Nõrgad esituled - kas on midagi teha nendega
Nõrgad esituled - kas on midagi teha nendega
Isiklik sõiduvahend '97 seville aga on kuulda olnud ka mujalt, et nii usakatel üldse kui ka caddidel on suht nõrgad esituled. Eriti jamad on pooltuled.
Samas klaasid ei ole eriti tuhmid ja muidu ka tuled pealtnäha tibi tobi.
Eile õhtul sattus vastu tulema üks 90te caddi millel olid sinised lambid. Tea siis kas xenon aretatud või niisama mingid teised pirnid.
Tekkis kohe sügav huvi, et kas nigelatele tuledele mingit ravi ka on?
Selleks hooajaks küll pime aeg läbi aga siiski...
Samas klaasid ei ole eriti tuhmid ja muidu ka tuled pealtnäha tibi tobi.
Eile õhtul sattus vastu tulema üks 90te caddi millel olid sinised lambid. Tea siis kas xenon aretatud või niisama mingid teised pirnid.
Tekkis kohe sügav huvi, et kas nigelatele tuledele mingit ravi ka on?
Selleks hooajaks küll pime aeg läbi aga siiski...
Seville STS '97
Re: Nõrgad esituled - kas on midagi teha nendega
mina panin xenonid lähideks.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Ma panin ka xenonid ( tegelikult olid ostes juba olemas kuid vahepeal asendasin need tavalist halogeenidega ), sittagi ei muutunud ikka on kehvad. Need xenon pirnid mis ostes küljes olid tundusid paremat valgust näitavat kui praegused. Ja juhtme otsad olid erinevad, tea kas keegi oli kunagi lähituledesse kaugtule pirnid toppinud
. Igaljuhul hetkel ei näe ma küll xenonil mõtet sest vahe tavalise halogeeniga on väga väike. Või on minu cadillacil reflektorid perses.

nojah, kõdunenud või määrdunud reflektoril pole xenonist kasu midagi. Minu eldol näitab nii hästi, et ka pimedas sõitsin lähidega 

Aga ega selle määrdunud reflektoriga pole ka midagi teha. Puhastada seda ju ei saa ( vähemalt ei soovita ), ma korra oma eelmisel autol tegin seda. Reflektor läks perse, see läikiv kate tuleb sealt maha juba isegi õrnal pühkimisel. Uutel tuledel on aga tore hind 

Ja siis tulevad kurjad onud ning käsevad sul need xenonid kohapeal maha võtta või jääd ÜV ilma 
Päris palju aitab tuleklaaside poleerimine ja Osrami või Philipsi xenon look pirnid.

Päris palju aitab tuleklaaside poleerimine ja Osrami või Philipsi xenon look pirnid.
STS '95
Me müüme ja paigaldame neid pirne töö juures. Ja ma väga ei soovitaks neid eriti, rikuvad reflektoreid. Kuna nende pirnide töötemperatuur on natsa kõrgem. Isegi osrami coolblue ja philipsi bluevision mis on nendest pirnidest kõige lahjemad teevad seda. Ja kui juhtud paigaldama neid garantii all olevale autole ja tulega juhtub midagi siis garantii seda ei korva. Mina neid igaljuhul väga ei soovita.
omal monteerisin ka Xenonid külge ja noh näeb nagu pimedas ikka kordades paremini. Ainuke häda on jah see,et kuri seadusesilm sellist tegevust ei luba, korra paar on vaadand politsei imelikult ja ükskord kui politsei päris kinni pidas:soovitati need maha kruvida.kuna ülevaatuselt ma nendega ei pidavat niikunii läbi saama... Kurtsin oma kurba saatust,et ei näe ju midagi:) ja onu arvas et täitsa võimalik aga nii ka ei tohi ja lasi minna.
Sama on tegelt ka punaste suundadega, tead,et ei tohi aga ikka sõidad
Sama on tegelt ka punaste suundadega, tead,et ei tohi aga ikka sõidad

pane ette tulede pesu süsteem ja siis peaks rahulik olema...
eks olen isegi nuputanud selle peale.. aga miskised imelikud "plönnid" ei sobi sinna.. noh tead küll tüüpiline eestlane : ainult vingub:P
Automaatne tulederegulaator peab ka olema, siis oleks asi seaduslik.
Huvitav mis neist arvata http://www.ledproff.ee/index.php?page=s ... t&Itemid=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Huvitav mis neist arvata http://www.ledproff.ee/index.php?page=s ... t&Itemid=3" onclick="window.open(this.href);return false;
STS '95
sa Cadillaciomanikuna ei peaks selle pärast muretsema - sul on ta olemas, juhul kui amordid töötavad.
Caddy tagaamordindus ongi selleks loodud, et auto olenemata koormast teega paraleelne oleks
Caddy tagaamordindus ongi selleks loodud, et auto olenemata koormast teega paraleelne oleks

Selle peale ei tulnudki, siis piisaks tõesti tuledepesurist või selle imiteerimisest 

STS '95
just 

suvalisest prismast "tjuuning" aknapesurid osta ning teibiga stangele?...kas pesuri korrasolekut ylevaatusel kontrollitakse?...
What part of "F#CK OFF!" didn't you understand?...