Allkiri poliitmolkuste korralekutsumiseks

Kõik, mis mujale ei sobi
Post Reply
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Allkiri poliitmolkuste korralekutsumiseks

Post by DevilDeville »

Jah, ma tean, et pole heaks tavaks autofoorumites poliitikat teha aga see ikaldus puudutab meid kõiki. Meie riik ju ometigi. Sestap, andkem allkirjad molkuste korrale kutsumise petitsioonile siin.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
saabotska
aktivist

Re: Allkiri poliitmolkuste korralekutsumiseks

Post by saabotska »

Mina küll mingit häält andma ei hakka, kuna tegemist on selgelt IRLi mingisuguse kampaaniaga. Selle lehekülje haldajaks on MTÜ Eesti omanike keskliit ja selle keskliidu juhatus koosned IRLi liikmetest. Pigem tehakse seal varjatult vastukampaaniat praegusele valitsusele ja seda isikliku kasu (valijate) saamise eesmärgil.

Kui tegemist oleks kodanikualgatusega hääletaksin hea meelega.
Rein
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: reinbiker

Post by Rein »

Vaadates ringi meie poliit maastikul, siis KE oleks viinud olukorra kindlasti hullemaks, kui see täna on. Selles kolmandas liitumises ma ka mingit hea d ei näe.
http://reinufoto.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, http://pilt.delfi.ee/user/Reinz/" onclick="window.open(this.href);return false;
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

nuh, poliitmolkuste all ongi mõeldud kõiki etableerunud parlamendiparteisid, kellest ühelgi pole kavatsust valimissüsteemi sedapidi muuta, et nende võim ja rahavoog rahva rahakotist ei põlistuks. üks saast puha, olgu need pättoravad, bezruublikud, kesikud või roosa katk.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
antoonio
ravi puudub
Skype Kasutaja: sniffest

Post by antoonio »

Kui aus olla ,siis need 101 dalmaatslast +stenboki maja elukad saaks mu poolt turismireisi 25+5 ja teadagi kuhu. Boonuseks paneks veel ülejäänud 10 aasta kolleegiumi sinna juurde.

A tegelt, ei näe ühtki kampa kelle/mille poolt järgmine aasta oma hääl anda, mis ,et isailves kukub kana moodi kaagutama ja rahvast oma kodaniku kohust täitma sunnib.
Cadillac Coupe Deville 79 dMarchand Edition
Do ya f*ckin' believe any of that sh!t?!?!
Post Reply