Cadillac DeVille 96a. airbagi tuli.
Cadillac DeVille 96a. airbagi tuli.
Tere. Sai remonditud üks avariiline Cadillac. Tuli vahetada uksed ja seepärast ka aku lahti ühendatud. Nüüd uuesti käima pannes jäi airbag-i tuli põlema. Ennem, kui autoga koju sõitsin tuki ei põlenud ja sai ka infot vaadata. Juhtmetest sai lahti ühendatud ustes olevad pistikud ja pärast uuesti tagasi ühendatud. Lugesin eelnevalt veakoodide kohta ja vaatasin neidki. Seal on teve rida asju mis juba ajalugu.Kuna minu jäoks asi üsna uus siis kirjutan, mis sealt nägin.
NO PCM CODES
NO ACM CODES
NO SDM DATA
NO TCS CODS
CODE PZ2088 CURRENT
NO REA CODES
PCM?
Oli ka rida neid mis history, neid pole vist vaja kirjutada. Eks iga asi taha harjutamist ja õppimist, püüan nüüd seda minagi. Kas õnnestub, see muidugi iseasi.
Tervitades kõiki Cadillacide omanikke.
Heinart
NO PCM CODES
NO ACM CODES
NO SDM DATA
NO TCS CODS
CODE PZ2088 CURRENT
NO REA CODES
PCM?
Oli ka rida neid mis history, neid pole vist vaja kirjutada. Eks iga asi taha harjutamist ja õppimist, püüan nüüd seda minagi. Kas õnnestub, see muidugi iseasi.
Tervitades kõiki Cadillacide omanikke.
Heinart
Re: Cadillac DeVille 96a. airbagi tuli.
PZ 2088 = loss of SDM serial communication - ehk siis maakeeli, sul on lahti datajuhe turvapadja mooduli (SDM = Supplemental inflatable Module) ja aju vahel (peaks olema hall peenike juhe aga pead ei anna). Ju sa selle juhtmetega mässates lahti sikutasid, või on pistik kuskil lahti.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Tänan vastamast. Kuid minu otsingud tulemusi kahjuks ei andnud. Kas see moodul asub juhi kõrvalistuja poolel? Sest uksi ma vahetasin kõrvalistuja omad. Kõik pistikud olid seal armatuuri all kenasti kinni. Kuigi üks kahene pistik seal on ilma teise pooleta ,see mustas kõris ja valge ja rohelise juhtmega. Otsisin,kuid teist poolt ei leidnud ja mäletamist mööda seda pole ka lahti ühendanud. Üks karbike küll seal armatuurilaeka taga on. Seal tundus kõik korras olevat. Vaatasin igaks juhuks ka kanali kohad üle, kus olid juhtmed remondi käigus nähtaval olid .
Selline küsimus, kas seal kõrvalistuja turvapadja kaane all peab ka mingit kaadervärki olema, või on see paigutatud kõik selle õhukese kaaane sisse. Andge mulle andeks ,kui selliseid rumalaid küsimusi küsin. Sest mul ei ole sellest turvapadja süsteemist suurt aimu.
Ja see viga on siis turvapadjast tuleva juhtme katkestusega, või siis nagu öeldud mooduli ,ehk siis juba sealt edasi oleva süsteemi juhtme veaga.
Ikka sammuke edasi, loodetud tulemuse poole!
heinart
Selline küsimus, kas seal kõrvalistuja turvapadja kaane all peab ka mingit kaadervärki olema, või on see paigutatud kõik selle õhukese kaaane sisse. Andge mulle andeks ,kui selliseid rumalaid küsimusi küsin. Sest mul ei ole sellest turvapadja süsteemist suurt aimu.
Ja see viga on siis turvapadjast tuleva juhtme katkestusega, või siis nagu öeldud mooduli ,ehk siis juba sealt edasi oleva süsteemi juhtme veaga.
Ikka sammuke edasi, loodetud tulemuse poole!
heinart
airbag

moodul umbes selline

moodul umbes selline

- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Ja lihtsalt infoks ütlen juurde et enamusel autodel on köik airbagidega seonduvad pistikud sellist erkkollast värvi, äkki otsimisel abiks. Nagu sellel airbagi ajul seal pildil.
kkk
kui veel teoretiseerida, siis - küljemats, padi lahti, vahetati armatuuri ülemine osa ära ja ei pandudki uut patja ja andurplokki.....
Kas esiklaas on vahetatud või originaal?
Kas esiklaas on vahetatud või originaal?
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Küljematsuga need padjad vist avaneda ei tohikski, vaid ninapörakat ootavad.
kkk
Esiklaas on präegu orginaal. Kuid praod on sees. Seega tuleb ära vahetada. Ja täna pärast aku korraliku laadimist ilmnes veakoodidest.et eilne hustory on täna veaks osutunu. Nimelt RS0038.
Kus kohas see moodul asetseb. Või ongi selle kollase pistiku otsast puudu.
heinart
Kus kohas see moodul asetseb. Või ongi selle kollase pistiku otsast puudu.
heinart
vaata veakooditabelist ise ka.
S038 ................... Electronic Level Control Exhaust Valve Short to Ground/Open
elik mingi juhe lühises või katkestuses tagavedrustuse tühjakslaskmise klapi juures.
S038 ................... Electronic Level Control Exhaust Valve Short to Ground/Open
elik mingi juhe lühises või katkestuses tagavedrustuse tühjakslaskmise klapi juures.
Tänud vatamast ja ma püüan edaspidi rohkem ise kodutööd teha .
heinart
heinart
klapp või solenoid siis kompressori küljes olema peaks.
Jah selle asjaga on juba pusimist. Sõita on mõnus aga ,kui vead tulevad siis võtab silme eest kirjuks.Olen ise palju elektroonikaga kokku puutumud, kuid nüüd tunnen end küll täitsa lollina.Kui nüüd Tallinna klaasi vahetama tulen ja ikka oma turvapadjaga hädas olen, oskaks siis keegi veits järje peale aidata.
Eks iga asjaga on algul raske. Tulin linnast ära maale elektroonika töö pealt ja nüüd pean mesilasi. Esimese ropsuga ajasid need putukad küll hirmu nahka. Kulmud olid paistes ja käed olid kui poksikindad. Kuid nüüd juba läheb kümnes aasta ja elus olen!
heinart
Eks iga asjaga on algul raske. Tulin linnast ära maale elektroonika töö pealt ja nüüd pean mesilasi. Esimese ropsuga ajasid need putukad küll hirmu nahka. Kulmud olid paistes ja käed olid kui poksikindad. Kuid nüüd juba läheb kümnes aasta ja elus olen!
heinart
ahhaa, siis on teada, kelle käest mett saab
Aga ega seal elektroonikaga pole suurt midagi pistmist - pigem ikka mehhaanilised vead, mis sulle ilma diagnostikule sadasid kroone maksmata ära näidatakse.
Tallinnas võid läbi astuda American Beautyst - seal igati asine elektrimees tööl, kes seda autot hästi jagab.

Aga ega seal elektroonikaga pole suurt midagi pistmist - pigem ikka mehhaanilised vead, mis sulle ilma diagnostikule sadasid kroone maksmata ära näidatakse.
Tallinnas võid läbi astuda American Beautyst - seal igati asine elektrimees tööl, kes seda autot hästi jagab.