2DIN parima välimusega lahendus cadisse..:?

Kõik, mis mujale ei sobi
Post Reply
egonr
huviline

2DIN parima välimusega lahendus cadisse..:?

Post by egonr »

Mida olete nänud, kasutanud? neid pedemajakaid ei taha kus kõik vilgub ja virvendab koguaeg....?

kindlasti ka hind huvitaks

Egon
STS 95'
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Re: 2DIN parima välimusega lahendus cadisse..:?

Post by ain »

Kodanik 90Deville´l on igati asjalik süsteem autos. Küsi, ehk näitab pilti ja ütleb ka mudeli.

ja muidugi siin ka asine aparaat
http://www.vintagecarradio.com/store/pr ... ucts_id=37" onclick="window.open(this.href);return false;
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
90Deville
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: jaan järva

Post by 90Deville »

Minu raadio nimi on pioneer avic f-900 vist.
Ise olen rahul, pole küll odavaim asi maailmas.
Kindlasti ÄRA osta ühtki hiinajunni, missiis et hind ja andmed oleks nagu head.
kkk
egonr
huviline

Post by egonr »

päris hea väeb välja... enamus need 2DIN koledad junnid... kus sellist soetada saab ja mis raha eest. kas midagi käib ööseks küljest ära ka? kuidas külmaga toimib jne?
STS 95'
90Deville
krooniline mölapidamatus

Post by 90Deville »

Miskit kahjuks ära ei käi küljest, neil 2dini asjadel ongi enamustel see viga, kui möned hiinlased välja arvata.
Külmaga nagu miskit eriti muutunud pole, kui äkki veits uimasemaks on läinud. Eks ta on niisama ka uimasevöitu,a ma olen harjunud.
Osta saab toda igaltpoolt, ma endale ostsin rootsist poest ja sel ajal maksis u15k eeki, üle aasta tagasi.
Aga nagu targemad inimesed on jälginud, siis saksa ebayst on neid ka poole odavamalt kaubaks läinud.
Mulle meeldib see et puuduvad igasugused liikuvad paneelid jms kräpp,mis kohe saba paneb tavaliselt.
Ja et paaritub ilusti mu iphonega ka, st köik mis mul telefonis on(muusika,videodjne) on ka makis ja juhimine maki paneelilt.
Navi on ka selline nagu ta on, saab hakkama a ilmselt on paremaid olemas.
Üldiselt, julgen soovitada.
Selle vargusevasase asjaga olen möelnud teha talle lisapaneeli ette mingist vanast tissidega makist, et aknast peale vaadates isu ei ärataks.
kkk
egonr
huviline

Post by egonr »

vargusega on nii, et ööseks panen oma am. staffi valveraadiusesse... muul ajal vähe keeruline... eks kile sisse akendele ja võtmega avamise võimalus eemldada:) samas raami külge kinni väga pole mõtet panna retsivad sisu ära jälle... keeruline värk, äkki mingi videovalve imitaator sisse... a la kui signa peal, siis mingi räme välklamp paneb laksu ära, nii et midagi ei näe ja vargale jääb tunne et keegi tegi pilti:D siis vast hakkab kiire...
STS 95'
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

mina lisaks, et navi toimetas väga hästi, kui välja arvata paar uut ristmikku kus ta lolliks läks (kaart oli ka uuendamata muidugi)
Teed oma vanast ja tarrbetust HUst katte asjale ette - seda ei taha ju narkar ka varastada :)
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
90Deville
krooniline mölapidamatus

Post by 90Deville »

Öige jah, vana kassettpleier ju mul olemas ikka veel....natuke kahju on töötavat asja retsida aga mis seal ikka, vaja toda ju tegelikult kellelgi pole enam.
Eks peab uurima kust sellise osava mehe leiab kes liimi ja saega majandada viitsib..... :)

Edit: tuli veel meelde see et vöimendi mis häält seal maki sees teeb on suht eeskujulik, näiteks mu eelmise vanema clarioniga mis ka omalajal suht kallima otsa mudel oli ei saa soundi eriti vörreldagi samade kölaritega.
kkk
egonr
huviline

Post by egonr »

sul võim ka lisaks ikka?
STS 95'
90Deville
krooniline mölapidamatus

Post by 90Deville »

Ei, köik kölarid on otse maki taga, ees siis mingid 13cm dlsi kompod ja taga 6x9 ovaalid.
Pidasingi silmas maki enda vöimu mis tal sisse ehitatud.
Supikat ja vöimu mul pole, kuna mörapeade mussi ei kuula ja sellest saundist mis sealt makist tuleb on mulle küll.
kkk
Post Reply