99 STS Soul17

Üldisem jutt Cadillacidest. Foorumi lugejate autod ja tutvustused.
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Re: 99 STS Soul17

Post by ain »

:mrgreen:
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Soul17
huviline

Post by Soul17 »

Ma loodan, et enne kui sa seda kirjutasid, käisid peksid saapa kontsaga ikka oma auto airbagid sisse korralikult :)
Loud pipes save lives!
99a STS
egonr
huviline

Post by egonr »

OT: ma plätudega täna ei viitsi vist alustada... vaatab kodust korraliku haamri...
STS 95'
Soul17
huviline

Post by Soul17 »

Tehtud pärnu ots nädalavahetusel ja tulemuseks tühikäigu pöörded on taas fcked up! ma hakkan vaikselt närvi juba minema
Loud pipes save lives!
99a STS
ain
ravi puudub

Post by ain »

sinu puhul veel võimalik, et tühikäigu klapp (IAC valve - idle air control valve) on must ja kinni jäänud...

Image
egonr
huviline

Post by egonr »

Seda on tal vahetatud korduvalt kusjuures... ei maksa õnneks palju, aga mis selle kõige parem tootja võiks olla.

ise ma mõtlen et kui pidurid jäid korda ja tuurid tuksis eksole siis ei saa vaakumi leke olla, elik pidurid peaks taas persse minema siis ju?
STS 95'
ain
ravi puudub

Post by ain »

saab ikka vaakumileke olla.
Soul17
huviline

Post by Soul17 »

Tere üle pika aja.

Tulin just auto kallalt, polnud teist väga pikka aega näppind, vahepeal seismisest oli Check Engine tuli juba ilusasti tagasi tulnud ja vana teada tuntud pöörete kala ei olnud ka kuskile kadund. Noh sai asi kanalile aetud, et ise kõhualla pääseks, kuna TopParts oli selle katalüsaatoriga mölland, siis arvasin et alustan kala otsimist sealt, tunduski kogu see kupatus seal mitte piisavalt tihe olevat ja sai sumbuti jaoks mõeldud pastaga asi kokku tõmmatud, kuivas tunnikese ja kadund nii check engine tuli kui ka pöörete kala!
AGA, ega kalad sellega otsas pole, järgmist korda käivitades oli bensu kell põhjas ja message center teatas kenasti et saan veel 880km sõita, noh mille vastu mul polekski otseselt miskit, kui aint see et hommikul kui töökotta sõitsin, oli range vast ca 40km ja low rane stabiilselt põlemas. Kontrollisin veakoodid üle, puuduvad selle suhtes. On aint 2 current koodi, üks on airbagi oma ja teine on twilight sentineli oma, ehk siis see ei tööta nagu peab ja seda ma ka tean. Võtsin ka akuklemmi maha et vb tuleb mõistus pähe. Klemmi võtsin küll enne maha kui koode kontrollisin, aga mitte mingit tulemust ei andnud. Vb aitaks peale koodide kustutamist klemmi maha võtmine või millisest otsast selle jamaga nüüd tegelema hakata, hea nõu kuluks asap ära
Loud pipes save lives!
99a STS
ain
ravi puudub

Post by ain »

kontrolli paaki minev juhtmestik üle - ju sa tasememõõdiku juhtme kuskil massi oled ajanud.
Soul17
huviline

Post by Soul17 »

krt täna enam ei viitsi ronida sinna alla, aga homme võtan selle käsile. kahtlane et ma seal midagi massi olen ajand, täna ei saand ühtegi juhet puudutud.
Ise mõtlen seda, et ega ta sellest lolliks ei läinud, et paagis aint mingid aurud põhimõtteliselt sees ja kui peale valada siis miskit ehk muutub?
Loud pipes save lives!
99a STS
Soul17
huviline

Post by Soul17 »

Probleem lahenes tankimisega, ju siis oli andur kuskil paagi põhjas sita sees lolliks läind lihtsalt.

Nüüd veel see pisiasi et kuidas hakata lahkama seda, miks püsikiiruse hoidja ei tööta? Jamezi sõnul vahest töötas vahest ei.
Loud pipes save lives!
99a STS
Koit
lobamokk
Skype Kasutaja: koit aro

Post by Koit »

Kui vahest töötas, siis vist vaakumi viga ei saa olla. Selle siis välistaks.
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
Post Reply