usapartssupply.com - vinyl top and headliner
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
ohjah, poiskese omanik ikka raske olla, küll ei müüda sipupükse, küll katuseid. krt tunne ka selline, et oleks pidanud kohe ´59 peale sihtima. muidu oleks samuti mõlemad asjad võtnud. samas olemas koht, kus pakutakse Headlinerit aastatele 49-85 hinnaga 129,95 riide ja 119,95 vinüüli eest ning vinüülkatuseid aastatele 49-85 hinnaga 159,95 lisaks veel igatmasti muud caddy nänni. aadressiks http://www.usapartssupply.com asjad nähtaval paraku valdavalt trükitud kataloogides (aastate 1971-1985 oma mul riiulis ja muid saadavad ka tasuta kohale vägagi operatiivselt)
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
sa saad kataloogi alla downloadida. on küll selline tihe tekstiversioon, aga ajab asja ära...
http://www.usapartssupply.com/textcat.htm
Mina olen igatahes müüdud mees - ehk siis tellin sealt mingil ajal küll üht koma teist
http://www.usapartssupply.com/textcat.htm
Mina olen igatahes müüdud mees - ehk siis tellin sealt mingil ajal küll üht koma teist

- jaamakorraldaja
- aktivist
nii, tellisin prooviks sealt mingid jubinad ära - eks näis, mis saab.
Katusevinüülist - see tundus olema tellimistöö - küsiti üle igasugused asjad - täpne värvitoon (just toon, mitte värv), vinüüli muster, kus on õmblused, kas õmblused on õmmeldud või pressitud vinüüli, kas tagaakna ümbrus on õmmeldud, kui paks polster vinüüli all on jne jne. Tundusid olema väga spetsid mehed sellel alal.
Veel üks tähelepanek - paberkataloog, mille sain hiilgab kallimate hindadega, kui veebist alla laetav .doc fail - tellimust esitades pead ka hinna kirjutama, vaadake siis ikka üle, et petta ei saa.
Igatahes tellisin ma prooviks katuse ära, kui kohale tuleb, siis jagan infi, kas on kvaliteetne ja kas sealt kannatab tellida.
Kui kõik on korralik, siis võib teha väikse grupitellimuse - pidi sel juhul ka mingi klubiallahindluse saama.
Katusevinüülist - see tundus olema tellimistöö - küsiti üle igasugused asjad - täpne värvitoon (just toon, mitte värv), vinüüli muster, kus on õmblused, kas õmblused on õmmeldud või pressitud vinüüli, kas tagaakna ümbrus on õmmeldud, kui paks polster vinüüli all on jne jne. Tundusid olema väga spetsid mehed sellel alal.
Veel üks tähelepanek - paberkataloog, mille sain hiilgab kallimate hindadega, kui veebist alla laetav .doc fail - tellimust esitades pead ka hinna kirjutama, vaadake siis ikka üle, et petta ei saa.
Igatahes tellisin ma prooviks katuse ära, kui kohale tuleb, siis jagan infi, kas on kvaliteetne ja kas sealt kannatab tellida.
Kui kõik on korralik, siis võib teha väikse grupitellimuse - pidi sel juhul ka mingi klubiallahindluse saama.
Kas sa Martin tahaks ka katust? Ma võin uurida taatide käest - ehk teevad sinu autole ka....DevilDeville wrote:ohjah, poiskese omanik ikka raske olla, küll ei müüda sipupükse, küll katuseid. krt tunne ka selline, et oleks pidanud kohe ´59 peale sihtima. muidu oleks samuti mõlemad asjad võtnud. samas olemas koht, kus pakutakse Headlinerit aastatele 49-85 hinnaga 129,95 riide ja 119,95 vinüüli eest ning vinüülkatuseid aastatele 49-85 hinnaga 159,95 lisaks veel igatmasti muud caddy nänni. aadressiks http://www.usapartssupply.com asjad nähtaval paraku valdavalt trükitud kataloogides (aastate 1971-1985 oma mul riiulis ja muid saadavad ka tasuta kohale vägagi operatiivselt)
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
Nii, tulen just postkontorist ja tunne on kui väiksel lapsel jõulukuuse all :D
Ilus valge katusevinüül siis käes ja esmapilgul tundub kena töö olema. Pehmendus kõik all ja puha. Ja muster ka just selline, kui originaal on.
Aga enne ei oska midagi tarka kosta, kui pole auto peal ära proovinud - kas ikka mõõt on õige ja katab kõik korralikult ära.
Eesti muidugi väänas mingi 800.- tolli ka otsa aga patt oleks kurta - asi on vähemalt käes.
Nüüd võtan igatahes ühe õlle.
Ilus valge katusevinüül siis käes ja esmapilgul tundub kena töö olema. Pehmendus kõik all ja puha. Ja muster ka just selline, kui originaal on.
Aga enne ei oska midagi tarka kosta, kui pole auto peal ära proovinud - kas ikka mõõt on õige ja katab kõik korralikult ära.
Eesti muidugi väänas mingi 800.- tolli ka otsa aga patt oleks kurta - asi on vähemalt käes.
Nüüd võtan igatahes ühe õlle.