Igavus tapab vol.3

Kõik, mis mujale ei sobi
Locked
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Re: Igavus tapab vol.3

Post by ain »

nuvott, vägev. ja mina vaevasin siin pead, et mis pagana "R" see on, et kas käisid nende muuseumis ja jalutasid sealt miskise protoga ära :devil
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
ain
ravi puudub

Post by ain »

Midagi toredat autovaraste vastu.
Tea, kas meile ka müüki tuleb? hind alates $520 on igatahes lubav....
Padrunitega ilmselt läheb keeruliseks muidugi...
Indrek_S
õlinina

Post by Indrek_S »

...kõlbab ka häste Baari-Madise ohjeldamiseks
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo :)
90Deville
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: jaan järva

Post by 90Deville »

http://www.blocket.se/stockholm/Dodge_V ... ?ca=11&w=3" onclick="window.open(this.href);return false;

töeline värdjas, laiem+pikem
Nice
kkk
KogerQ
aktivist

Post by KogerQ »

Võetud streetrace foorumist:

Mul vedas meeletult! Käisin oma tüdrukuga ligi aasta, siis otsustasime abielluda.
Vanemad abistasid meid igati, sõbrad olid toeks. Ja minu neiu - tema oli lausa muinasjutt!
Ainus, mis mind rahutuks tegi, oli tema õde.
Õde oli 20-aastane, kandis pidevalt miniseelikuid, liibuvaid pluusikesi sügava dekolteega.
Alati, kui ta oli minu lähedal, kasutas ta võimalust,
et kummardada sügavalt ja demonstreerida oma püksikuid vöi ümaraid rindu.
Ma olin kindel, et see ei olnud juhus,kuna ta teiste juuresolekul kunagi niiviisi ei teinud.
Ühel päeval helistas mulle see linnukene ja palus nende majast läbi tulla, et pulmakutseid läbi vaadata.
Kui ilmusin, oli ta üksinda.Ta hakkas mulle rääkima, et tal on minu vastu tunded ning tugev soov minu järele.
Ja et ta ei suuda kuidagi sellest üle saada.Ta ütles mulle, et tahab minuga armatseda,vaid üks ainus kord,
ennem kui ma abiellun.Ma olin äärmiselt jahmunud ja ei osanud talle midagi vastata....
Siis ta ütles: "Ma lähen ülakorrusele. Kui sa soovid, tule mulle järele ja lihtsalt võta mind.
" Ma olin shokeeritud. Ma seisin seal nagu lollakas, mokk töllakil, kui jälgisin teda mööda treppi ülesse minemas.
Kui ta oli ülesse jõudnud, võttis ta püksikesed jalast ja heitis need minule.
Ma seisin mõnda aega, pöördusin ringi ja suundusin maja tagaukse poole.
Väljusin hoovi, liikusin aiavärava kaudu tänavale, kus seisis minu auto. Ja tänaval, minu auto juures, seisis minu tulevane äi.
Ta embas mind, silmad enesel niisked ja ütles: "Me oleme väga rõõmsad, et sa tegid läbi meie väikese katse.
Nüüd oleme me kindlad, et meie tütar saab enesele väärika ja õige mehe! Tere tulemas meie perre, poeg!"

JA LOO MORAAL: Ära kanna kondoome taskus vaid jäta need autosse!
Cadillac - Neegri märg unelm.
Indrek_S
õlinina

Post by Indrek_S »

Väike mõttetera tänasest "Kesknädala" arvamusloost:

"Täna veel ei ole inimesed valmis tunnistama, et Edgar on enamuse meie vabariigist üles ehitanud."
Current:
KogerQ
aktivist

Post by KogerQ »

Ma lähen selle savisaare peale nii keema, et plokikaan annab järele...
90Deville
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: jaan järva

Post by 90Deville »

A sa vördle teda lihtsalt chuck norrisega, ei aja enam närvi ja löbus hakkab :)
kkk
ain
ravi puudub

Post by ain »

tore jutt jäi silma suurte mootorite foorumist:

ADVICE FROM A RETIRED HUSBAND

"It is important for men to remember that, as women grow older, it becomes harder for them to maintain the same quality of housekeeping as when they were younger. When you notice this, try not to yell at them. Some are oversensitive, and there's nothing worse than an oversensitive woman."

"My name is Ron. Let me relate how I handled the situation with my wife, Carol Anne. When I retired a few years ago, it became necessary for Carol Anne to get a full-time job, along with her part-time job, both for extra income and for the health benefits that we needed. Shortly after she started working, I noticed she was beginning to show her age. I usually get home from the golf club about the same time she gets home from work."

