hakkan siin lähipäevil tegema tellimust tihenditele ja põrandavaibale.
Sellisest kohast: http://www.rubbertherightway.com/Select ... dillac.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
elik kui kiirelt reageerite, võib ühistellimuse teha - ehk saab soodsamalt.
operatsioon "tihendid ja vaibad"
operatsioon "tihendid ja vaibad"
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Re: operatsioon "tihendid ja vaibad"
Lihtsalt kommentaar: olen kahe auto taastamise käigus tellinud tihendeid kokku kolmelt firmalt- Fixit, Steele ja Aini poolt viidatud. Enamasti on tihendid OK, kõige problemaatilisemad on olnud küljeklaaside alaääre sisemised ja välimised tihendid. Tuleb tunnistada, et Fixiti ja Steele omad seisavad seni riiulil ja käiku läksid ainult selle firma omad. Seega, julgen soovitada.
Mul oleks 56 a autole kumme tellida, kuid läheb vist paar päeva vajaduse selgitamisega???
noh, selgita siis välja, eks ma ootan. ma arvan, et enne järgmist nädalat ma ei telli ka.
Seal saidil on hea kataloog alla laaditav (.pdf) - sealt saad siis mulle koodid ka välja kirjutada.
Aga muidugi see asi ka, et kuna tegu suure kogusega, siis ma lasen mikist enda tellitu konteineris ära saata.
ehk kui soovid oma kraami enne kevadet, siis maini see ka ära.
muidu on mikimaal ala foorumeis selle firma servicet ja kvaliteeti ikka kiidetud - see nii rahustuseks...
Seal saidil on hea kataloog alla laaditav (.pdf) - sealt saad siis mulle koodid ka välja kirjutada.
Aga muidugi see asi ka, et kuna tegu suure kogusega, siis ma lasen mikist enda tellitu konteineris ära saata.
ehk kui soovid oma kraami enne kevadet, siis maini see ka ära.
muidu on mikimaal ala foorumeis selle firma servicet ja kvaliteeti ikka kiidetud - see nii rahustuseks...
minu poolt teema lukku, saatsin tellimuse ära.