Mootorit?

Kõik, mis mujale ei sobi
Post Reply
KogerQ
aktivist

Mootorit?

Post by KogerQ »

Nimelt on rahalised seisud paranenud ning olen nii kahe vahel, mõtlesin siin et ostakse endale audi A8 ning jätaks caddy hobi autoks, aga kuna ma enamus ajast olen eestist eemal siis jälle tekib mõte et kas seda on mul ikka mõtet seisma osta. Nüüd mõtlen, et kui ma nii harva olen kodus siis saaksin oma sõidud kõik caddyga ära sõita ja seda sisuliselt igapäeva autona kasutada va. talv. Sama raha eest mis audi maksab saaks caddyst sellise maasika valmis tehtud. Aga kui juba alustada siis tuleks alustada mootorist, ma teeks siis siin eeltööd, et kus ja mida maailmas veel pakkuda on. See alla 4000 taala mootori koht vist pani oma pillid kotti nagu ma Aini postitusest välja lugesin?

Edit: Big blockkidest käib jutt.
Cadillac - Neegri märg unelm.
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Re: Mootorit?

Post by ain »

Caddyl muud polegi kui big-blockid. 331cid oli viimane pisike aastal 48 :evil:

http://www.500cid.com/Home.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

on koht kust alustada. nmahud vast isegi 4 kilo taala sisse kui osa asju ise teed

Engines 472 & 500
For complete engines, please give MTS a call.

A few minutes on the phone with master engine builder, Marty Lane is the absolute best way to ensure you have the right Cadillac power plant for your needs.

Pricing starts @ $2,795.00 for our basic 472 Long Block to $30,000.00 or more for our 535cid blown "Monster" (shown.

Core charges additional.

760-247-2533
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
KogerQ
aktivist

Post by KogerQ »

Ma püüan neile kirjutada täna.
Eks ma küsin neilt ka aga trantspodi usast siia pean ise korraldama jah või aitavad nemad ka?
Indrek_S
õlinina

Post by Indrek_S »

Transport orgunni siinsetelt maaletoojatelt. Vastasel korral pead kukrut kõvasti kergendama
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo :)
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

kui asi transani jõudma hakkab, siis tqhq kasutajal Riho oli justnagu auk olemas, kus kuupmeeter maksis 400 usd. elik mootor peaks kuubi sisse ää mahtuma.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
MiL472
aktivist

Post by MiL472 »

Mina teeks pigem nii et hangiks 472/500 kone millele siis cad500parts-ist telliks basic stroker kiti. Seal öeldakse: Includes stroked OE crankshaft, forged rods, forged pistons, Moly rings, and rod bearings. Rotating Assembly balanced. Makes 529 CID at .060” over, 540 CID at .100” over, and 546 CID at .120” over. Paha on muidugi see et kui veel muud põnevat lisada siis $4000 arve läheb katki :) http://cad500parts.com/catalog/page16.htm
ain
ravi puudub

Post by ain »

mõistlik valik. ja sul polegi muud vaja, kui korralikku plokki, kasvõi originaalkaasi + sisselaset, uut nukka saaledega, tihendikomplekti ja raamisaalesid.

uhoh - mul hakkas mõte juba liikuma :hide
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

kusjuures kui korralik vänt endal olemas, siis teatud suurte mootorite piiblis on samase offset grind vända tegemise juhisedki kenasti ää trükitud. iseasi, kas selle töö soome seppadelt tellimine asja soodsamaks muudab.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
ain
ravi puudub

Post by ain »

ega muudagi. ja igal juhul on kit´i hind soodsam kui asju eraldi ostes.
KogerQ
aktivist

Post by KogerQ »

Mulle meeldib et teemat juba lahatakse :) Ma olen ennem ka mõelnud, et kui osta kasutataud ja sõinud 500 siis kas eestis on mehi kes selle puurimisega hakkama saaks või läheb asi soomlaste kätte?
Post Reply