SRX-i käiguvahetus

Remont jms.
Post Reply
hevo
sõnatu

SRX-i käiguvahetus

Post by hevo »

Täna tekkis huviatav situatsioon, kus maanteel möödasõidul automaatkast ei tahtnud järgmist käiku ise sisse panna, ma arvan, et kolmandalt neljandale. Pöörded kogunesid pea punaseni, käiguvahetus toimus siis kui gaasi maha võtsin, ühesõnaga täiesti ebaloomulik käitumine. Siit ka minu küsimus, millest see võib olla. Kas võib olla märk, et tuleks kasti õli vahetada, või asi hoopiski hullem olla?
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Re: SRX-i käiguvahetus

Post by DevilDeville »

esimese asjana ikka veakoode vaadata
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
Koit
lobamokk
Skype Kasutaja: koit aro

Post by Koit »

Õli vaheta kindlalt ära, kui ei tea millal vahetatud on. Vahel võib imesid toimuda.
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
90Deville
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: jaan järva

Post by 90Deville »

Ilmselt tasub kuulda vötta Devili nöuannet ja veakoode tsekkida, kuna sel autol k.kast elektriliselt toimetab ilmselt siis vöib olla viga solenoidis vöi miskis anduris ehk. Ölitaset vöib tsekkida, kui selline vöimalus antud on tol isendil(mul pole aimugi).
kkk
STEPSIDE
vaikne vend

Post by STEPSIDE »

Ei tea et kunagi oleks kõnealuses käigukastis elektriviga esinenud,olemas muidugi uus soft kasti ajule mis pehmendab käiguvahetust aga ega ta just imet tee.Kui ikka õli kastis normis ja viga aina süveneb,tuleb arvestada mehhaanilise veaga.
hevo
sõnatu

Post by hevo »

Teeninduses käidud. Kompuuter ühtki viga ei näidand. Õli sai vahetatud. Eks näis kui kunagi maanteele sõitma satub kuidas käitub.
Post Reply