et siis koos kõigi strateegiliste ja muude tehniliste andmetegaandres wrote:Ja kui sa Liis nüüd oma pildi siia paned, siis Teet paneb mootori pildi ka.

et siis koos kõigi strateegiliste ja muude tehniliste andmetegaandres wrote:Ja kui sa Liis nüüd oma pildi siia paned, siis Teet paneb mootori pildi ka.
ain wrote:või siis osta hoopis minu oma ära - härra Palu toetusel võib vast miskise mõistliku järelmaksu variandi peale ka mõelda...
Nu näid siis, kus sa eelmine nädal olid oleks saanud kohapeal aparaadi üle vaadata ning palju sõbralikke nõuandeid kaasa.Liis wrote:Tegelikult kui nuud paris aus olla, siis ka mina hiilisin Sinu Eldurit, aga naed, joudis ette. Eks ma mingi aeg liigun siis Tlna poole, Haapsalust ei ole eriti pikk tee tulla kaa, aga seda saa veel tapsustada
Pidin koos Palux' ga tulema, tema kahjuks tulla ei saanud, uksi ka paris ei julgenudantoonio wrote:Nu näid siis, kus sa eelmine nädal olid oleks saanud kohapeal aparaadi üle vaadata ning palju sõbralikke nõuandeid kaasa.Liis wrote:Tegelikult kui nuud paris aus olla, siis ka mina hiilisin Sinu Eldurit, aga naed, joudis ette. Eks ma mingi aeg liigun siis Tlna poole, Haapsalust ei ole eriti pikk tee tulla kaa, aga seda saa veel tapsustada