mis anduri/lülitiga tegu?

Remont jms.
Post Reply
wagoneer
huviline

mis anduri/lülitiga tegu?

Post by wagoneer »

Autoks siis 76 eldo ja probleem pildil oleva lüliti/anduriga(see mis paistab jagaja alt). Kuna see osa kuhu lähevad külge voolikud on sealt põhimõtteliselt ära murdunud oleks vaja see uuega asendada aga ei tea mis asi see täpselt on(nimetus/otstarve). Üks voolik jookseb väljalaske kolle otsas oleva vaakumklapi külge ning teine jookseb karpa taha sisselaske kolle külge kolmikusse. Oskab äkki keegi öelda mis nimetus/otstarve tal on ja super kui kellegil sellist jullat lausa riiulist leida oleks(võib loomulikult ka pruugitud olla).
Attachments
P4230377 [640x480].JPG
P4230377 [640x480].JPG (50.33 KiB) Viewed 8426 times
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Re: mis anduri/lülitiga tegu?

Post by ain »

ma pakuks, et tegu miskise puukallistajatele meelepärase õhku puhastava vidinaga?
76 aastal oli seda emission crap´i päris palju mootoritel küljes...
Mina viskaks sinu asemel kogu selle saasta minema ja aukudele pimedad ette - parem karpat timmida ja minekut idee järgi ka rohkem...
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
wagoneer
huviline

Post by wagoneer »

ain wrote:ma pakuks, et tegu miskise puukallistajatele meelepärase õhku puhastava vidinaga?
76 aastal oli seda emission crap´i päris palju mootoritel küljes...
Mina viskaks sinu asemel kogu selle saasta minema ja aukudele pimedad ette - parem karpat timmida ja minekut idee järgi ka rohkem...
Internetist leidsin kah,et jupstük hoiab külma mootoriga parempoolsel väljalaskel 70% tossu kinni. Kui soojaks läheb,siis keerab vaakumiga liblika lahti.

Sellel karpal mis Marty saatis on nii ehk naa see EGR auk üldse puudu. Ehk selle toreda asja saab ka lihtsalt pealt ära visata :devil

PS! loodetavasti puukallistajad ei loe seda foorumit :club
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

muide - need liblikad väljalaskes kisu ka välja. Saad õhu paremini voolama. See 76 aasta sisselase on anyway ära kägistatud - saab ikka paremaks.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Post Reply