Ämblikuvõrkudes ´67 Eldorado
Re: Ämblikuvõrkudes ´67 Eldorado
sai nädalavhetus jälle auto kallal nokitsetud. Uksed ees, tagaklaas koosliistudega küljes. Käivitus võtmest ja jäi ka isegi seisma Sain lae ja sirmid sadulsepa käest ka kätte, saaks kuidagi nüüd sisse kah.
pane lakke ka kindlasti miskist summutusmaterjali - väljast nahk ka summutab aga ega küll küllale liiga tee.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Panin katuse naha alla 5 mm-se polsterduse ka veel. Näeb oluliselt parem välja kui ilma ja usun, et summutab ka päris hästi.
umm, ma mõtsi et sissepoole vastu katuseplekki.
Peale seda kui sain Martini käest kätte esisuportite rem. komplektid, sain väga tunda huvitavat käitumist. Aja kokkuhoiu mõttes otsustasin viia esisuportid remonti/renoveerimisse Pidurimeistrisse Veerennis. Tõstsin kasti siis lauale, mingi tüüp vaatas sisse ja siis mulle otsa täpselt sellise näoga otsa nagu poleks varem suportit näinud. Rääkisin oma loo ära mis tahan (puhastada, uute tihendite ja mansettidega kokku, värvida, uued torud väänata jne). Selle peale sain vastuse: "Me sellise jamaga ei tegele, see on paras pensionäride töö" Ei osanud kohe midagi vastata ja küsisin miks siis firmal selline nimi. vastuseks "ma ei tea, see pandi juba üle 10ne aasta tagasi" Sii palusin et äkki saata teha siis need torud mis suporti küljes. Vastuseks: "ei saa, mõõtke ära kui pikka vaja ja teeme teile sirge toru 5-10 minuti jooksul". Selle peale saatsin nad pikalt, võtsin kola kaasa ja tulin tulema. Tuleb ise ära teha. Kusjuures see tüüp oligi parjas pensionieelses eas. Oleks võinud öelda, et kui tulen paari aasta pärast tagasi , kas siis teed ära 

huvitav, mina mingil ajal olin seal, siis keegi oli küll õhinas asjade restaureerimisest. A ju siis lasti lahti kui mitteproduktiivne töötaja???
Parema poole suport sai väga hää. Vasaku poolega nii hästi ei läinud. Äkki kellegil vedeleb kolbe või tervet suportit, mis võiks eldurile istuda?
- Attachments
-
- pidurikolvid.jpg (46.95 KiB) Viewed 32351 times
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
tipatapa mõne pädeva treiali juurde ja laseb roostevabast säändsed, mida pole äbi ka järgmisel sajandil presenteerida 
räägin eeldusel, et kellegil neid just lademetes riiulis ei vedele (söödavaid vanu vms)

räägin eeldusel, et kellegil neid just lademetes riiulis ei vedele (söödavaid vanu vms)
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Olen rohkem peetis isenditelt käial traatkettaga roostepesad välja lasknud ja üle lihvinud ning on edukalt edasi elanud.
kkk
seest juba päris auto moodi
- Attachments
-
- sisu 003.jpg (39.42 KiB) Viewed 32274 times
-
- sisu 002.jpg (57.47 KiB) Viewed 32275 times
-
- sisu 001.jpg (48.88 KiB) Viewed 32274 times
.
- Attachments
-
- sisu 005.jpg (47.11 KiB) Viewed 32273 times
-
- sisu 004.jpg (32.85 KiB) Viewed 32274 times
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
naiss biiei. a sinised teksad jms võid rahus vahele jätta. sõiduajaks korralikud paksust valgest riidest palakad autusse ja eputamise ajaks pagassi 

Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
Kurat peale värvimise pilte lõi keegi nagu noa rindu ja nende piltidega keerati noale veel ring peale kah.
Hädasti ja nüüd juba suht kiiresti abi tarvis, kes saaks aidata karpa regullimisel ja seadistamisel?