Ega keegi pole käinud vaatamas ühte 96 a. Eldoradot Tln-s?

Kõik, mis mujale ei sobi
Post Reply
eRx
sõnatu

Ega keegi pole käinud vaatamas ühte 96 a. Eldoradot Tln-s?

Post by eRx »

Tekkis huvi ühe müügis oleva isendi vastu:

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ega keegi ei ole käinud ise seda näpuga katsumas ja lähemalt piilumas? Piltidelt näeb auto päris viisakas välja. Ise ta kirjutab, et on jaanuaris tehtud mootori kap. remont - see just nagu usaldust ei tõsta. Igasugune info oleks teretulnud, kuna ise pesitsen Tartus ja Tallinna just väga tihti ei satu.
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Re: Ega keegi pole käinud vaatamas ühte 96 a. Eldoradot Tln-s?

Post by ain »

nojah, kui remont on teostatud Top Partsis, siis mul on küll usaldust pole asja vastu.
Eriti veel hinna 70 000, millega peaaegu saab mikist teise Eldo vast juba tuua. Tehase uued longblock mootorid maksavad ka vähem :D
Vaatamas küll käinud pole aga kui huvi on suur, siis võin ju kaasa tulla sinuga....
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
eRx
sõnatu

Post by eRx »

Ega endalgi Top Parts just kõige asjalikuma firmaga ei seostu. Ühe sõbra käigukasti veaga Windstari remontisid nad üle 10 kuu ja korda ikka ei saanud ... lõhkusid lisaks veel mõned asjad ära hoopis.
Aga tänan abi pakkumast, kui Tallinna satun ja auto veel müügis on, siis huvi pärast võiks pilgu peale visata. Enne järgmist kuud seda aga kindlasti ei juhtu.
Janek
aktivist

Post by Janek »

eRx wrote:Ega endalgi Top Parts just kõige asjalikuma firmaga ei seostu. Ühe sõbra käigukasti veaga Windstari remontisid nad üle 10 kuu ja korda ikka ei saanud ... lõhkusid lisaks veel mõned asjad ära hoopis.
Aga tänan abi pakkumast, kui Tallinna satun ja auto veel müügis on, siis huvi pärast võiks pilgu peale visata. Enne järgmist kuud seda aga kindlasti ei juhtu.

Naljakas kokkusattumus - mul omalgi oli ennem Cadillaci windstar ja tartu TopPartsus remonditi kast ikka nii ära et bussi pooleteise aastasest minu nimel olemisest sain sõita mingi paar kuud ülejäänud aeg remondis, kusjuures kasti remondiga suudeti nii immo kui aju ja veel ühtteist ära lõhkuda (mis minu jaoks siiani müstika , et kuidas).
`93 Seville STS
Indrek_S
õlinina

Post by Indrek_S »

Samas minu silmale pärs hea pakkumine.
Esteks müüja ei häma kütusekulu teemal, teiseks kulumata rool, käigukang, ukse "kinnitõmbamiskohad" kõnelevad suhteliselt väikesest, või isegi väga väikesest läbisõidust(või ülihästi hooldatud). Vii masin AB-sse ülevaatamisele ja las kuulavad mootorit hoolega. Eks siis paista, mis seal on.
Küllap kange N* remondihind peletas omaniku autost eemale. Kindlasti rääkis töömees, et a´la see on typish Caddyde probleem jne.
ex Lexus, ex Taurus, ex Sable, ex Fleetwood, ex Porsche, ex 2x Lexus LS430
Current:
LS400, Infiniti QX70, GT86, Lepo :)
eRx
sõnatu

Post by eRx »

Võtsin omanikuga ise ühendust ajaviiteks. Üsna otsekohese jutuga mees, väga ei keerutanud. Plokikaane remont oli 35k eest tehtud ja hiljem veel 35k eest mingit kolinat remonditud mootoris (keegi Imre nimeline Top Partsist oli teinud). Miks sisu nii hea välja näeb - ta oli ise vahetanud rooli ja käigukanginupu ja vist ka esiistmete naha.

Vead, mis ta kiiruga mulle ette luges - kõrvalistuja uks vajas värvimist, keegi oli kriimu peale tõmmanud, taga stange tahtis veidi värvi vist, karbid samamoodi. Rattalaagrid vahetamist. Ühesõnaga selliseid väiksemaid vigu ikka oli.
Ütles, et auto seisab tal ja oleks vaja raha alt kätte saada. Peab ikka vist käima pilgu peale viskamas, kuna ta on hinda veelgi alla loksutanud - ju siis kiirelt raha vaja.

Odo näit pidi 271k olema.

On kellelgi aimu, mis selliste vigade kõrvaldamine keskeltläbi maksma võib minna?
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

rattalaager siit ostes ise mingi 3,5 kilo. Värvimisest ei tea midagi.
Kui mootoril garantiid pole, siis mina ei riskiks osta küll.
Top Parts pole kunagi hiilanud N* remondiga - otsi kas või tikutakust nmõni teema üles, saad teada kuidas seal neid remonditakse.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Post Reply