Suveks rattaid vaja.
- Koit
- lobamokk
- Skype Kasutaja: koit aro
Suveks rattaid vaja.
·
Kuna varsti on koju tulemine, siis oleks vaja suveks mingeid rattaid alla. Kuna yks TransAm läks ebareaalselt hea hinnaga pm. nina eest minema, siis mai keskelt tahaks siiski midagi istumise alla saada. Kindlalt peab söiduk olema mikimaa päritolu, eelistatud V8. Vedav sild ei mängi rolli. Kuna olen kodus ainult möned kuud, siis panen hinnapiiriks 2000.- Euri esialgu. Voyagerid ja muud minivanid ei paku huvi. Aityma
Kuna varsti on koju tulemine, siis oleks vaja suveks mingeid rattaid alla. Kuna yks TransAm läks ebareaalselt hea hinnaga pm. nina eest minema, siis mai keskelt tahaks siiski midagi istumise alla saada. Kindlalt peab söiduk olema mikimaa päritolu, eelistatud V8. Vedav sild ei mängi rolli. Kuna olen kodus ainult möned kuud, siis panen hinnapiiriks 2000.- Euri esialgu. Voyagerid ja muud minivanid ei paku huvi. Aityma
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
Re: Suveks rattaid vaja.
Või minu oma, kui valge deville veel teema sinu jaoks.
- Koit
- lobamokk
Vötan mölemad variandid teadmiseks. 3. valge DeVille oleks muidugi ilus löpetus selle aastakymne villede pidamiseks. Kuu on veel aega otsustamisega. Peace!
- Koit
- lobamokk
Bronnisin auto ära. Ma olen nyyd vist teite möistes täitsa värdjas, aga otsustasin 90a. Thunderbird SC kasuks. Tundub huvitav putukas olevat. 3.8L supercharged V6, 160kw ja tagaotsa vedu. Aityma pakkujatele. Peace!
tunnen kaasa 

„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
- Koit
- lobamokk
Hahahaaa
Te ei üllatanud mind reaktsiooniga. Püüan AB´l kaugele parkida ja mitte silma alla sattuda, võib veriseks minna
Mul on esivedustest kruiiseritest natukene siiber saanud ajapikku ja õige asja jaoks ei ole piisavalt vaba raha. Samasugune masin on mu esimene ameeriklane, mille sees istunud olen. Mingilmääral mängis see sama nö. nostalgia ka rolli otsustamisel. Aga olgu peale, panen enda moka maha 

ma olen igaljuhul tagaveo poolt :D ja mu meelest see selline Sinulik auto
Loodan, et masin korralik ise ja kindalsti valmistab palju rõõmu ning peagi saad aru, et Cadillac ikkagi see õige:)
Kahju et õigel ajal oma Roadmasterit ei jõudnud Sulle pakkuda - aga mõnulen ise edasi

Kahju et õigel ajal oma Roadmasterit ei jõudnud Sulle pakkuda - aga mõnulen ise edasi

- Koit
- lobamokk
Ohooohhh...vat nüüd oli küll üllatus :D Cadillaci õigsuses ma ei kahtle absoluutselt. Rahakoti paksus on põhiline määraja hetkel.
Aga kui siia kanti satud Koit, võime asja lahendada. Ma võin maalida sinu fordsonile Cadillac teksti tagaluugi peale 

4x ex cadi, STS-96,
- Koit
- lobamokk
Selle eest vist enam löuga saamisega ei pääse. Läheb eluohtlikuks