Asjalood sedasi, et peale ABCS-i kruiisingut ja seal prääksutamist otsustas pasun vait jääda.
Sai pisut uuritud ja tulemus selline et kui rooli keskkohta muljuda siis miski relee jalgade juures (kaitsmebloki kõrval) plõksib, seega roolis releeni vist asi korras. Püüdsin siis lokaliseerida pasuna asukohta et sealt poolt asjale läheneda kuid piinlik tunnistada ei suutnud seda vigurit leida. Seega aidake lolli inimest, kus kohas see tegelane seal kapotialuses rägastikus võiks paikneda.
Cadillac Coupe Deville 79 dMarchand Edition
Do ya f*ckin' believe any of that sh!t?!?!
iluvõre ja radika vahel pole senini muud silma jäänud kui see kaugtulede sensori komplekt, aga eks uurin seda kobakat mis on vasakul nurgas kapoti all, kuigi see tundub krt teab millena:D
nu leidsin üles, ikkagi grilli ja radika vahel, ainult, et esialgset nägemist segas kateplaat (kumm whatever) mille eemaldasin. 2 pasunat oli seal kuigi raamat rääkis lausa 4st. Kruvisin maha lõin klemmi läikima ja lasin 12V sisse aga... ei miskit. Tea, kas surid mõlemad maha, või oli üks neist juba õhtul ja nüüd kukkus ka teine küljest krt. Kuna pasunasse kulgeb üks juhe siis loogika järgituleb miinus jällegi läbi kere. Aga ei kumbki pasun teind miskit piiksu.
Seega, kas keegi viitsib oma massina pasunate peal loomkatse läbi viia või vedeleb kellegil miski pasun üle siis ehk räägiks pisut edasi.
Ah jaa, igavuse peletamiseks kiskusin geneka maha, vaatab mis tal siis häda on, et kõlarid pinisevad.
pasunast käib kole amper läbi, nii juhtmega proovides ei pruugigi piiksuda. meisterda talle miskine tõsine mass aku külge ja katseta uuesti.
4 pasunat on lisavarustus, kaks sellist teopesaga ja kaks "trompetit" Mörisevad ülikorralikult.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
ain wrote:pasunast käib kole amper läbi, nii juhtmega proovides ei pruugigi piiksuda. meisterda talle miskine tõsine mass aku külge ja katseta uuesti.
4 pasunat on lisavarustus, kaks sellist teopesaga ja kaks "trompetit" Mörisevad ülikorralikult.
nu 12 voldi edastamiseks kasutan akulaadijat PUSK asendis (peaks neid ampreid ja volte piisavalt olema), juhtmeteks kõlaritele mõeldud juhtmed. Need võivad küll pisut lahjad olla aga kui ei krabise ega kääksu ja juhtmed külmad püsivad peaks neistpiisama.
Muidugi võiks ka krokodille kasutada
Müran mis ma müran aga ei saa pasunatest piiksugi kätte üks kõik mis pidi ma selle 12 v sisse kärutan nendele .
Ok asja parem pool on see, et genekas, mida ma täna lootsin mõnele spetsialistile ette sööta sai ise lõpuks pea molekulideks lahutatud ja kõik vähegi rollis olevad kohad läikima löödud (krt kui kõik asjad poleerimisele taanduksid oleks elu nagu lill) ning pärast kokkupanekud ja installatsiooni vähemalt esmasel proovil kõllidesse miskit ei saatnud. Aga võimalik et ma ei tahtnud seda kuulda, ka see on üks võimalikke seletusi
ju siis pasunad ikka surnud. helista näiteks Märtenile, las keerab sulle mingi vana GM pealt miskise komplekti maha. Ilmselt sa neid pasuna moodi toone ei saa - see oli minu teada ainult Caddy tarbeks - aga miskise piiksu võtab ikka välja.
Ma võin nad ju tema käest vastu võtta ja sinu juurde organiseerida...
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
tänud pakkumast, eks homme uurin elu, ehk leian ka Märteni kontaktid kuskilt kah:D ning kui asi positiivne siis karjun appi:D.
A uurisin neid ebay asju ja seal ikka suht sarnased asjakesed nii buickile, ja oldsule kui caddyle.
Täiskomplekt on 4 noodi peal s.t. 4 pasunat siis, lahjem siis kahe pasunaga. Tegelt vist piisaks ka ühest. säästuvariandist.
lihtsalt tekkis väike flash, kuna vaatan siin west coast customit, et mis siis juhtub kui panna sihuke odav komplekt nii 200+taalast ei viitsiks osta, mis muidugi annaks 150+db välja. Aga too vist juba võimaldaks väiksemat sorti massimõrva sooritada näiteks ülekäigurajal kui jalakäijatel roheline põleks. Sobiv koht nt viru juures, seal alati palju rahvast liikvel.
oma kogemus sarnase asjaga - nupuvajutusest helini l2heb yle sekundi...selle ajaga saab "kompressor" r6hu yles ja vooliku r6hku t2is ja pasuna(d) 6hku t2is ja hakkab pasundama...ohuolukorras v2gagi ebaefektiivne lahendus...
What part of "F#CK OFF!" didn't you understand?...
olen ise ka neid "tilu-lilu pasunaid" vaadand ja ka sama tulemuseni jõudnud : et n.ö niisama lollitamiseks võib ta ju olla..aga ohukorral peaks asi olema selline mis ikka kohe märku annab mitte siis kui enam vaja pole.