"Although she knows how hungry I am, she almost always says she has to rest for half an hour or so before she starts dinner. I don't yell at her. Instead, I tell her to take her time and just wake me when she gets dinner on the table. I generally have lunch in the Men's Grill at the club, so eating out is not reasonable. I'm ready for some home-cooked grub when I hit that door. She used to do the dishes as soon as we finished eating. But now it's not unusual for them to sit on the table for several hours after dinner."

"I do what I can by diplomatically reminding her several times each evening that they won't clean themselves. I know she really appreciates this, as it does seem to motivate her to get them done before she goes to bed."

"Another symptom of aging is complaining, I think. For example, she will say that it is difficult for her to find time to pay the monthly bills during her lunch hour. But, Boys, we take 'em for better or worse, so I just smile and offer encouragement. I tell her to stretch it out over two, or even three days. That way, she won't have to rush so much. I also remind her that missing lunch completely now and then wouldn't hurt her any (if you know what I mean). I like to think tact is one of my strong points."

"When doing simple jobs, she seems to think she needs more rest periods. She had to take a break when she was only half-finished mowing the yard. I try not to make a scene. I'm a fair man. I tell her to fix herself a nice, big, cold glass of freshly squeezed lemonade and just sit for a while. And, as long as she is making one for herself, she may as well make one for me, too."

"I know that I probably look like a saint in the way I support Carol Anne. I'm not saying that showing this much consideration is easy. Many men will find it difficult. Some will find it impossible! Nobody knows better than I do how frustrating women get as they get older. However, Guys, even if you just use a little more tact and less criticism of your aging wife because of this article, I will consider that writing it was well worthwhile. After all, we are put on this earth to help each other."

Signed,

Ron

EDITOR'S NOTE:
Ron died suddenly on January 31 of a perforated rectum. The police report says he was found with a Calloway extra-long 50-inch Big Bertha Driver II golf club jammed up his rear end, with barely 5 inches of grip showing, and a sledge hammer laying nearby. His wife, Carol Anne, was arrested and charged with murder. The all-woman jury took only 10 minutes to find her Not Guilty, accepting her defense that Ron, somehow without looking, accidentally sat down on his golf club.
Indrek_S
õlinina

Post by Indrek_S »

Image

Image
Current:
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
ain
ravi puudub

Post by ain »

eldo.jpg
eldo.jpg (130.52 KiB) Viewed 13318 times
KogerQ
aktivist

Post by KogerQ »

