Suri välja, käivitus ja sõit jätkus.
- Koit
- lobamokk
- Skype Kasutaja: koit aro
Suri välja, käivitus ja sõit jätkus.
Selline tore asi oli siis Tallinnas täna Selveri parklas juhtunud. Auto käima, vöö peale, käik sisse...tagurpidi nõks maad ja suri paugust välja. Uuesti võtit, kohe läks käima ja sai veel pool päeva ringi aerutatud ja miskit erilist ei märgatud auto käitumises. Oleks ma ise kodus, oleks loomulikult esimene asi koodid üle piiluda, aga naisel ma seda teha lasta ei usalda hästi. Pärast võibolla hakkab sooja keerates lund sadama ja külma juurde keerates veel rohkem lund sadama. Igatahhes on asi imelik, aga ma ise jõudsin siin sellisele järeldusele, et äkki ei saand sel hetkel see va immokivi normaalselt ühendust ja see killis mootori ära korraks? Ma tean, et ma olen kindlasti juba pain in the ass oma küsimustega, a kust ma veel uuriks :roll: Võibolla mõni hea inimene saab järgmisel nädalal korraks koodidele silma peale visata?
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
Re: Suri välja, käivitus ja sõit jätkus.
Mul oli kunagi täpselt sarnane asi. Küll edaspidi sõitma hakates. Vahel väga väga harva käivitus ka nagu pahasti. Lõpuks tabasin ära, et võiks kontrollida akujuhet ja oligi natuke lahti. Edaspidi pole enam olnud. Mul siis ikka see ameerika tüüpi aku kasutuses. Äkki pääsed ka kergelt.
- Koit
- lobamokk
Aku sai suvel täitsa uus peale pandud ja juhtmed olid siis igatahes visuaalselt vaadates täitsa korralikud...kontaktid samuti. A mine tea mudugi.
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Kas tegu oli järve selveriga? Sellepärast küsin et seal teatakse olevat koguaeg jama autode signa ja immodega.
Mul pedecruiser ei nöustunud uksi avama seal originaal kesklukuga ntx.
Mingi krdi segaja vöi huievosnat mis asi seal olema pidi....
Mul pedecruiser ei nöustunud uksi avama seal originaal kesklukuga ntx.
Mingi krdi segaja vöi huievosnat mis asi seal olema pidi....
kkk
- Koit
- lobamokk
Helistasin. Ei pidavat olema seal, Sõle uulitsal hoopis. Samas on mul seal endal korra selline jant olnud, et uksed puldist läksid kinni kenasti a lahti ei saand enam mingi nipiga. Läksin nii kurjaks, et astusin poodi tagasi, uued patakad sisse pulti ja ikka sama jama. Tegin võtmega lahti. Aga kas see kiviga immo saab üldse igasugu saatjate peale hulluks minna? Keyless entry küll, sest see miski sageduse pealt töötab, aga see kivivärk on kahtlane.
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Siis küll jah.
Eks keegi peab ikka koode vaatama ilmselt.
Mul sureb kah mönikord välja pärast möneminutilist söitu, a mind see loomulikult ei häiri sest köik on ju korras
Eks keegi peab ikka koode vaatama ilmselt.
Mul sureb kah mönikord välja pärast möneminutilist söitu, a mind see loomulikult ei häiri sest köik on ju korras

kkk
- Koit
- lobamokk

las naine võtab varuvõtme kasutusse, siis asi kohe selge.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
- Koit
- lobamokk
Ma pean nüüd häbiga tunnistama, et varuvõtit mul pole...küll olen ma seda umbes 500 korda peaaegu soetanud, a sinnapaika ongi see jäänud
Aga nüüd vist on see hetk käes küll, kui seda vaja oleks, mööda külgi maha niikuinii ei jookse.

Elektroonika märga saanud. Järgmine päev ei tohiks muret olla enam. Papa Deville suri 7 korda järjest foori taga ja parklas nii välja. Siiamaani sõidab, pole olnud tahtmist midagi muud süüdistada. California autod peavad ikka harjuma. Esimesel aastal pole, aga pikemalt märga saades hakkab korra jamama. Väga väga harva juhtub, aga ei tohiks üleliia muretseda.
- Koit
- lobamokk
Okei...kaua see siiamaani on?
Mul ka masin Floridast pärit, äkki ongi selles asi...kuigi ma ei mõista, miks peaks niiskeks saamine niikaua aega võtma...3 aastat 

Meil oli samamoodi. Alguses oli kõik bueno. Aga siis mõne aasta möödudes hakkas vingerpusse mängima. Mul oma 89 Eldol on hoopis kuumaga probleeme :D. Soojal suvepäeval 110 maanteel rauas vahest naksti kõik tuled-viled kustus, mootor seisab. vaikuse saatel rollime edasi. Ning äkki jälle võtab elu sisse ja edasi sõidu pealt. Väga imelik, kuid juhtub ka väga harva. Just ABCS-i ajal kui tagasi hakkame sõitma, auto ei taha nagu ära tulla vms :D
Kuid jah, siiamaaniste kogemustega ei tasu üleliia muretseda ning lolliks närveerida. Ikka juhtub, isegi kõige paremas korras autodel. Peamine asi et ta täielikult ära ei koole. Kui üle lombi sõidetakse northstaridega ilma õlita jne jne, siis selline asi ei tee autole midagi
E: Vastus küsimusele ''Kaua see siiamaani on?'' Meie käes auto olnud 6 aastat. Harva harva niimoodi välja surnud (kevade ja sügise ajal vb 1 päeva) ning siiamaani väga elujõuline.
Kuid jah, siiamaaniste kogemustega ei tasu üleliia muretseda ning lolliks närveerida. Ikka juhtub, isegi kõige paremas korras autodel. Peamine asi et ta täielikult ära ei koole. Kui üle lombi sõidetakse northstaridega ilma õlita jne jne, siis selline asi ei tee autole midagi

E: Vastus küsimusele ''Kaua see siiamaani on?'' Meie käes auto olnud 6 aastat. Harva harva niimoodi välja surnud (kevade ja sügise ajal vb 1 päeva) ning siiamaani väga elujõuline.
- Koit
- lobamokk
Pilt selge! Tänud vähemasti rahustamise eest:)
Minu 93 N* STS sureb ka täitsa lampi välja väga harva. Viimase aasta jooksul 2 korda. uuesti käima ja sõit jätkub.
Kui esimestel kordadel katsusime asjale jälile saada, siis arvutit taha lüües ei andnud ühtegi kirja ega tulemust. Muud ei jäänud üle kui käega lüüa ja lasta tal see mõni kord välja surra. Mis ei tapa teeb tugevamaks kehtib liha ja luu kohta, kuid uuemaid northstare on suhteliselt raske peesse keerata. Ise nad ei kipu sinna ka minema väga
P.S. - Iga asja omamisel on oma väike konks

P.S. - Iga asja omamisel on oma väike konks