oh seda kuradima BOSE makki
oh seda kuradima BOSE makki
otsin juba tunde netist kuidas see bose maki connector ümber teha täna levinud iso ühendusele....:S palun abi!
ei ole aga mis seal ikka läksin sõbra juurde garaaši ja hakkasin proovima testeriga kõlaritest maki taha tulevate juhtmetega üks haaval läbi. ei mingit sidet, näitas aint mähise takistust, kiskusin tagumise selja toe eest ära (bose keskvõim või mingi selline asi) ja ühendasin juhtmed nii et ennem võimu läheks kõlaritesse. That did the job. Netist leidsin mingi joonise ka mis polnud 1 vs 1 (värvid olid teised paljuski). Kui soovi võin selle joonise kuskile üles panna ja siia lingi visata teistel lihtsam. Pluss veel see et BOSE kõlarite asemel ei sobi ükski kõlar automaatselt, peab modifitseerima. Kui vaja kirjutaks kohe manuali ka kuidas asju lahti võtta nii et pärast ühes tükkis kokku ka saab...
Keegi võiks mulle öelda kuidas saaks akupealt võimendi toite salongi tuua:)
Keegi võiks mulle öelda kuidas saaks akupealt võimendi toite salongi tuua:)
mida sa siin täpselt mõtled?egonr wrote: Pluss veel see et BOSE kõlarite asemel ei sobi ükski kõlar automaatselt, peab modifitseerima.
Mul planis endal kah kogu kõlarimajandus välja vahetada. Piibel(e. manuaal) ütleb järgmist: ......high perfonamce extended range speakers are standard with both radio options on rear speaker assemblies only....
- ka sellest lausest ei saa ma aru eriti...
edit-mul on muidugi fleet...ehk on tollel teine süsteem
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo

Sul on samamoodi võimendi pagassis. Minu omal on juba mikidemaal pandud teine makk ja see tähendab kogu kõlarite juhtmestiku ümbervedamist.
siin on juttu asjast Fleetwoodi kohta, samuti lingid, kust saab osta vajaliku juhtmekimbu.
siin on juttu asjast Fleetwoodi kohta, samuti lingid, kust saab osta vajaliku juhtmekimbu.
Last edited by ain on 11 Jan 2007, 00:57, edited 1 time in total.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Okei, samas see on kahtlane igal kõlaril on mingi transistor küljes kui sa selle saad ka uutele külaritele külge panna siis peaks töötama, aga ma hoiatan sind! ma ei tea mis takistusega heli sealt transistorist tuleb. see peab olema 4 Ohmi teatavasti see oleks vaja ära täpsustada ... samas ma arvan et selleks see transistor seal ongi ilmselt võibolla...