Kui sul aeg-ajalt on tõsiselt halb päev ja sa pead seda kellegi peal välja elama, siis tee seda mõne võõra peal!
Ma istusin oma laua taga, kui mulle meenus telefonikõne, mille olin unustanud teha.. Ma leidsin numbri ja valisin selle. Meeshääl vastas:
„Hello!“
Ma vastasin viisakalt: „Mina olen Chris. Kas ma saaksin rääkida Robyn Carteriga, palun?!“ Äkitselt, meeshääl, karjus mulle kõrva: „Hangi omale õige number, ****!“ ja lõi telefonitoru pauguga hargile. Ma ei suutnud uskuda, et keegi saab olla nii häbematu.
Kui ma valisin (tracked down???) Robyi korrektset numbrit, et talle helistada, avastasin, et olin kogemata kaks viimast numbrit segamini ajanud.
Peale temakesega kõne lõpetamist, otsustasin uuesti helistada „valele“ numbrile.
Kui, sama tüüp, telefonile vastas, karjusin ma: „Sa oled sitapea!“ ja panin toru ära. Ma kirjutasin ta numbri üles ja kirjutasin sinna kõrvale „sitapea“. Ja panin selle lauasahtlisse. Iga paari nädala tagant, kui ma maksin arveid, või mul oli eriti s*** päev, helistasin ma talle ja
karjusin: „Sa oled sitapea!“ Kui leiutati 'numbrinäidu' teenus, mõtlesin et mu teraapiline „sitapea“ helistamine peab saama lõpu. Ma helistasin tema numbrile ja ütlesin: „Tere! Mina olen John Smith, teie telefoni kompaniist. Helistan, et teada sada, kas te olete juba tuttav meie uue 'numbrinäidu' teenusega?“ Ta karjus: „EI!“ ja lõi telefoni hargile. Ma helistasin talle kiiresti tagasi ja ütlesin: „See on sellepärast, et sa oled sitapea!“ ja katkestasin kõne.
Ühel päeval kui olin poe juures, valmistusin parkima end vabale kohale, mingi tüüp, musta BMW-ga lõikas mul tee ära ja parkis end parkimiskohale, mida ma kannatlikult ootanud olin. Ma tuututasin signaliga ja karjusin, et olen seda kohta siin ootand- tema lihtsalt näitas mulle sõrme.
Igatahes oli tal küljeaknal silt: „MÜÜA“, koos tema telefoninumbriga. Ma kirjutasin selle üles!
Paar päeva hiljem, kohe peale seda, kui olin sitapeale helistanud (mul oli ta number kiirvalimise all), arvasin, et ma parem helistan sellele BMW sitapeale ka.
Ma küsisin: „Kas teie olete see, kellel on must BMW müüa??“ Ta vastas: „Jahh, olen küll!“ Ma küsisin: „Kas ma saaksin seda ka näha?“ Ta ütles: „Jahh, ma elan 34 Oaktree Blvd, Fairfax'is. See on kollane majake ja autod on kohe ette pargitud.“ Siis küsisin: „Mis su nimi on?“ Ta ütles: „Mu nimi on Don Hansen.“ „Millal on hea aeg, sind leida, Don?“ „Ma olen kodus igal õhtul, peale kella 17“ „Kuule Don, kas ma saan sulle midagi öelda?“ „Jah?“ „Don, sa oled sitapea!“ Siis panin ma toru ära ja salvestasin ka tema numbri kiirvalikusse.
Edaspidi, kui mul on probleeme, on mul kaks sitapead, kellele helistada.
Siis tuli mul idee- helistan esimesele sitapeale.
Ta ütles: „Hello“
Ma ütlesin: „Sa oled sitapea!“ (kuid ma ei pannud toru ära.
Ta küsis: „Oled sa veel seal?“
Ma vastasin: „Jahh“
Ta karjus: Lõpeta mulle helistamine!“
Ma ütlesin: „Sunni mind!“
TA küsis: „Kes sa oled?“
Ma vastasin: „Mu nimi on Don Hansen“
Ta ütles: „Jahh?? Kus sa elad?“
Ma vastasin: „Sitapea, ma elan 34 Oaktree Blvd, Fairfax'is, kollases majakeses. Mul on must Bemm maja ette pargitud.“ Ta ütles: „Ma tulen kohe sinna, Don. Ja sul on parem hakata juba palveid lugema!“ Ma ütlesin: „Jahh, ma juba tõsiselt kardan, sitapea!“ ja panin toru ära.
Siis helistasin ma teisele sitapeale.
Ta ütles: „Hello?“
Ma ütlesin: „Hello, sitapea!“
Ta karjus: „Kui ma peaksin teada saama, kes sa oled...“ Ma ütlesin: „Mis siis saab?“ Ta ütles: „Ma kütan su istmik kuumaks!“ Ma vastasin: „Sul on see võimalus, sitapea! MA tulen kohe sinu juurde!“ Siis panin ma toru ära ja helistasin kohe politseisse. Ütlesin, et elan
34 Oaktree Blvd, Fairfax'is ja et ma olen teel sinna, et tappa oma pedesõber.
Siis helistasin ma kanal 9 uudistesse, et gängisõda läheb Oaktree Blvd, Fairfax'is lahti.
Kähku läksin oma autosse ja kimasin Fairfax'i poole.
Ma jõudsin sinna täpselt õigel ajal, et näha kuidas kaks sitapead, kuue politsei auto ees, peakohal uudiste helikopter, ümberringi leheneegrid, teineteist tümitasid.
Nüüd ma tunnen ennast PALJU paremini.
Viha taltsutamine toimib tõepoolest.
KogerQ
aktivist

Post by KogerQ »

Sõber sai sõjaväest välja ja msnis kirjutasime ja järgnev on siis see tekst:

kle oli kino ju
tulen koju
lähen kristiine keskussesse et ostan naisele lilli
KogerQ aka Hanno: Windows 7 ütleb:
nii
Rain ütleb:
ja mingi aff tuleb vastu pakub flaierit et tule militaar laagrisse, saad sõda mängida , ma just sain linnaloale ja vorm ka seljas
KogerQ aka Hanno: Windows 7 ütleb:
irwwwwwwwwwwwww
mine pekki
* :
Rain ütleb:
ma ütlesin et vaata mis mul seljas on
ma mängin iga päev sõda
vennad vastu
aga see on töö ju , tule lõbutse meiega
perse käigu
kabaga näkku
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

meenutab klassikalist lugu sellest, kuidas putssepp mustlasemoori tapmise pärast kohtu alla läks. nu et päev otsa tööd teinud ja siis tuleb mustlane ninga pakub kolme rubla eest v.ttu näha.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
Locked