Hooldus ja üldse asjadest!
Hooldus ja üldse asjadest!
Hey hey! Liitusin tegusate Cadillaci omanike seltskonnaga. Täitsin oma unistuse ja omandasin eile Caddy SLSi 97` aastast. Enne kui temaga cruisima hakkan, tahaks ta lasta üle vaadata, õlid ja filtri vahetada. Kes oskab kosta, kus seda kõige mõtekam Tallinnas teha oleks? Asjaga on üsna kiire, lubasin hahaha isa 9. veebruaril sünnipäeva cruisile viia. NB! Kas keegi teist oskab ka kosta, kust soodsalt talvekummi saada, võib ka kasutatud olla, sest seda talve ei ole enam ju kauaks.
Jõudu ja jaksu!
Jõudu ja jaksu!
Seville 97`
Õnnitlused! Usun, et sa ei kahetse tehtud valikut. Caddy on selles suhtes piisavalt mugav liikur ja vajadusel liigub ka päris kiirelt.
Sul on SLS versioon, mis on tehtud tsiba mugavam, kui STS, mis sportlikuma iseloomuga aparaat.
Mahlad-filtrid kannatab kindlasti ära vahetada - siis endal kindlus, et sealt mingit jama tulla ei saa.
Vedelike all ma siis mõtlen peale mootori ja kasti õlide ka jahutus-, piduri- ja roolivõimu vedelikku. Jahutusvedeliku vahetus eeldab ka spets tablettide lisamist, mis alumiiniummootorit kaitsevad - kasutaja vkx ehk räägib täpsemalt, kust tema neid ostis - meie remondiaugud eriti asjast ei tea midagi.
Tegijatest mina pakuks Top Partsi või American Beauty´t.
Mõlemad asised firmad. Top Parts on küll alati üle bookitud ja aega lähiajaks suht raske saada.
Muus osas nagu ikka - las vaatavad puksid-liigendid jms üle, samuti võid ise vaadata üle, kas veakoode mälus on - täpsem info siit topicust:
http://forum.cadillacclub.eeviewtopic.php?t=162
Sul on SLS versioon, mis on tehtud tsiba mugavam, kui STS, mis sportlikuma iseloomuga aparaat.
Mahlad-filtrid kannatab kindlasti ära vahetada - siis endal kindlus, et sealt mingit jama tulla ei saa.
Vedelike all ma siis mõtlen peale mootori ja kasti õlide ka jahutus-, piduri- ja roolivõimu vedelikku. Jahutusvedeliku vahetus eeldab ka spets tablettide lisamist, mis alumiiniummootorit kaitsevad - kasutaja vkx ehk räägib täpsemalt, kust tema neid ostis - meie remondiaugud eriti asjast ei tea midagi.
Tegijatest mina pakuks Top Partsi või American Beauty´t.
Mõlemad asised firmad. Top Parts on küll alati üle bookitud ja aega lähiajaks suht raske saada.
Muus osas nagu ikka - las vaatavad puksid-liigendid jms üle, samuti võid ise vaadata üle, kas veakoode mälus on - täpsem info siit topicust:
http://forum.cadillacclub.eeviewtopic.php?t=162
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Hmm,väga hea,et siia liikmeid tuleb.Ise STS i omanik,kuid hakkas huvi pakkuma see,et mis neil vahet ikka on SLS vs STS.Olen täheldanud seda et SLS il mootor on 205 kw,STS il aga 220 kw.Ning nende tablettide kohta ka,et mu omal vahetati kuu aega tagasi jahutusvedelik american beautys,ja krt seda teab kas talle neid tablette sisse topiti,kui saaks nüüd teada kus neid osta siis lisaks neid enda süsteemigi igaksjuhuks.Jõudu caddy pidamisel,kui ikka V8 häält kuuled,siis läheb mõistus nii arust ära,ning ei pane muid vigu tähelegi :D
STS vs. SLS
Kapsu, olen 110% kindel, et sulle neid tablette sisse ei pandud (äh, autole siis
)
GM coolant system seal tabs #12378254 on asjade nimi.
