Tervitus asjahuvilised
Lugu siis selline, et esimene vasak stabika puks on vaja ära vahetada. Uue hind paneb mõtlema alternatiivide peale. Kas äkki on kellelgi kogemusi.
Tänud ette!
Seville 97 esimese stabika puks
Seville 97 esimese stabika puks
Seville STS '97
Re: Seville 97 esimese stabika puks
sa mõtled seda nn. "kont´i"?
Selle saad ebayst mingi 15...20 taalaga/paar. Meie partsud jah tahavad koledat hinda.
Aga enne ostmist vaata, kui pikk ta sul on ja mis otstega - kas koonuses või sirge - ´96 aastal muutus disain ja võid kogemata valed tellida.
rockauto on muidugi ka variant - see küll tsiba kallim. Aga see jupp ei sega sõitmist, pole mõtet siit asja kirvehinnaga osta.
Selle saad ebayst mingi 15...20 taalaga/paar. Meie partsud jah tahavad koledat hinda.
Aga enne ostmist vaata, kui pikk ta sul on ja mis otstega - kas koonuses või sirge - ´96 aastal muutus disain ja võid kogemata valed tellida.
rockauto on muidugi ka variant - see küll tsiba kallim. Aga see jupp ei sega sõitmist, pole mõtet siit asja kirvehinnaga osta.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
- Koit
- lobamokk
- Skype Kasutaja: koit aro
mingi aeg tagasi vahetasin endal AB s kah samu vidinaid ja mu meelest (mälu järgi umbestäpselt) oli äkisti mingine 600 tükk..väga kirves justkui pole, kui arvestada seda, et viid kohale ja tunni pärast on valmis. Aga hakata siukest kuludetaili tellima iibeist ja ootama..mina ei viitsiks:)
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
teist tüüpi jublaka hind oli vist 1200.- tükk (võin eksida ka muidugi)
Ei tea AB-s räägiti ikka paarist tuhandest. Vaatab ma uurin uuesti järele. Muidu selge sõnaga öeldi, et stabika puks, selline liikuv teistmoodi puks ja puksi eraldi sisse ei müüda. Muidu esimese kondi puksid ei tohiks jah nii kallid ikka olla. Küsin homme uuesti üle, pole olnud aega üldse tegeleda. Pole saanud mahti isegi alla vaatama.
Seville STS '97
proovi taastamist ise lasin paar aastat tagasi terve esi silla taastada läks nati all 3 tuhande eile käisin all et miskit kolint otsims kuid ei midagi puksid jumalast korras ei olnud lõtku kusagil
taastada ma ei teagi, kas on mõtet - rockautos kõige kallim on AC Delco - 70 taala ja kõige odavam on Spicer 20 taala

jah ega ta just ulmline hind pole kuid minu kogemustest peavad taastatud asjad ikka kõvasti kauem vastu kui b osad
Natuke teemast küll mööda, kuid küsin, kas keegi teab midagi `98 seville esimese õõtshoova pukside vahetusest ? Millega asendada, kõik minule teadaolevad kohad pakuvad ainult komplektis õõtshoovaga ~6000.- eek tk. Teaks puksi mõõtegi?