K: Velgede keskava ja auguvahe
K: Velgede keskava ja auguvahe
Küsimus tekkis sellest, et tekkis suur soov caddilacile miskised ilusad papud alla vaadata aga kuna 5x115 velgi mis normaalsed välja näeksid suht raske siit Eestimaa pinnalt leida siis ehk istuvad nt 5x114,3 mõõtudega veljed? Suhteliselt jabur küsimus kindlasti aga mõtlema pani see, et näiteks firebirdile millel auguvahe 5x120,6 istuvad väga kenasti ka veljed millel auguvahe 5x120, ehk veab caddiga samamoodi ja ei pea hakkama pead vaevama tellimise ja 3x kallima hinnaga?
Re: K: Velgede keskava ja auguvahe
iseenesest istuvad jah alla. keskaugule lisaks pead aga vaatama ka offset´i Esiveolisele tagaveduse velg ei pruugi alla minna.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
5x114,3, Offset 40, keskaugu diameeter 73,1mm - on siis need veljed millele plaan käpp peale panna, kataloogis pole jällegi offseti andmeid märgitud ja keskaugu diameeter ka väiksem- see siis 70,3....mida üleüldse näitab see offset? :oops:
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
eks internet abiks
põhjusmõtteliselt näitab offset velje kinnitustasapinna paigutust velje tsentri suhtes.
põhjusmõtteliselt näitab offset velje kinnitustasapinna paigutust velje tsentri suhtes.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
Et siis tõesti istuvad alla 5x114,3?
Deem, mulle tehti eelmine suvi ülihea pakkumine kroomitud velgedele auguvahega 5x114,3 ja offset sobis ka. Ma loobusin kuna arvasin et allapanek on võimatu kuigi müügimees väitis vastupidist
Ma lähen häbenen nüüd nurgas, damit oleks saanud oma Sevillele 18" üliülbed kroomveljed hinnaga 1500.- tükk ( tutikad )

Ma lähen häbenen nüüd nurgas, damit oleks saanud oma Sevillele 18" üliülbed kroomveljed hinnaga 1500.- tükk ( tutikad )

Täna mõni tund tagasi proovisin alla chrysleri velgesid
5x114.3 ja auguvahe 71,5, sobisid alla nagu valatult nii, et kõigil kel velgedega mure ei pea alati kataloogist kümne küünega kinni hoidma ja sealt täpseid numbreid otsima. Tänud kõigile, kes vastamisega vaeva viitsisid näha! 

jah aga Vanaisa mainitud vedu tuleb ikka kontrollida.. enamus läikivaid asju on mõeldud esiveolistele ja kui hakkad tagaveolisele toppima siis võib juhtuda,et polegi õnn
ma tean seda sellepärast, et kui kunagi oma ´90 Eldole tagavelgi otsisisin, siis mingid Mazda omad täitsa sobisid aga olid rohkem tsentrist eemal ja isegi kitsa rehviga hõõrusid vastu koopaservi.
Mul selles suhtes vedanud, et enamus japse on ju esiveolised ja sama saatust tabanud ka minu caddilac'i
aga jah, 35'se offsetiga voyager'i veljed istusid alla nagu valatult, ei käinud kuhugi vastu ega midagi 

vaid 1 küsimus: Mille poolest on perebussi Voyager veljed paremad, kui high-end Cadillaci omad?
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo

Voyager'i velgesid sai auto alla proovitud sobiva auguvahe pärast, et näha kas istuvad alla veljed mõõdus 114,3 või mitte, minu õnneks istusid kuna hind ja valik on kordades suurem ja parem kui caddilacile (5x115) pakutavavate oma. Ei olegi plaanis omale osta voyager'i originaalvelgi vaid need olid lihtsalt proovimiseks kätteesaadavad 

minu kogemus ütleb, et siit ei kannata ühtegi velge osta - uued on kirved ja vanad on kõveraks kõik sõidetud. Kui vähegi saad, telli usast uus velg - saad mänguhinnaga ja kui kellegi juurde konteinerisse saad sokutada, siis ei kao muie kuu aega näolt :P
Sai siin üks õhtu netis ringi piilutud ja usast velgi vaadatud ja sul, Ain, tuline õigus, 18'' veljed saab ca 350-400 taalaga kätte, meil alla 10k krooni pole mõtet isegi unistama hakata millestki ilusast ja korralikust. Selle konteinerisse pakkimise asja tasub ehk mõne maaletoojaga arutada?
Jah, eks poisid ikka ju aeg ajalt toovad midagi siiapoole. kui väga kiire pole, siis täitsa kannatab inimestelt küsida...