Kapsu, olen 110% kindel, et sulle neid tablette sisse ei pandud (äh, autole siis

GM coolant system seal tabs #12378254 on asjade nimi.
Tänud info eest!
Ain, ole sa tänatud info eest! Käin vajalikud elemendid siis kindlasti üle. Hetkel ei saa aga suvekummidega garaažist väljagi. Treilerilt hoovini oli juba lustakas liuväljasõit. Pean pamperi sebima, et kumme vahetama minna ja siis arvele võtma. Lootsin, et saan ilma lumeta need toimungud ära teha, aga siis just nimme sadas maha!
Üks küsimus veel, kas keegi oskab head kummikohta soovitada?
Sees sügeleb hullusti, et tahaks kohe rooli taha saada ja cruisida.
Üks küsimus veel, kas keegi oskab head kummikohta soovitada?
Sees sügeleb hullusti, et tahaks kohe rooli taha saada ja cruisida.
Seville 97`
sul vist originaalis 225/60/16 all.
Siis võib idee järgi 215/70/16 ja muud sarnased mõõdud ka olla.
ei oska kummiaukudest suurt kedagi soovitada - üks tuttav peab oma poodi Renault keskuse juures - nimi Aare ja number 5025416 - ta ehk pakub sulle midagi kasutatut või uut.
Aga eks neid auke ole veelgi....
ei oska kummiaukudest suurt kedagi soovitada - üks tuttav peab oma poodi Renault keskuse juures - nimi Aare ja number 5025416 - ta ehk pakub sulle midagi kasutatut või uut.
GM coolant system seal tabs või sealent pellets nimelistest asjadest ei teadnud ükski kohalik USA-kate töökoda kui neilt kunagi küsisin selle kohta. Ise valasin sisse Ravorist ostetud hermeetikut, mis oli vedelal kujul konservipurgis ja toimis ilusti. Aga juhuslikult just täna käisin seda sama sealt otsimas aga enam seda polevat ja pakuti ühte teist vedelat ainet oranžis plastik pudelikeses, kanada toode. Pole veel sisse valanud, seega ei oska kommenteerida selle effektiivsust. Nimelt mul peale hiljutist gaasiseadme hooldust, mille käigus võeti ka jahutusvedeliku toru lahti, on hakanud jälle seda vedelikku kaduma.
STS '02
üldiselt teisi vedelikke/pulbreid ei soovitata.
Aga ei too meil keegi, kuna nende mootorite kohta on teadmised väga nõrgad. Ma usun, et mõni pikemalt selle autoga sõitnud inimene teab neist rohkem, kui suvaline remontija.
OK, kaaneremonte ju tehakse ja muud ka, aga oleme ausad - uus tükk tuua ja külge keerata - no pole ju väga keeruline?
ja 4,1 kuni 4,9 mootoritest ei oska keegi suurt midagi rääkida peale tavaliste juttude nagu kardab kuuma jne...
Pole lihtsalt kogemusi, thats it.
Aga ei too meil keegi, kuna nende mootorite kohta on teadmised väga nõrgad. Ma usun, et mõni pikemalt selle autoga sõitnud inimene teab neist rohkem, kui suvaline remontija.
OK, kaaneremonte ju tehakse ja muud ka, aga oleme ausad - uus tükk tuua ja külge keerata - no pole ju väga keeruline?
ja 4,1 kuni 4,9 mootoritest ei oska keegi suurt midagi rääkida peale tavaliste juttude nagu kardab kuuma jne...
Pole lihtsalt kogemusi, thats it.
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
Aaret soovitaks isegi, väga mõistlik inimene ja proovib alati kliendisõbralikku lahendust leida. http://www.eurorehvid.eeain wrote:sul vist originaalis 225/60/16 all.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
haha!
Vaatan, et teil on siin kõigil meeletud raketid tunnen ennast oma SLSiga nagu väike poiss mudelautoga! Aga olge tänatud heade nõuannete eest. Ain sa oled lausa Caddy professor!
Seville 97`
Sain jagu!
Nii minu poiss läks nüüd keema ja saatsin ta koonduslaagrisse Madara tänavale. Loodame et midagi hullu ei ole!
Seville 97`