Mootor ei käivitu.
Mootor ei käivitu.
Nimelt täna läksin tuttava juurde mootorit pesema kuna tal hea see turbo otsaga survepesur. Kuna õhufilter on papist vms siis selle võtsin ära ka panin karpa aukudesse kaltsu. Pärast seda kui pestud sain, hakkas pull pihta, nimelt käia palju tahad aga käima ei lähe. Võtsin kaks küünat maha ja kontrollisin sädet - olemas. Pärast seda panin topkat ja pumpasin jalaga ning mootori juures oli kuulda kui käsitsi pumpad, et kiirenduspump lööb - järelikult küte peaks olemas olema. Vahepeal mõtlesin et äkki auto kallaku peal ei saa kõütet korralikult kätte ja siis võtsin kütte vooliku lahti ja lõin sinna õhu korraks sisse et kuulda kas paagis muliseb - mulises. Sai siis küte uuesti ülesse pumbatud kuni kiirenduspump andma hakaks aga ei midagi, korraks törtsatas kaks korda ja sellega asi piirudus.
Niisiis oskab keegi nõu anda mis kala võiks olla, et ta nüüd käima ei lähe. Kas sellel V8 on elektrikala ka võimalik tulema ja kui siis kust ja milline.
Mootor siis 77 a. 425.
Tänud. Hanno
Niisiis oskab keegi nõu anda mis kala võiks olla, et ta nüüd käima ei lähe. Kas sellel V8 on elektrikala ka võimalik tulema ja kui siis kust ja milline.
Mootor siis 77 a. 425.
Tänud. Hanno
Cadillac - Neegri märg unelm.
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Re: Mootor ei käivitu.
Vöta jagaja kaan maha ja kuivata ära, eks see säde sul vales kohas praegu.
kkk
Auto jäi juba sõbra juurde, eks kui homme ei käivitu siis teengi seda. Loodame, et see aitab 

Niisiis selgus täna, et jagajaga probleemid ei lõppe. Nimelt Käima läks täna matsust kuid kui gaas põhja vajutada siis nagu poob kinni ja teeb väikse paugu ning sureb välja. Ja koju sõites ei vahetanud ka käigukast käike, pidin 40ga esimese käiguga koju veerema. Kas mootori pesu läheb mulle nüüd kalliks maksma?
- 90Deville
A vötsid jagaja kaane üldse maha vöi?
Ei usu mina et sa seal midagi tösist peeti said keerata, kui möistus otsas vöid mulle köllata, vaatame koos.
Et mis k.kast üldse on, st mis marki? Kölab nagu sa oleks ühe vaakumvooliku lahti pihustanud.
Ei usu mina et sa seal midagi tösist peeti said keerata, kui möistus otsas vöid mulle köllata, vaatame koos.
Et mis k.kast üldse on, st mis marki? Kölab nagu sa oleks ühe vaakumvooliku lahti pihustanud.
kkk
Kui aus olla siis ei võtnud kaant maha, läksn täna sinna ja istusin autosse ja panin süüdet ning laks masin käis, eks homme võtan siis kaane maha. Uurin manualist kus see käikukasti vaakumvoolik olema peaks. Kast on TH 400.
TH400 - 425cid taga.
jah, vaakummodulaator on täitsa hea pakkumine. Ja jagajakaas ikka maha ja puhtaks. Praeguse suveilmaga on seal 48 tunni pärast uus elu juba tekkinud.
jah, vaakummodulaator on täitsa hea pakkumine. Ja jagajakaas ikka maha ja puhtaks. Praeguse suveilmaga on seal 48 tunni pärast uus elu juba tekkinud.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
- 90Deville
Voolik tuleb kas karpa küljest vöi sisselaskekollest,vöib olla vaid väike voolikujupp mis kohe läheb üle peenikeseks raudtorust ja suundub piki käigukasti külge tahapoole. Ja jagaja kaan on esimene asi mis ette vöta. Seestpoolt.
kkk
Kui nüüd päris asualt ülesse tunnistada siis ma tahtsin kontrollida et kas kütet tuleb peale või kallaku peal ei saa kätte ning otsisin karpa juurets kütte sissetulekut ning alguses arvasin et se ongi see toru ning sinna lasime pumbaga kaks korda sisse :oops: . Nüüd lööb mul muidugi ette, et vale värk jne aga mis mul teha annaks nüüd. Jube margine tunne aga krt ma mossega harjunud ja seal oli selline peenike kütusevoolik.
- 90Deville
No aga siis ilmselt tuli teine ots kasti küljest lahti kui puhusid lihtsalt, pane pea auto alla ja vaata. Ja siis pane ta sinna tagasi. 

kkk
Homme teengi seda, alustan jagajast ja siis vaatan selle vooliku üle. Kuigi mul nagu meeles, et lasime sinna pumbaga sisse aga se jäi nagu umbseks lõpuni, et õhku me läbi ei saanud. Ma mõtlen, et ega ma k.k. midagi õhuga nn. lõhkuda (mingid membraanid mybe vms?)
- 90Deville
Seal on membraan sees küll jah aga kui umbseks jäi siis ilmselt ei löhkenud.
kkk
Selge aga ma uurin juba ennetavalt maad - et kui see membraan peaks nüüd katki olema nt. siis mis see remont võiks maksta või palju see membraan maksab ja kas seda kodus ka vahetada on võimalik?
- 90Deville
Ma nagu mäletaksin et ta eriti keeruliselt seal kasti küljes polnud, aga kurat seda teab, äkki tuleb ikka korra pöhi kah alt ära vötta korra. Mis maksta vöib ei tea, ilmselt kasutatud peast suurt midagi.
Edit:
Rockautos uus alla 20 doltsi, köige kallim variant.
Edit:
Rockautos uus alla 20 doltsi, köige kallim variant.
kkk
Nonii, alustasin nüüd täna kohe sellest, et jagaja kaas maha ja kuivaks, kusjuures oli jah märg aga mitte hullusti, ilmselt piisavalt, et alguses mitte käivituda. Kuivatasin kaltsuga ära ja siis panin tagasi ning proovisin käima panna, ning nagu oligi arvata oli eilsest käiamisest aku liiga tühi. panin aku laadija järgi ja stardiga sain käima, kohe kui laadija välja lülitasin siis pöörded langesid ja ca 5 sekundi pärast suri välja. Sai proovitud niiviisi, et laadijaga käima ja kohe käega kapotialt gaasi, kui meelitasin gaasiga sain pöörded kõrgeks aga kui kohe põhja lükkasin siis lax käis mats õhufiltrisse ja suri välja. Krt ma jamasin ja uurisin, et maybe mõne vooliku lahti pihustan veega vms aga minu aju midagi ei leinud. Niisiis tekib küsimus et mis võis selle pesuga nässu minna, arvatavasti asi ikka karpas või siis teine asi süüde aga krt kas ikka se olematu niiskus võib lugeda...täna ju ilm pole ka mitte õhuniiskuse vaene. Käigukastist jõudsin vaadata aint, et all olev toru on omal kohal aga muud ei midagi.
Ahjaa, homme hommikul Hollandi minek ning arvatavasti auto jääb seisma ca nädalaks kui tagasi olen.
On kellelgi ideid?
Ahjaa, homme hommikul Hollandi minek ning arvatavasti auto jääb seisma ca nädalaks kui tagasi olen.
On kellelgi ideid?