Raadio programmeerimine

Remont jms.
Post Reply
Sarv
vaikne vend

Raadio programmeerimine

Post by Sarv »

Et olen siis seda tüüpi raadio seltsis natuke aega veetnud aga ei oska jaamasid mäludesse panna :oops: . Sama ka kellaga. Näitab teine veel jänkidemaa aega.

Image
Eldorado 85'
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

Ei oska selle kohta midagi kosta - pole kunagi kokku puutunud sellisega. Kas nii pole, nagu tavaliselt, et valisid jaama välja ja siis vajutad ja hoiad all kiirvalimisnuppu, mille alla tahad jaama salvestada (kuni piiks vms käib)
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Sarv
vaikne vend

Post by Sarv »

Nii kui kiirvalimisnuppu puudud, siis vahetab kohe selle nupu alla varem salvestatud jaamale.
Eldorado 85'
deville66
huviline
Skype Kasutaja: deville66

Nupud

Post by deville66 »

Ega sellisel aastaarvul vist enam välja tõmmatavaid nuppe ei kasutatud........
ex - 429 cid deville
SLS `97
Sarv
vaikne vend

Re: Nupud

Post by Sarv »

deville66 wrote:Ega sellisel aastaarvul vist enam välja tõmmatavaid nuppe ei kasutatud........
Kurask, ongi nii! Tirid nuppu enda poole ja salvestab kanali mällu. Kella saab samamoodi õigeks panna kasutades Scan ja Seek nuppe.
Tänud õpetussõnade eest.
Eldorado 85'
deville66
huviline
Skype Kasutaja: deville66

Re: Nupud

Post by deville66 »

Sarv wrote:
deville66 wrote:Ega sellisel aastaarvul vist enam välja tõmmatavaid nuppe ei kasutatud........
Kurask, ongi nii! Tirid nuppu enda poole ja salvestab kanali mällu. Kella saab samamoodi õigeks panna kasutades Scan ja Seek nuppe.
Tänud õpetussõnade eest.
Ole lahke, eks jõulupeol saab sotte klaarida :beer1
ex - 429 cid deville
SLS `97
anryo
vaikne vend

Re: Raadio programmeerimine

Post by anryo »

Otsinguga paremat teemat ei leidnud - seega panen siia on mure.
Mul ei salvesta (98 STS) raadio jaamasid mälusse nö. "2" mälukoha alla. "1" all salvestab nii raadio, istme ja peeglid, kuid "2" all kõik muu peale raadio. Vahel püsib nagu kauem meeles aga vahel ei püsi.
Kuna ma abikaasa autoga iga päev ei sõida, siis polegi aru saanud, mis loogika järgi ta asju unustab - mulle tundub, et alati vist siis, kui keegi on "1" võtmega sõitmas käinud.
Kas muidu selleks, et "2" mälupositsiooni salvestada, peab alati "2" võti sees olema?
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

minu arust ei pea nr 2 võtit kasutama - ta lihtsalt selleks, et selle võtmega autot avades nr 2 seaded sisse võtaks. Aga miks ta meeles ei pea? krt - see vist juba selle aastanumbriga auto, et osasid settinguid näitab ainult skanner. Ehk Madis Vikingist saab aidata?

Ja veel peaks mõlemad positsioonid ka kliima seaded salvestama...
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
anryo
vaikne vend

Post by anryo »

Kõige muud nagu teeb / salvestab vä. see kuradi leierkast.... :) Jube nüri on iga kord uuesti hakkata jaamu mällu lisama.
Post Reply