K: Salongi ventilaatori relee?!

Remont jms.
timm17
huviline

K: Salongi ventilaatori relee?!

Post by timm17 »

Taaskord üks mure juures mis just jahedamate/niiskemate ilmadega välja lööb, nimelt lõpetab salongi vent töö, suvi läbi töötas nagu vana mees, mäletan, et eelmine talv oli sama jama sellega, et aeg-ajalt ei tahtnud puhuma hakata. Tööle hakkas nt kui gaasi pedaali põrandasse lõid, kõrvalistuja ukse ilge prõmakaga kinni tõmbasid, august läbi sõitsid ja muid sarnaseid lollusi tegid. Ju kuskil miski elektrikala olema peab, mingi vigur ei taha ühendust anda või midagi sarnast. Kui control panelil defogi, auto/eco nuppe näpid siis mingi liigutamine/plõksumine armatuuri all toimub aga muud midagi, s.t sooja/külma õhku njetu...Harige rumalat kust pihta hakata? On selline relee olemas üldse nagu pealkirjas mainitud ja kui on siis kus asub? Ei ole suutnud mina veel seda müstilist asja üles leida, mäletan, et eelmine talv ajasin seda asja plõksumise järgi taga aga tulutult :oops:
mty
aktivist

Re: K: Salongi ventilaatori relee?!

Post by mty »

puhuri enda harjad ehk l2bi?...
What part of "F#CK OFF!" didn't you understand?...
timm17
huviline

Post by timm17 »

mty'l õigus, olidki harjad läbi, kiskusin ventika maha, viisin Melasi autosse, 20 minutit, 380eeku ja soe jälle majas :hat
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

vedas et viga polnud kontrollplokis :beer
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
mty
aktivist

Post by mty »

njah, nyyd mul endal samalaadne mure...aga t6en2oliselt probleem harjades ei peitu...nimelt ei hakka suvaliselt hetkel puhur t88le v6i kooleb suvalisel ajal (t2iskiiruselt kasv6i) maha...enamasti kylmemate ilmadega just...25km j2rel ka t88le ei hakka, samas kohapeal tiksudes soojeneb ilmselt miski piisavalt yles ning hakkab t88le...enamasti aitab asja t88le mootoriruumis oleva ventika pistiku lahti- ja kinniyhendamine, kuid mitte alati...

kustkandist viga otsima hakata?...kliima kontrollpaneel "auto" asendis n2iteks seda puhumissuuna noolekest ka ette ei l88, kui vent jupsib parajasti...ise kaldun arvama, et viga kuskil plokis, aga millises?...
90Deville
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: jaan järva

Post by 90Deville »

Häid jöulupühi, söbrad, sellist releed pole olemas kuna hommikumaa targad ehitasid selle ahjumootoriga kokku. See aga maksab neeru ja ühe jala. Head aretamist sigulli ahjumootori ja pliks-plöks lülitiga....
kkk
timm17
huviline

Post by timm17 »

mty...mul tegi see asi algul samasuguseid nalju ;) sõitsin nii pea aasta otsa ringi, vahepeal jukerdas, vahepeal mitte, enamasti jamad tulid ilmastiku muutusega, siis aitas vahest ukse kõvasti kinni tõmbamine, samamoodi pistik otsast ära-otsa tagasi jne. Kisu see värgindus maha ja tassi kuhugi kontrolli, usu mind, kõige lihtsam lahendus, olen siiamaani enda peale tige, et seda kohe ei teinud kui jamad ilmnema hakkasid.
mty
aktivist

Post by mty »

timm17 wrote:mty...mul tegi see asi algul samasuguseid nalju ;) sõitsin nii pea aasta otsa ringi, vahepeal jukerdas, vahepeal mitte, enamasti jamad tulid ilmastiku muutusega, siis aitas vahest ukse kõvasti kinni tõmbamine, samamoodi pistik otsast ära-otsa tagasi jne. Kisu see värgindus maha ja tassi kuhugi kontrolli, usu mind, kõige lihtsam lahendus, olen siiamaani enda peale tige, et seda kohe ei teinud kui jamad ilmnema hakkasid.
thx soovituse eest, kuid minul piisas pistiku klemmide veidi tihkemaks pigistamisest... :congrats
madis87
vaikne vend

Post by madis87 »

Minul ka vahest jamas, kuid siis talvel jäi täitsa vakka. Võtsin maha tuttav elektrik vaatas üle ja ütles et õhtal. Siit foorumist leidsin kasutatud mootori 500 eegu eest ja nüüd töötab nagu peab! :)
Timm ega sa Pärnus ei ela? :hmm
timm17
huviline

Post by timm17 »

Timm elab täitsa pärnus! :hat
erlend
huviline

Post by erlend »

kas keegi hea inimene viitsiks ära mõõta vurri juhtvoolu pinged?!!? eli....pistikus oleva keskimse juhtme pinged.
mul näitas vist 0.2 LO asendis ja 0.6 HI asendis.
saaksin sis teada kas pean ostma uue vurri või on viga ikka cont. moodulis!
või on kellegil tarkka raamatut mis selle kohta täpsusi jagaks ;)
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

aga proovi vurrile särtts otse taha sokutada? Peaksid teada saama kas on korras...
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
erlend
huviline

Post by erlend »

selleks et sinna otse särtsu anda, oleks vaja ikka teada kui palju seda anda saab. kuskilt mikide foorumist lugesin midagi 3 voldi kohta.
juhul kui sinna nn käib mingi madalam pinge...äkki 12 peale lastes keerab asja peeti?!!!
kolm juhet seal... vasak pidev 12V keskmine juhtpinge(0-12..kes teab) ja parem poolne maa!
timm17
huviline

Post by timm17 »

Mina lasin vurrile küll otse akust 2 juhtmega voolu peale ja ei juhtunud midagi, vahetasin ära harjad mis mul läbi olid ja käib siiani nagu vana mees :hat
erlend
huviline

Post by erlend »

timm17 wrote:Mina lasin vurrile küll otse akust 2 juhtmega voolu peale ja ei juhtunud midagi, vahetasin ära harjad mis mul läbi olid ja käib siiani nagu vana mees :hat
lasid sa peale remontimist 2 traadiga voolu sinna ?
Post Reply