Cadillac DeVille Northstar 4.6 V8 205 kW
kuulutus siis auto 24-s
Liik: sõiduauto
Keretüüp: sedaan
Esmane reg: 1997
Mootor: 4.6 V8 (205 kW)
Kütus: bensiin
Odom. näit: 270000 km
Vedav sild: esivedu
Käigukast: automaat
Värvus: helebeež met. (Champagne
teab keegi sellest autost midagi või oskab positiivselt soovitada!
Liik: sõiduauto
Keretüüp: sedaan
Esmane reg: 1997
Mootor: 4.6 V8 (205 kW)
Kütus: bensiin
Odom. näit: 270000 km
Vedav sild: esivedu
Käigukast: automaat
Värvus: helebeež met. (Champagne
teab keegi sellest autost midagi või oskab positiivselt soovitada!
DeVille 97.
Re: Cadillac DeVille Northstar 4.6 V8 205 kW
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DeVille 97.
-
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: reinbiker
2 tükki tõi neid, punane oli oma värvi poolest oluliselt atraktiivsem, osteti suht kähku ära. Aktiivselt ta selle müügiga ei tegele, et kui keegi tahab, siis müüb. Oli teisel teemal väike tel. vestlus ja siis selline pisike jutt ka auto kohta.
http://reinufoto.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, http://pilt.delfi.ee/user/Reinz/" onclick="window.open(this.href);return false;
270 000 läbisõit on suht suur muidugi.
Ma väga mootori pärast ei mõtlegi - lihtsalt selle kilometraazi peale on vähemalt rool ja juhiiste suht juustud
Ma väga mootori pärast ei mõtlegi - lihtsalt selle kilometraazi peale on vähemalt rool ja juhiiste suht juustud
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
muide, minu vana DeVille on müügis - vene taat, kes ostis müüb - auto24 vaata valge, ´96 aasta masin, pildil on mingi pulmapärg ka peal. Aga kauple korralikult - ta tõbras mulle siiamaani auto hindamise eest tonni sees (ostis liisinguga, naljatilk).
Minust läks ta edasi laitmatuna, läbisõit ka väike ja ei ühtegi veakoodi - kõik toimis kui siidi.
Ja kui sinine sisu ei meeldi, siis Martini soovitus - kanna kollaseid prille, saad kena rohelise sisu värvi
Minust läks ta edasi laitmatuna, läbisõit ka väike ja ei ühtegi veakoodi - kõik toimis kui siidi.
Ja kui sinine sisu ei meeldi, siis Martini soovitus - kanna kollaseid prille, saad kena rohelise sisu värvi

Too Champagne värvi oli ju autolehes ka võitis võrdluse lausa.
ma tänan vastuste eest. Aga üks küssa veel, kuidas see suur mootor esisillapeal toimetab ega ta liialt lammuta seal? ja kui siis mida nimelt. Ja kuidas selle originaal raadioga on kas meil ka miskit mängib?
DeVille 97.
- Koit
- lobamokk
- Skype Kasutaja: koit aro
Ei tea küll ühtegi asja, mida nö. "tüüpveaks" võiks nimetada neil esisillaga...ehk et minu teada istub väga hästi ja kannatab kõvemat vajutamist ka üsna kenasti.
edit: Meil mängib mõnda raadiot...vähemasti Tallinnas...SpinFM ja Power (kumbki ei aita kuulata)
edit: Meil mängib mõnda raadiot...vähemasti Tallinnas...SpinFM ja Power (kumbki ei aita kuulata)
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
tänud eks homme julgem autot avasüli vastuvõtma!:D
DeVille 97.
vaata siis ikka enne ostu veakoodid ka üle (õpetus tehnilise all) ja tee tugevat proovisõitu - aja auto soojaks ja siis anna tugevalt talda, mida rohkem seda parem. Ja samal ajal vaata, ega temperatuurinäidik keskmisest asendist tugevalt kuumema poole ei roni või veidraid kõikumisi pole.
Ja muidugi, et kõik elektrilisad töötaks.

Ja muidugi, et kõik elektrilisad töötaks.

Muidu, ma ütleks, et lambdad kipuvad väga märja ilmaga minema...või on see viga minu autos. Igastahes, sky plus-i saad ka kätte kui vaja, 95.4 asemel 95.5 nt, töötab levialas kuulatavalt
eks ma siis püüan neid õpetus sõnu (aini poolt antud) täna kasutada...:D
DeVille 97.
-
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: reinbiker
Millist pilli tsekkama lähed?
http://reinufoto.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, http://pilt.delfi.ee/user/Reinz/" onclick="window.open(this.href);return false;
nagu aru sain siis oled värske Caddy omanik, paraddoxx?
kle jah 1 september siis pidupäev;) !
kuid on üks aga miski pärast mingi aeg kaob armatuurilt ja raadiolt valgus ja kui see jama on ei taha autotuled kustuda kui seiskan mootori ja lülin tuled välja ennem kui panen armatuuri reguleeritava valguse off asendisse. Samas aga mingi aeg kui panen auto uuesti käima on valgus tagasi. Kas viga ühendustes või miskit muud?
kuid on üks aga miski pärast mingi aeg kaob armatuurilt ja raadiolt valgus ja kui see jama on ei taha autotuled kustuda kui seiskan mootori ja lülin tuled välja ennem kui panen armatuuri reguleeritava valguse off asendisse. Samas aga mingi aeg kui panen auto uuesti käima on valgus tagasi. Kas viga ühendustes või miskit muud?
DeVille 97.