimud ja üks liistuke tuli lahti

Image(alt+p)
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

mul oli kunagi baierlasega selline juhtum, et parkisin teda akna all kõnniteel. sealt leidis mingi osavnäpp ta üles ja sõitis külje sisse. proovisin edaspidi parkimisel hoolsam olla ja paigutasin auto kõnnitee kõrvale murule - ka sealt leiti üles. hakkasin toona mõtteid mõlgutama suunal tänavavalgustuse post, vints, auto
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
Indrek_S
õlinina

Post by Indrek_S »

Kui juba raua maitsmiseks läks..
..mul oli eile öösel selline markantne juhtum, et tulin Krahlist mingi 12 paiku ja loomulikult polnud teadlik olukorrast vabaduse väljakul..üritasin siis kaarli puiesteelt alla Estoonia poole minna....no ja Pärnumaantee ristis oli muidugi juba mõnesajapealine "härrasmeeste " kamp ees....
...auto peatati kinni ja mind käsutati põhim välja...vennad pudelitega vajusid ümber....
....pidasin paremaks parema jala lõpuni välja sirutada...nii mõnelgi "olegil" on raua maitse suus hetkel, ma usun.
Pääsesin ilma vigastusteta koju siiski.
Lõpp hea kõik hea
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo :)
Kapsu
aktivist

Post by Kapsu »

Õige kah.Ma ei tulnud selle peale krt,oleks ka täna puutsad jalga pannud.
Kõige hullem teema lastega õhtul koju minek,et kedagi ette ei satuks.Ma ei tea mis teeks,ma arvan et sõidan lihtsalt üle.
palumx
aktivist
Skype Kasutaja: palumx

Post by palumx »

Mehed! Ma võin krossisaapaid laenata Teile tänaseks puutsade kõrvale :evil:
...ise siiski otsustasin, et see nädalavahetus oma autoga linna ei tule...
When you turn your car on, does it return the favor?
Post Reply