Seville 4,9 93a salongi ventikas ja veel küsimusi
Seville 4,9 93a salongi ventikas ja veel küsimusi
Tere, mina kui värske Caddy omanik ei tea sellest autost veel palju, midagi juba jõudsin siit foorumist lugeda aga probleem selline, et esimene päev kui auto sain, jäi õhtul salongi vent lihtsalt lampi tööle isegi kui süüde väljas siis, sikutasin kapoti alt ühe pistiku lahti takistiplokist(ilmselt see on see) kus oli 1 jäme juhe ja jäi vakka, järgmine päev sõites oli palav ja lükkasin pistiku tagasi aga enam vent tööle ei hakkanud hiljem viskas korra salongi juhtmekärsakat ja kõik, aga autol pel ka webasto ja kui see sisse lulitada siis akkab vent webasto fikseertud kiirusel tööle aga seest kiirusi ei saa muuta.
Ilmselt viga siis äkki selles takistiplokis mis kapoti all ja kuhu 2 pistikut läkeb?
On kellegil seda pakkuda?
Siis veel pagasniku servosulguri lülti?
Tagumine pikk led-pidurituli?
Ilmselt viga siis äkki selles takistiplokis mis kapoti all ja kuhu 2 pistikut läkeb?
On kellegil seda pakkuda?
Siis veel pagasniku servosulguri lülti?
Tagumine pikk led-pidurituli?
Re: Seville 4,9 93a salongi ventikas ja veel küsimusi
led tule saad vast mõnel elektroonikamehel korda lasta teha,
see plokk jah läbi, ta reguleeribki erinevaid vendi kiiruseid,
pagasiluugi lüliti võta lahti ja puhasta ära - seal suured vaskklemmid, mis on aja jooksul mustaks saanud.
see plokk jah läbi, ta reguleeribki erinevaid vendi kiiruseid,
pagasiluugi lüliti võta lahti ja puhasta ära - seal suured vaskklemmid, mis on aja jooksul mustaks saanud.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Tänud, aga kus ma selle takisti ploki saaks?
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
eks ikka http://www.rockauto.com aitab uuega ja kasutatu leiad heal juhul siinmail läbi foorumite või mikimaal eBay-st.
rockautos pudinad:
1993 CADILLAC SEVILLE 4.9L 300cid V8 MFI (B) : Heat & Air Conditioning : Blower Motor Resistor
STANDARD MOTOR PRODUCTS Part # RU304 w/ Auto. Temp Control $143.89
FOUR SEASONS Part # 20219 Module; w/ ATC $172.79
AIRTEX Part # 4P1405 $141.79
rockautos pudinad:
1993 CADILLAC SEVILLE 4.9L 300cid V8 MFI (B) : Heat & Air Conditioning : Blower Motor Resistor
STANDARD MOTOR PRODUCTS Part # RU304 w/ Auto. Temp Control $143.89
FOUR SEASONS Part # 20219 Module; w/ ATC $172.79
AIRTEX Part # 4P1405 $141.79
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Selle takistiplokiga on selline lugu et tavaliselt kärssab neil läbi üks selline tableti moodi kahe jalaga pudin sealt seest ja seda ei ole vöimalik peal oleva koodi järgi leida kuskilt. Kui mönel inimesel oleks selline töötav vidin olemas et saaks tolle üle mööta, ühesönaga parameetrid teada siis läheks elu hulka lihtsamaks sest analoogne vidin maksab töenäoliselt 10eegu ringis.
On muidugi ka teistsugune variant olemas millel see tablett puudub üldse, ja tollega pole peale minemaviskamise suurt midagi teha kui peeti läheb.
On muidugi ka teistsugune variant olemas millel see tablett puudub üldse, ja tollega pole peale minemaviskamise suurt midagi teha kui peeti läheb.
kkk
Küsimus veel selline et kas see takistiplokk on ikka see mis on kapoti all salongipoolses otsas vetilaatori sahtis kolme 7mm peaga kruviga kinni ja kahe pistikuga kus ühes pistikus on kaks klemmi ja üks juhe läheb sisse ja teises neli klemmi ja kolm juhet läheb sisse. Ja kobaka enda küljes veel termopastaga alumiiniumjupp ribidega.
Sry lolli küsimuse pärast aga tahtsin kindel olla.
Sry lolli küsimuse pärast aga tahtsin kindel olla.
sama mees jah.
vihjeks, kui viitsiksid rockauto lehe lahti teha, näeksid pilti sellest jubinast ka
vihjeks, kui viitsiksid rockauto lehe lahti teha, näeksid pilti sellest jubinast ka

ma vaatasin sealt küll sry et tüütan koguaeg aga tahax oma caddy korralikult korda teha!
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Kas alumiiniumribidega asja keskel on ümargune tablett ka?
kkk
ei ole siuke must karp lihtsalt ja see al on kahe kruviga selle küljes
aga ma pole täitsa kindel ka et mul selle pärast puhur ei tööta äkki peax kellegi auto pealt proovima enne kui uue tellin usa-st pole nagu kõige odavam asi ka ju ja mis nendel kolmel tootjal vahet on üldse(kui keegi teab v on kogemusi)
rockauto.com-is on see asi ACdelcona 110.99$ ka aga see oli blower kategoorias.
aga ma pole täitsa kindel ka et mul selle pärast puhur ei tööta äkki peax kellegi auto pealt proovima enne kui uue tellin usa-st pole nagu kõige odavam asi ka ju ja mis nendel kolmel tootjal vahet on üldse(kui keegi teab v on kogemusi)
rockauto.com-is on see asi ACdelcona 110.99$ ka aga see oli blower kategoorias.
Enda kogemusest-vent ei töötanud sellpärast, et ventilaatori harjad olid täiesti kulunud.Ventilaatori korpus käib lahti kui ühendusklemmid tagasi painutad (ettevaatust-on suhteliselt haprad). Kiiruste regulaatorit saad kontrollida, kui ventikasse mineval pistikul mõõdad igal kiirusel üle voolu.nikeacg wrote:
aga ma pole täitsa kindel ka et mul selle pärast puhur ei tööta äkki .
no ventika saab ju proovida üle lahti võtmata - pistik maha ja klemmidele eraldi + ja - peale.
Njah seda ma tean et venti mootor töötab sest koos webastoga ta ju töötab ja seda tean ka et takisti plokk on läbi kärsanud aga ple raatsinud uut veel tellida jänkide maalt.
Aga kas see sama plokk reguleerib mingil määral sooja-külma ka ve, sest mul suht lahjalt tuleb sooja ka kui webasto järgi on, aga seda ilmselt enne tada ei saa kui uus jubin küljes.
Aga kas see sama plokk reguleerib mingil määral sooja-külma ka ve, sest mul suht lahjalt tuleb sooja ka kui webasto järgi on, aga seda ilmselt enne tada ei saa kui uus jubin küljes.