Tulede küsimus 97 Deville
Tulede küsimus 97 Deville
Hellou!
tahtsin siin tulede teema juures uurida kuidas deville 97 need tuled automaatselt põlemalähevad ja kustuvad. Mul pole vist kannatust olnud oodata kuna nad kustuvad või kuidas nad peaks põlema minema. Kuskil lugesin, et peab käigu sisse panema? Mis asendis siis lülitid peaks olema siiamaani olen hakkama saanud käsitsi lülitusega aga tuleks vast mugavusi kasutada kui neid on
tahtsin siin tulede teema juures uurida kuidas deville 97 need tuled automaatselt põlemalähevad ja kustuvad. Mul pole vist kannatust olnud oodata kuna nad kustuvad või kuidas nad peaks põlema minema. Kuskil lugesin, et peab käigu sisse panema? Mis asendis siis lülitid peaks olema siiamaani olen hakkama saanud käsitsi lülitusega aga tuleks vast mugavusi kasutada kui neid on
DeVille 97.
Re: Tulede küsimus 97 Deville
mul kyll seville, aga automaatselt l2hevad k2iku sisse pannes p6lema p2evatuled...kui h2maraks l2heb siis kisab, et headlamps suggested...twilight sentinel on off-asendis, sellest vist ka piisab...
What part of "F#CK OFF!" didn't you understand?...
Ok twilight sentinel off ja kas see mis vasakul veel on millest saab reguleerida armatuuril taustavalgust ja ka käsitsi tulede sisselülitus nupp, off asendis või peab selle välja tõmbama park tuledeasendisse või päevatulede asendisse?
DeVille 97.
see nupp peab off-asendis olema...sellest l2hevad p6lema p6hituled, mitte p2evas6idutuled...
What part of "F#CK OFF!" didn't you understand?...
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Ma kasutan just twilight sentineli koguaeg tulede automaatlülituseks. On teine mingi suht lühikese aja peale sätitud, niiet mingi 10seki pärast auto seismajätmist kustuvad ise ära. Ilmselt on keegi hea inimene minu eest sellele silmale teibi peale tömmanud mis vaatab kas väljas päev vöi öö, vanal tegin ise sama triki. Kui teip peal, siis ta arvab koguaeg et öö on ja paneb tulesid ise pölema.
kkk

DeVille 97.
- 90Deville
- Skype Kasutaja: jaan järva
Sul on minuomast niipalju uuem, et ei tea öelda. Twilight sentinel on iseenesest selline asi mis pimeduse saabumisel peaks ise tuled pölema lülitama. Kui sa selle ja ka tulelüliti offi paned siis ma küll ei tea misasi sul neid päevasöidutulesid pölema panema peaks, mul polegi selliseid asju.
kkk
nii et see ümmargune off ja twilight sentinel kõige madalamal tasemel ve? ja siis aind need kollased põlevad ja pargid ?
DeVille 97.
lähed ja registreerid ennast GM Owner Center´is kasutajaks, lisad sinna oma auto ja saad kasutusmanuaali alla laadida:
http://gmownercenter.yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Teine variant on osta ebay´st
http://gmownercenter.yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Teine variant on osta ebay´st
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
- Koit
- lobamokk
- Skype Kasutaja: koit aro
ümmargune nupp põhjas (offis), twilight natukene nullasendist paremale, veerandi jagu näiteks...armatuuri keskel on üks muna ja selle kõrval pisike auk, seal sees on silm, mis vahib ka on öö või päev...sinna teip otsa ja siis hakkabki sedasi tööle, et kui käivitad siis hakkavad kõik tuled põlema nagu kord ja kohus. Kui teipi ei pane, siis hakkavad päeval aint esimesed tuled põlema ja tagumised on pimedad. 

Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
No nii suurimada tänud infi eest, sain nad siis ise ka põlema aga seda edasist asja ei teadnudki. Eks siis teibime ja sõidame ka päeval koos tagumiste tuledega, neid vist ikka ka nõutakse:) 

DeVille 97.
-
- Skype Kasutaja: reinbiker
Nende tagatuledega on nii, et üks seadus nõuab, aga teine mitte. Ma ei mäleta, kas liikluseeskiri nõudis, aga liiklusseaduses ümber muudetud.
http://reinufoto.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, http://pilt.delfi.ee/user/Reinz/" onclick="window.open(this.href);return false;